Πιστεψε με οι σκονες στις οποιες αναφερομαστε μετριουνται σε γραμμαριαCecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:19To 1 cc στα καλλυντικά το ανάγουμε σε 1 g, αλλά σπάνια θα δεις σκόνες σε g, συνήθως βάζουν cc στη συσκευασία. Εξαρτάται με την πυκνότητα πάντα, διότι για την ακρίβεια είναι 1 ml, αλλά ξαναλέω τουλάχιστον στα καλλυντικά, το χρησιμοποιούμε αντί του g (είναι πάνω κάτω παρόμοιες οι "σκόνες" σε ιδιότητες, ακόμα και στην κοκκομετρία, λίγα αλλάζουν δραστικά, ώστε να παιχτεί τρομερή αλλαγή στους όγκους).gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:03Σε γραμμάρια μετριέται όχι σε κυβικά εκατοστά.sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:00
Και με το που συνέλθεις ξαφνικά όλα τριγύρω σου θα αλλάξουν.
Η ανεργία, ο Σπυρίδωνας, ο Μιχάλης, ο Βασίλης, όλα θα φαίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα, υπέροχοι και άξιοι υπουργοί σε μια χώρα χώρις ανεργία, αυτά ήταν τα λόγια του γκας καθώς έβγαζε την ινσουλίνα από την τελευταία υγιή φλέβα του αριστερού του χεριού, μόλις είχε βαρέσει 100cc ανόθευτης πούδρας για τον πωπώ του άλλου, ευγενική χορηγία του σκονισμένου βασιλιά και της κυβέρνησης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χλααααααααααααααααααααατς
Re: χλααααααααααααααααααααατς
- Cecily Anne
Το ίδιο πράγμα είναι λέμε.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:24Πιστεψε με οι σκονες στις οποιες αναφερομαστε μετριουνται σε γραμμαριαCecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:19To 1 cc στα καλλυντικά το ανάγουμε σε 1 g, αλλά σπάνια θα δεις σκόνες σε g, συνήθως βάζουν cc στη συσκευασία. Εξαρτάται με την πυκνότητα πάντα, διότι για την ακρίβεια είναι 1 ml, αλλά ξαναλέω τουλάχιστον στα καλλυντικά, το χρησιμοποιούμε αντί του g (είναι πάνω κάτω παρόμοιες οι "σκόνες" σε ιδιότητες, ακόμα και στην κοκκομετρία, λίγα αλλάζουν δραστικά, ώστε να παιχτεί τρομερή αλλαγή στους όγκους).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εντάξει.Cecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:25Το ίδιο πράγμα είναι λέμε.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:24Πιστεψε με οι σκονες στις οποιες αναφερομαστε μετριουνται σε γραμμαριαCecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2021, 17:19
To 1 cc στα καλλυντικά το ανάγουμε σε 1 g, αλλά σπάνια θα δεις σκόνες σε g, συνήθως βάζουν cc στη συσκευασία. Εξαρτάται με την πυκνότητα πάντα, διότι για την ακρίβεια είναι 1 ml, αλλά ξαναλέω τουλάχιστον στα καλλυντικά, το χρησιμοποιούμε αντί του g (είναι πάνω κάτω παρόμοιες οι "σκόνες" σε ιδιότητες, ακόμα και στην κοκκομετρία, λίγα αλλάζουν δραστικά, ώστε να παιχτεί τρομερή αλλαγή στους όγκους).
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... a-to-2019/Στα 23,4 δισ. ευρώ ή 12,5% του ΑΕΠ η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2019
https://www.kathimerini.gr/economy/loca ... 4-toy-aep/Ο τουρισμός έδωσε το 1/4 του ΑΕΠ
- hellegennes
sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:07https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... a-to-2019/Στα 23,4 δισ. ευρώ ή 12,5% του ΑΕΠ η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2019
https://www.kathimerini.gr/economy/loca ... 4-toy-aep/Ο τουρισμός έδωσε το 1/4 του ΑΕΠ
Το έβαλα με λίγο μεγαλύτερα γράμματα μπας και το αντιληφθείς στο δεύτερο διάβασμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι και;hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:23sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:07https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... a-to-2019/Στα 23,4 δισ. ευρώ ή 12,5% του ΑΕΠ η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2019
Το έβαλα με λίγο μεγαλύτερα γράμματα μπας και το αντιληφθείς στο δεύτερο διάβασμα.
