!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιρωσική παράνοια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αντιρωσική παράνοια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24
Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.
Στην πολιτισμένη :giggle: γερμανία αυτά..;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Parrot έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:27
Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24
Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.
Δεν υπάρχει πολιτισμένος πόλεμος. Όταν ο παππούς μου ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα τον λέγαν Τουρκόσπορο. Δεν είστε καλύτεροι, ίδια τομάρια.
Ordem e Progresso.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Βγάλανε γλώσσα και οι Γερμανοί, που ηκουσθη. Αυτοί για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες των παππούδων τους θα πρέπει να περάσει καμιά χιλιετία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:30
Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24 Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.
Δεν υπάρχει πολιτισμένος πόλεμος. Όταν ο παππούς μου ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα τον λέγαν Τουρκόσπορο. Δεν είστε καλύτεροι, ίδια τομάρια.
Εμείς μπορεί απλώς να έχουμε κακή συμπεριφορά και ως εκεί, ανθρωποφάγοι όμως δεν γίναμε ποτέ.. :102:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:30 Βγάλανε γλώσσα και οι Γερμανοί, που ηκουσθη. Αυτοί για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες των παππούδων τους θα πρέπει να περάσει καμιά χιλιετία.
Ψάχνω να βρω ποιός τους απείλησε. Θα τον πάω φυλακή.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Parrot έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:32
Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:30
Εμείς μπορεί απλώς να έχουμε κακή συμπεριφορά και ως εκεί, ανθρωποφάγοι όμως δεν γίναμε ποτέ.. :102:
Αχ... Θα σου γράψω μια μέρα. Αλλά όχι τώρα. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο, Άουσβιτς δε φτι'άξαμε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Είσαι ωραίος Καβαλιέρε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:25 Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

The Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2022, 00:27
Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:25 Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
:smt005:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Χθες πλακωσα εναν Ρώσο επειδη ήταν υπέρ της εισβολης.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αλιόσα έγραψε: 13 Μαρ 2022, 09:59 Χθες πλακωσα εναν Ρώσο επειδη ήταν υπέρ της εισβολης.
του πήρες τουλάχιστο το γλυφιτζούρι και το τρίκυκλο ή τσάμπα?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αλιόσα έγραψε: 13 Μαρ 2022, 09:59 Χθες πλακωσα εναν Ρώσο επειδη ήταν υπέρ της εισβολης.
Σωστά. Έτσι διδάσκουμε ότι η βία δεν είναι η λύση. :D
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

stavmanr έγραψε: 13 Μαρ 2022, 10:11
Σωστά. Έτσι διδάσκουμε ότι η βία δεν είναι η λύση. :D
αυτο δεν ειναι βια,ειναι βια ελαφρας μορφης, βια ειναι να βλέπεις οτι γινεται σε εναν πολεμο.

Μια μπουνια δεν ειναι τιποτα.συμφωνω με Ρένο.

btw τρολαρω, δεν πλακωσα κανεναν. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”