ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:36
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:19
Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:42
Όταν πάνε να ακινητοποιήσουν το παιδί σας ή τη γυναίκα σας εσείς μην πάτε να τους κλωτσήσετε κοτίτσες μου. Να τους τα γλείφετε μόνο και να επιδίδεστε στις γνωστές σας καφρίλες στο ίντερνετ. Πατριώτες του πληκτρολογίου.
Μαντεψε... Το παιδί μας ή η γυναίκα μας δεν θα κάνει ποτέ ντου σε 5 μπατσους/χουλιγκανους/αριστερους/ακροδεξιους/τζιχαντιστες, σε 5 (πέντε) γαμημενα άτομα γενικώς. Πολύ καλά της έκαναν, όταν παίρνεις την απόφαση να κλωτσησεις/επιτεθείς σε 4-5-6 άτομα, ότι και να είναι αυτοί, να είσαι και έτοιμος να δεχθείς αντρίκια τις συνέπειες.
.
Χτυπάς γυναικούλες 18 χρονών Πτολεμαϊδα ;;; ...
.
Οχι. Από που προκύπτει αυτό;
Τα αυτονόητα λέω. Όταν παίρνεις την απόφαση να επιτεθείς, να είσαι έτοιμος για όλα, δεν μπορείς να κλαίγεσαι μετά.
Πάρε παράδειγμα το προ ημερών περιστατικό σε AGAINST ART CENSORSHIP συγκέντρωση, όπου ένα σαμιαμιθι 23 κιλών, επιτέθηκε σε έναν (ραπερ;) ονόματι Νώε. Εκτός του οξύμωρου να θες να απαγορεύσεις την ελευθερία του λόγου σε μια γαμημενη against art censorship συγκέντρωση, κανεις ντου με τα 23 κιλά σου σε ένα βουνό. Να έκλανε μόνο ο βουνος, θα εξαφανιζόταν το σαμιαμιθι. Αυτά κάνουν οι ιδεολογικές αγκυλωσεις. Ντου (συνήθως όπου δεν μας παίρνει, διότι, το δίκιο του εργάτη ξέρω γω) και μετά κλάμα, με βίασε, με γαμησε, μου έβαλε γλώσσα, δάκτυλο, παλούκι, λοσταρι.
Ρε δε γαμιομαστε λέω γω;