- hellegennes
Η άμεση και έμμεση επίδραση του τουρισμού είναι το 1/4 του ΑΕΠ. Τι «και»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
τεραστιο ποστfoscilis έγραψε: 23 Μαρ 2021, 14:02Και σε ποιον τα δίνει; Σους ξηροκαρποπαραγωγούς; Τα εισάγει φίλος. Ο τουρισμός σαν βιομηχανία (βασικά πεθαίνει ένα αγγελάκι κάθε φορά που αποκαλείται "βαριά βιομηχανία") είναι ό,τι πλησιέστερο σε αποικιακή εκμετάλλευση τύπου ζαχαροφυτείας απλώς αντί να παίρνεις κατευθείαν 1 δολλάριο την εργατοώρα καθαρό, ειπράττεις 100 και πληρώνεις τα 99, κι αυτό το κέρδος το βγάζεις κυρίως εκμεταλλευόμενος άγρια φτηνά ανειδίκευτα εργατικά χέρια. Αυτή (η χαμηλή αθροιστική κερδοφορία) είναι η μία δομική αδυναμία του τουρισμού, η άλλη είναι η εξαιρετικά καπριτσιόζικη ζήτηση. Γι' αυτό και δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή οικονομία που να βασίζεται στον τουρισμό, ιδιαίτερα τον εποχιακό χωρίς καμία προστιθέμενη αξία όπως είναι ο ελληνικός. Βαριά βιομηχανία my ass.gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:50 100 χιλιάρικα τον χρόνο ενα μεγάλο ξενοδοχείο τα δινει για ξηρους καρπούς στα μινι μπαρ.
Στην Ελλάδα αν είσαι η μέση τουριστική επιχείρηση των νησιών επιδοτείσαι κιόλας. Σου στέλνει η ενδοχώρα νερό, ρεύμα, γιατρούς, δασκάλους, παίρνει τα σκουπίδια σου, βάζει τα παιδιά της φαντάρους και φοιτητές για να δουλέψουν τα ξενοδοχεία σου και οι ταβέρνες σου και τα ταξί σου το χειμώνα, επιδοτεί τα ακτοπλοϊκά για να έρχονται οι πελάτες, σου κλείνει το μάτι η εφορία, σου κλείνει το μάτι η επιθεώρηση εργασίας που τεντώνεις κανόνες οι οποίοι είναι ούτως ή άλλως τριτοκοσμικου τύπου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της επιχείρησής σου κι εσύ όπως κάθε μα κάθε κλίκα που παρασιτεί έχεις έναν μύθο για το πόσο μεγάλη χάρη κάνεις στη γριούλα στα Τζουμέρκα που υπάρχεις.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έβαλα τίτλο από μια είδηση. Το σχόλιο σου είναι ότι δεν διάβασα σωστά τον τίτλο; Πόθεν το συμπέρασμα;hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:39 Η άμεση και έμμεση επίδραση του τουρισμού είναι το 1/4 του ΑΕΠ. Τι «και»;
- hellegennes
Δεν κατάλαβα τι έβαλες γιατί έβαλες δυο αντιφατικούς τίτλους στο ίδιο ποστ. Εσύ τι ήθελες να πεις;sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:42Έβαλα τίτλο από μια είδηση. Το σχόλιο σου είναι ότι δεν διάβασα σωστά τον τίτλο; Πόθεν το συμπέρασμα;hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:39 Η άμεση και έμμεση επίδραση του τουρισμού είναι το 1/4 του ΑΕΠ. Τι «και»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, λάθος κατάλαβες, δεν τους συσχέτισα. Ήταν απάντηση στο δήθεν 2% συνεισφοράς του τουρισμού που έγραψε ο νηματοθέτης. Προφανώς είναι κάτι τις παραπάνω.hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:45Δεν κατάλαβα τι έβαλες γιατί έβαλες δυο αντιφατικούς τίτλους στο ίδιο ποστ. Εσύ τι ήθελες να πεις;sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:42Έβαλα τίτλο από μια είδηση. Το σχόλιο σου είναι ότι δεν διάβασα σωστά τον τίτλο; Πόθεν το συμπέρασμα;hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:39 Η άμεση και έμμεση επίδραση του τουρισμού είναι το 1/4 του ΑΕΠ. Τι «και»;
- hellegennes
