!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιρωσική παράνοια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντιρωσική παράνοια.
Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
Ordem e Progresso.
Στην πολιτισμένηCavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
Δεν υπάρχει πολιτισμένος πόλεμος. Όταν ο παππούς μου ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα τον λέγαν Τουρκόσπορο. Δεν είστε καλύτεροι, ίδια τομάρια.Parrot έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:27Στην πολιτισμένηCavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.γερμανία αυτά..;
Ordem e Progresso.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Βγάλανε γλώσσα και οι Γερμανοί, που ηκουσθη. Αυτοί για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες των παππούδων τους θα πρέπει να περάσει καμιά χιλιετία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμείς μπορεί απλώς να έχουμε κακή συμπεριφορά και ως εκεί, ανθρωποφάγοι όμως δεν γίναμε ποτέ..Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:30Δεν υπάρχει πολιτισμένος πόλεμος. Όταν ο παππούς μου ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα τον λέγαν Τουρκόσπορο. Δεν είστε καλύτεροι, ίδια τομάρια.Parrot έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:27Στην πολιτισμένηCavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:24 Αφήσαν ένα γράμμα στο σπίτι της οικογένειας με κατηγορίες και απειλές. Η γυναίκα είναι μόνη με το παιδί επειδή ο άντρας δουλεύει σε έργο. Τους κάλεσα αύριο για τσάι -μάνα και παιδί- για να τους δώσω θάρρος ότι έχουν στη γειτονιά φίλους, και να στείλω μήνυμα. Στα σχολεία οι γονείς λένε να μην κάνουν παρεά στα Ρωσάκια.γερμανία αυτά..;
Ψάχνω να βρω ποιός τους απείλησε. Θα τον πάω φυλακή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:30 Βγάλανε γλώσσα και οι Γερμανοί, που ηκουσθη. Αυτοί για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες των παππούδων τους θα πρέπει να περάσει καμιά χιλιετία.
Ordem e Progresso.
Αχ... Θα σου γράψω μια μέρα. Αλλά όχι τώρα. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο, Άουσβιτς δε φτι'άξαμε.Parrot έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:32Εμείς μπορεί απλώς να έχουμε κακή συμπεριφορά και ως εκεί, ανθρωποφάγοι όμως δεν γίναμε ποτέ..![]()
Ordem e Progresso.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Είσαι ωραίος Καβαλιέρε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:25 Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
The Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2022, 00:27Cavaliere έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:25 Αν μου ρίξουν οι γείτονες κανένα γράμμα ότι βάζω τους "Ρώσους" στο σπίτι μου θα γίνω ασσύμετρα επιθετικός.
Ordem e Progresso.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Χθες πλακωσα εναν Ρώσο επειδη ήταν υπέρ της εισβολης.
του πήρες τουλάχιστο το γλυφιτζούρι και το τρίκυκλο ή τσάμπα?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σωστά. Έτσι διδάσκουμε ότι η βία δεν είναι η λύση.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
αυτο δεν ειναι βια,ειναι βια ελαφρας μορφης, βια ειναι να βλέπεις οτι γινεται σε εναν πολεμο.
Μια μπουνια δεν ειναι τιποτα.συμφωνω με Ρένο.
btw τρολαρω, δεν πλακωσα κανεναν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-