Φυσσουν μεγάλο μέτωποΣτύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:04Απ' τους ωραιότερους άντρες του ελληνικού κινηματογράφου , μαζί με τον Πέτρο Φυσσούν και τον Λάκη Κομνηνό .Cavaliere έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:53O Koμνηνός; μα ήταν παίδαρος. Ωραίος άντρας. Και στιλάτος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46
Ε, απόψεις είναι αυτές.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
αν θυμαμαι καλα ο Αγις ο Μεγαλος ΔιδασκαλοςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:37Ο Άγις νομίζω είχε πει παλιότερα πως ήταν αδιάφορος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:00 Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...
το θεμα ειναι βεβαια οι λυσσαρες και αυτα που εκαναν για ενα γαμησι με τον Κομνηνο
Και σιγά μην πηγε
Φαίνεται ήσυχος. Κι είναι συν
Φαίνεται ήσυχος. Κι είναι συν
Για την εξύβριση είπα και το κόβω εδώ. Δεν θα ξαναναλύσω. Εδώ ήσασταν, τα ξέρετε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:35 Juno σου φέρθηκε κιμούλικα ο Cavaliere ? Μήπως κατούρησε στον νιπτήρα σου;
Καμία σχέση με Κιμούληδες και τους άλλους δύο, απλώς εξύβριση που όμως αξίζει επίσης κουβεντούλα από αδελφό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοείς; Πως απ' το πολύ το σεχ δεν τον κρατούσαν τα πόδια του;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:05αν θυμαμαι καλα ο Αγις ο Μεγαλος ΔιδασκαλοςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...- ειχε γραψει κατι σαν ''πως του εμοιαζε σαν να κινειται σε ζελε - σαν να μην ειχε νευρα και αιμα ''
το θεμα ειναι βεβαια οι λυσσαρες και αυτα που εκαναν για ενα γαμησι με τον Κομνηνο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και νηστίσιμος.
Ordem e Progresso.
"Συνταγματάρχης Λιάπκιν" , με είχε "σημαδέψει" αυτή η σειρά .
Όλοι ωραίοι κι ωραίες είναι
Απλά πρεπει να είναι σα παζλ το πρόσωπο του ένα στον άλλο
Για αυτό λένε "γουστα" και σ άλλους αρέσουν κάποιοι που δεν αρέσουν σ άλλους
Με το Κομνηνο έχω το παζλ δε θα μου ταιριάζει το μεγαλυτερο μέτωπο πχ κι ας είμαι πιο ασχημη
Ελπίζω να καταλάβατε
Και για αυτό λένε ότι τα ζευγάρια μοιαζουν
Απλά πρεπει να είναι σα παζλ το πρόσωπο του ένα στον άλλο
Για αυτό λένε "γουστα" και σ άλλους αρέσουν κάποιοι που δεν αρέσουν σ άλλους
Με το Κομνηνο έχω το παζλ δε θα μου ταιριάζει το μεγαλυτερο μέτωπο πχ κι ας είμαι πιο ασχημη
Ελπίζω να καταλάβατε
Και για αυτό λένε ότι τα ζευγάρια μοιαζουν
Όλο εδώ το κόβεις, κι όλο πίσω μου τρέχεις. Πες του αδερφού σου, δεν σε παίρνω. Να σε δώσει αλλου.Juno έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:08Για την εξύβριση είπα και το κόβω εδώ. Δεν θα ξαναναλύσω. Εδώ ήσασταν, τα ξέρετε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:35 Juno σου φέρθηκε κιμούλικα ο Cavaliere ? Μήπως κατούρησε στον νιπτήρα σου;
Καμία σχέση με Κιμούληδες και τους άλλους δύο, απλώς εξύβριση που όμως αξίζει επίσης κουβεντούλα από αδελφό.
Ordem e Progresso.