Τι λες, βρε πανεπιστήμονα; Τα έχεις παίξει; Τι είναι το ξενοδοχείο; Εισαγωγέας ξηρών καρπών; Σε εργοστάσια παραγωγής ξηρών καρπών τα δίνει, που εισάγουν την πρώτη ύλη για 50 λεπτά (γιατί την εισάγουν κυρίως από χώρες εκτός ΕΕ) και πουλάνε το τελικό προϊόν 5 ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Mea culpa. Είχα καταλάβει ότι συντάσσεσαι με την βλακώδη άποψη του προστιθέμενης αξίας πληροφορικάριου της Ελλάδας μας.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:48Α, λάθος κατάλαβες, δεν τους συσχέτισα. Ήταν απάντηση στο δήθεν 2% συνεισφοράς του τουρισμού που έγραψε ο νηματοθέτης. Προφανώς είναι κάτι τις παραπάνω.hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:45Δεν κατάλαβα τι έβαλες γιατί έβαλες δυο αντιφατικούς τίτλους στο ίδιο ποστ. Εσύ τι ήθελες να πεις;sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:42
Έβαλα τίτλο από μια είδηση. Το σχόλιο σου είναι ότι δεν διάβασα σωστά τον τίτλο; Πόθεν το συμπέρασμα;
Συγγνώμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
No probhellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:51Mea culpa. Είχα καταλάβει ότι συντάσσεσαι με την βλακώδη άποψη του προστιθέμενης αξίας πληροφορικάριου της Ελλάδας μας.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:48Α, λάθος κατάλαβες, δεν τους συσχέτισα. Ήταν απάντηση στο δήθεν 2% συνεισφοράς του τουρισμού που έγραψε ο νηματοθέτης. Προφανώς είναι κάτι τις παραπάνω.hellegennes έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:45
Δεν κατάλαβα τι έβαλες γιατί έβαλες δυο αντιφατικούς τίτλους στο ίδιο ποστ. Εσύ τι ήθελες να πεις;
Συγγνώμη.
Την έχω βγάλει και την βαράω στο τραπέζιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Μαρ 2021, 02:40τεραστιο ποστfoscilis έγραψε: 23 Μαρ 2021, 14:02Και σε ποιον τα δίνει; Σους ξηροκαρποπαραγωγούς; Τα εισάγει φίλος. Ο τουρισμός σαν βιομηχανία (βασικά πεθαίνει ένα αγγελάκι κάθε φορά που αποκαλείται "βαριά βιομηχανία") είναι ό,τι πλησιέστερο σε αποικιακή εκμετάλλευση τύπου ζαχαροφυτείας απλώς αντί να παίρνεις κατευθείαν 1 δολλάριο την εργατοώρα καθαρό, ειπράττεις 100 και πληρώνεις τα 99, κι αυτό το κέρδος το βγάζεις κυρίως εκμεταλλευόμενος άγρια φτηνά ανειδίκευτα εργατικά χέρια. Αυτή (η χαμηλή αθροιστική κερδοφορία) είναι η μία δομική αδυναμία του τουρισμού, η άλλη είναι η εξαιρετικά καπριτσιόζικη ζήτηση. Γι' αυτό και δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή οικονομία που να βασίζεται στον τουρισμό, ιδιαίτερα τον εποχιακό χωρίς καμία προστιθέμενη αξία όπως είναι ο ελληνικός. Βαριά βιομηχανία my ass.gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:50 100 χιλιάρικα τον χρόνο ενα μεγάλο ξενοδοχείο τα δινει για ξηρους καρπούς στα μινι μπαρ.
Στην Ελλάδα αν είσαι η μέση τουριστική επιχείρηση των νησιών επιδοτείσαι κιόλας. Σου στέλνει η ενδοχώρα νερό, ρεύμα, γιατρούς, δασκάλους, παίρνει τα σκουπίδια σου, βάζει τα παιδιά της φαντάρους και φοιτητές για να δουλέψουν τα ξενοδοχεία σου και οι ταβέρνες σου και τα ταξί σου το χειμώνα, επιδοτεί τα ακτοπλοϊκά για να έρχονται οι πελάτες, σου κλείνει το μάτι η εφορία, σου κλείνει το μάτι η επιθεώρηση εργασίας που τεντώνεις κανόνες οι οποίοι είναι ούτως ή άλλως τριτοκοσμικου τύπου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της επιχείρησής σου κι εσύ όπως κάθε μα κάθε κλίκα που παρασιτεί έχεις έναν μύθο για το πόσο μεγάλη χάρη κάνεις στη γριούλα στα Τζουμέρκα που υπάρχεις.![]()
My Life had stood, a Loaded Gun