Σώπα βρε Θωρ διασταύρωση με ξωτικό της Μέσης Γης!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nα ζήσουν τα παιδιά.Ταιριαστό ζευγάρι.
Re: Nα ζήσουν τα παιδιά.Ταιριαστό ζευγάρι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Γενιά της Αγαμίας
Ναι, δίκιο έχεις.alekhine έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:23οσο μπλαμπλα και να παιξει καποια στιγμη πρεπει να περασει στο παρασυνθημαJuno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:59 E ναι, μην του κάτσω του παιδιού να ξεχαρμανιάσει;Τι πάθατε εδώ μέσα! Τι ζητάει να αριθμό κινητού όταν βλέπει πως είμαι κάπως απέναντί του; Ας μείνει στο μπλαμπλά, μήπως και γίνει κάτι.
![]()
ετσι οπως τα λες και 10 χρονια μπλαμπλα να επαιζε δεν ειχε τυχη ο τυπακος
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
για έναν μυστήριο λόγο κάποιοι άνδρες επιμένουν να πιστεύουν
ότι η πλειοψηφία των γυναικών θεωρεί σημαντική την ομορφιά
στους άνδρες, και χαραμίζουν τη ζωή τους
ότι η πλειοψηφία των γυναικών θεωρεί σημαντική την ομορφιά
στους άνδρες, και χαραμίζουν τη ζωή τους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Εμένα η Στύγαινα μού έκανε πρόταση γάμου, πήξε 
φαινόσουν καρπερός, κελεπούρι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ιπταμενος και τζεντλεμαν - λογικο ηταν
Και στα δικά σας 
Ζωη αγαπη μου θα ερθω να σε παρω απο εκει
2 + 2 με οψιον ανανεωσης υπογραψες?
2 + 2 με οψιον ανανεωσης υπογραψες?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, θα κάνουμε σάντουιτς;Juno έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:01Να στον γνωρίσω αν θέλεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 16:19Μπορει ομως να εχει κρυφα ταλέντα, και μετά να σε κάνει να τον βλέπεις σαν τον Ερμή του Πραξιτέλους.Juno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:52
Τόσο άσχημος είναι αυτός.
Και φαίνεται και καμία δεκαετία μεγαλύτερος από όσο είναι. Ή από όσο λέει πως είναι.
Εντάξει καλή είμαι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τόσο άσχημος είναι αυτός. Ο εμετός ο ίδιος.
Και αν γνωρίζεις τον άλλον, αυτό ίσως το προσπεράσεις. Εννοώ πως αν μιλάτε σε παρέα, στη δουλειά, στη γειτονιά, υπάρχει αλληλεπίδραση, βλέπεις και άλλα πράγματα και μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει. Μου έχει τύχει με άτομο που δεν βλεπόταν. Όταν όμως έρχεται, φάση "αυτός είμαι, μίλησέ μου για σένα, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, κάνεις αναπάντητη;" και δεν βλέπεται με τίποτα, ε δεν γίνεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι καλέ, όλος δικός σου!Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 15:15Γιατί, θα κάνουμε σάντουιτς;Juno έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:01Να στον γνωρίσω αν θέλεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 16:19
Μπορει ομως να εχει κρυφα ταλέντα, και μετά να σε κάνει να τον βλέπεις σαν τον Ερμή του Πραξιτέλους.
Πώς το έκανε; Γονάτισε, δαχτυλίδι κτλ;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι γουστα ειναι αυτα; Θες να στον πηδηξω και να παίρνεις ματι;Juno έγραψε: 09 Φεβ 2021, 17:27Όχι καλέ, όλος δικός σου!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Απολλώνιος
Είμαι περίεργος να δω πως είσαι ρε juno. Όλοι άσχημοι στην πέφτουν. Μήπως και εσύ δεν είσαι τέλεια στην εμφάνιση και έχεις απαιτησεις; Γιατί βλέπεις κάτι κοντόχοντρες Ελληνίδες να έχουν απαιτήσεις και είναι σαν τον κακό τους τον καιρό εμφανισιακά.
Μήπως είσαι 1.92 και καθηγητής, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 2633 Προβολές