Εννοω - για να ειμαστε κ εντος θεματος - πως δεν τολμουσε μερα νυχτα νε επιστρεψει στο δωματιο του ξενοδοχειου για παραδειγμα μονος τουGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:10Τι εννοείς; Πως απ' το πολύ το σεχ δεν τον κρατούσαν τα πόδια του;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:05αν θυμαμαι καλα ο Αγις ο Μεγαλος ΔιδασκαλοςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46
Ε, απόψεις είναι αυτές.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...- ειχε γραψει κατι σαν ''πως του εμοιαζε σαν να κινειται σε ζελε - σαν να μην ειχε νευρα και αιμα ''
φυσικα δεν ετρεχε τπτ και απλα απομακρυναν τις λυσσαρες
σε αντιθετη περιπτωση βεβαια - αν μια γυναικα εμπαινε στο δωματιο της και εβρισκε παραδειγμα ενα αντρα γυμνο και καυλωμενο να την περιμενει θα εβλεπε ακομα σιδερα στη γη στερεωμενα
-
Γιάννης
Καθόλου ατυχής, κύριε.Sid Vicious έγραψε: 08 Φεβ 2021, 20:24Και τα δυο φυλα το ιδιο λειτουργουν. Πχ η Μαργετη δεν θα ειχε συμπαθειες αν ηταν κακασχημη. Ατυχης η παρατηρηση σας.Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 20:16Στο χρωματισμένο έχει ένα δίκιο ο Λόρδος. Είναι ένα από τα περίεργα των γυναικών. Την κτηνώδη συμπεριφορά διπόδου είναι πιο πιθανό να την θεωρήσετε κολακευτική όταν τον βρίσκετε εμφανίσιμο τον δίποδο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:10
Γιατί είναι άλλο να έχει κάποιος θαυμάστριες εντός και εκτός επαγγελματικού χώρου και άλλο να συμπεριφέρεται σαν δίποδο στην α ή β που δεν έχουν εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον.
Αναφορικά με την ερώτηση "δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος άντρας μπάζο* όταν υπάρχει σε ένα χώρο με όμορφες γυναίκες;" η απάντηση είναι πολύ απλή.
Ό,τι κάνουν και οι γυναίκες που είναι μπάζα.
Χρησιμοποιώ έναν από τους αντρικούς όρους για τον χαρακτηρισμό της εμφάνισης των γυναικών.
Και δεν εννοώ προσωπικά εσένα, που ακόμα και αν σου την πέσει ο Μπραντ Πιτ θα τον φας λάχανο αν δεν ενδιαφέρεσαι. Ξέρεις ποιον τύπο γυναίκας εννοώ.
Απεναντίας, με την απάντησή σας την επιβεβαιώνετε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σαν τον Φιλιππίδη που λένε πως κατέθεσαν άλλες 14 γυναίκες εις βάρος του;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:20Εννοω - για να ειμαστε κ εντος θεματος - πως δεν τολμουσε μερα νυχτα νε επιστρεψει στο δωματιο του ξενοδοχειου για παραδειγμα μονος τουGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:10Τι εννοείς; Πως απ' το πολύ το σεχ δεν τον κρατούσαν τα πόδια του;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:05
αν θυμαμαι καλα ο Αγις ο Μεγαλος Διδασκαλος- ειχε γραψει κατι σαν ''πως του εμοιαζε σαν να κινειται σε ζελε - σαν να μην ειχε νευρα και αιμα ''
σε αντιθετη περιπτωση βεβαια - αν μια γυναικα εμπαινε στο δωματιο της και εβρισκε παραδειγμα ενα αντρα γυμνο και καυλωμενο να την περιμενει θα εβλεπε ακομα σιδερα στη γη στερεωμενα
Το αντιλαμβάνεσαι πως η σωματική δύναμη είναι που κάνει τη διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις;
Σε λίγο θα μας πεις πως οι βιαστές έχουν τις καλύτερες των προθέσεων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
τρικυμιαGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:27Σαν τον Φιλιππίδη που λένε πως κατέθεσαν άλλες 14 γυναίκες εις βάρος του;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:20Εννοω - για να ειμαστε κ εντος θεματος - πως δεν τολμουσε μερα νυχτα νε επιστρεψει στο δωματιο του ξενοδοχειου για παραδειγμα μονος τουGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:10
Τι εννοείς; Πως απ' το πολύ το σεχ δεν τον κρατούσαν τα πόδια του;
Το αντιλαμβάνεσαι πως η σωματική δύναμη είναι που κάνει τη διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις;
Σε λίγο θα μας πεις πως οι βιαστές έχουν τις καλύτερες των προθέσεων.
παμε ξανα
στον Κομνηνο την επεφταν ψυχρα - μεσα στην νυχτα ορμαγαν στο δωματιο του ξενοδοχειου του για να τους ριξει ενα πουτσο
καταλαβες τωρα ;
Εγώ πάντως είμαι με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη.
Δεν τις πιστεύω τις άλλες , νομίζω ότι λένε μπούρδες.
Δεν θα ξεχάσω το γέλιο που έχω ρίξει στο 50-50 αλλά κυρίως σε εκείνο το θεατρικό που έκαναν τους μπάτσους .
Πήγα να μείνω από τα γέλια .
Και δεν είμαι αχάριστος.
Δεν τις πιστεύω τις άλλες , νομίζω ότι λένε μπούρδες.
Δεν θα ξεχάσω το γέλιο που έχω ρίξει στο 50-50 αλλά κυρίως σε εκείνο το θεατρικό που έκαναν τους μπάτσους .
Πήγα να μείνω από τα γέλια .
Και δεν είμαι αχάριστος.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 83 Απαντήσεις