!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;
αν θελετε να παντρευονται οι ανδρες σε μικρη ηλικια πρεπει το 80% των γυναικειων δικαιωματων να καταργηθουν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μα για εντός ορίων συζητάμε. Δεν νομίζω ότι είναι αντικείμενο συζήτησης το αυτονόητο.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 08:22για τον γάμο οκ, για τα παιδιά όμως υπάρχει και ενα ευλογο βιολογικό όριοΖενίθεδρος έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:15 Εκτός απο τις περιπτώσεις που πιάνουν τον ποινικό κώδικα, δεν υπάρχει αντικειμενικά κατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά. Είναι σαν το ερώτημα: ποιά γυναίκα είναι κατάλληλη για μάνα και ποιός άντρας για πατέρας. Αυτό πάντως με την ηλικία δεν στέκει. Πως και καλά όσο πιο μεγάλος ηλικιακά είναι κάποιος, τόσο ωριμότερος είναι. Το ότι τα παιδιά εμποδίζουν την καριέρα, επίσης πίπα. Ο 23χρονος Άινσταιν έγραφε την θεωρία της σχετικότητας καπνίζοντας πίπα (μπηχτή για αντικαπνιστές) και κρατώντας το παιδί του αγκαλιά.
ας πούμε την ηλικία της προμητρός μας της Σαρας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Richard Dawkins, The Selfish GeneCecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 15:57 Α και κάνε μας λινκ που αναφέρει ο οποιοσδήποτε αυτό το έκτρωμα:
Μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδώσεις γονίδια που μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατο (ή άλλα προβλήματα) σε μικρή ηλικία διότι αν έχεις μεγάλη ηλικία έχεις και λιγότερες πιθανότητας να κουβαλάς τέτοια γονίδια.
Έλα βαριέμαι ν' ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου. Αν ήσουν ευγενική ίσως καταδεχόμουν να σε διδάξω αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν καταφέρνεις τίποτα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Cecily Anne
Γάταρος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:14 Richard Dawkins, The Selfish Gene
Έλα βαριέμαι ν' ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου. Αν ήσουν ευγενική ίσως καταδεχόμουν να σε διδάξω αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν καταφέρνεις τίποτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι Σπαρτιάτες που παντρευόταν μετα τα 30, κάτι πρέπει να ήξεραν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σοβαρέψου .Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:04 αν θελετε να παντρευονται οι ανδρες σε μικρη ηλικια πρεπει το 80% των γυναικειων δικαιωματων να καταργηθουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ο άντρας 40
η γκόμενα 24
η γκόμενα 24
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
30-35 για άντρες και 25-40 για γυναίκεε
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτούς που είναι στην ηλικία μου (26) και είναι παντρεμένοι με παιδιά.
Έχω ακούσει ότι κάποιοι το κάνουν για να "ξεμπερδεύουν με τα παιδιά" και να ζήσουν τη ζωή τους μετά τα 40. Λες και είναι υποχρεωτικό να κάνεις παιδιά.
Έχω ακούσει ότι κάποιοι το κάνουν για να "ξεμπερδεύουν με τα παιδιά" και να ζήσουν τη ζωή τους μετά τα 40. Λες και είναι υποχρεωτικό να κάνεις παιδιά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- GreekGuy
έργο_μακέτο έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:40 Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτούς που είναι στην ηλικία μου (26) και είναι παντρεμένοι με παιδιά.
Μπορεί στα 26 να είναι ήδη σε μακροχρόνια σχέση 4-5 ετών και να είπαν απλά να το επισημοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο..όχι;
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Άντε πες το επισημοποιείς με γάμο.GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:43έργο_μακέτο έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:40 Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτούς που είναι στην ηλικία μου (26) και είναι παντρεμένοι με παιδιά.
Μπορεί στα 26 να είναι ήδη σε μακροχρόνια σχέση 4-5 ετών και να είπαν απλά να το επισημοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο..όχι;
Πρέπει να κάνεις και παιδιά;
Τέλος πάντων, καθένας ας κάνει ότι γουστάρει.
Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να βρω το νόημα στο να κάνεις παιδιά.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
- GreekGuy
Μα για γάμο λέω, όχι για παιδιά. Είμαι κατά των απογόνων, δε βλέπεις ειδήσεις; Σε τέτοιο κόσμο θέλεις να κάνεις παιδιάς Να γίνουμε πραγματικά πολιτισμένοι άνθρωποι και μετά να σκεφτούμε να γεμίσουμε τη Γη με ανθρώπους.. εδώ πάνε για πόλεμο και συζητάνε στρατοκαυλίστικα θέματα (βλέπε viewtopic.php?f=92&t=23370&start=19725& ... E%BC%CE%BF ) μετά από τόσους πολέμους, τόσες αιματοχυσίες, τόσες γενοκτονίες, τόσους αφανισμούς ειδών πανίδας και καταστροφή χλωρίδας και περιβάλλοντος..έργο_μακέτο έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:47Άντε πες το επισημοποιείς με γάμο.GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:43έργο_μακέτο έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:40 Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτούς που είναι στην ηλικία μου (26) και είναι παντρεμένοι με παιδιά.
Πρέπει να κάνεις και παιδιά;
Τέλος πάντων, καθένας ας κάνει ότι γουστάρει.
Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να βρω το νόημα στο να κάνεις παιδιά.
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια οι θεοί γελούν.
Έτσι γελούν και οι γονείς όταν ακούν απόψεις για παιδιά από αυτούς που δεν έχουν παιδιά.
Έτσι γελούν και οι γονείς όταν ακούν απόψεις για παιδιά από αυτούς που δεν έχουν παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Για τον άνδρα δεν υπάρχει περιορισμός, για τις γυναίκες η φύση επιτάσσει να έχουν κάνει παιδιά το πολύ μέχρι τα 30κατι
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση