!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- NewModelArmy
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ασχημη εξελιξη αυτη με το εμβολιο της Οξφορδης.Απο την αλλη αποδεικνυεται οτι οι σοβαρες εταιρειες δεν προκειται να βγαλουν στην αγορα εμβολιο βεβιασμενα χωρις ολους τους απαραιτητους ελεγχους οπως μας εχουν πρηξει οι ψεκασμενοι.Υπηρξε προβλημα και σταματησαν τις δοκιμες και το ανακοινωσαν στον κοσμο.Oλα με διαφανεια και οπως πρεπει.
δεν περιστρέφεται όλος ο πλανήτης γύρω από τις αμερικανικές εκλογές , έλεος πιαπατησιωτης έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:06Prepon έγραψε: 09 Σεπ 2020, 09:01 Είναι τόσο μεγάλα τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που δεν ξέρεις τι να πιστέψεις.
viewtopic.php?f=30&t=2050&p=1483569#p1483096
Μόνο όταν τελειώσουν οι αμερικανικές εκλογές θα μπορούμε να μιλήσουμε καθαρά επιστημονικά.Και όταν λέμε να τελειώσουν,δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τελειώσουν σε μια μέρα.Υπάρχει πιθανότητα να αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα λόγω των επιστολικών ψήφων.
- wooded glade
Οι Οξφορδιανοί μπρεξιτάκηδες εμένα μου φάνηκαν ύποπτοι από την αρχή - πολύ περισσότερο από τους Ρώσους με το σπούτνικ.
Τώρα όμως παίζει ρόλο και τι παρενέργεια ήταν.
Προκλήθηκε από υποκείμενο νόσημα ή πως αλλοιώς ;
Πολλά φάρμακα έχουν παρενέργειες. Εμένα η γιαγιά μου πέθανε από την ένεση που κάνουν για τον καταρράκτη μετά την εγχείρηση. Το ίδιο ακριβώς που συνέβη με την βασίλισσα Φρειδερίκη. Όμως αν κάνεις καταρράκτη σου κάνουν αυτή την ένεση και αν δεν είσαι αλλεργικός δεν έχεις πρόβλημα.
Πολλά φάρμακα έχουν παρενέργειες. Εμένα η γιαγιά μου πέθανε από την ένεση που κάνουν για τον καταρράκτη μετά την εγχείρηση. Το ίδιο ακριβώς που συνέβη με την βασίλισσα Φρειδερίκη. Όμως αν κάνεις καταρράκτη σου κάνουν αυτή την ένεση και αν δεν είσαι αλλεργικός δεν έχεις πρόβλημα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Πάντως για να μην λένε τι είναι, θα έπαθε μεγάλη ζημιά αυτή με την παρενέργεια.
- EKPLIKTIKOS
Μακαρι να ήταν έτσι. Η πραγματικότητα είναι οτι απο την αρχη της πανδημίας αυτή ειχε γινει ενα πολιτικό θέμα. Χλωροκινη, σχεσεις με την Κίνα, ρωσικο εμβόλιο, ολα φαίνεται να καθοριζονται απο πολιτικούς παράγοντες. Και όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στις αμερικανικές εκλογές αυτή τη στιγμή.dotcom έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:29
δεν περιστρέφεται όλος ο πλανήτης γύρω από τις αμερικανικές εκλογές , έλεος πια
Λέγεται οτι αφορουσε περιστατικό εγκαρσιας μυελιτιδαςwooded glade έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:33
- wooded glade
Τι είναι αυτό ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 09 Σεπ 2020, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Θα την έλεγα καλή εξέλιξη κατά τη γνώμη μου, με την έννοια ότι φαίνεται ότι λειτουργούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας της κλινικής μελέτης. Γιατί ξέρετε, υπάρχουν κάποιες κυβερνήσεις οι οποίες πιέζουνε να "πηδήσουμε" μερικά κομμάτια (της μελέτης) και ιδίως της ασφάλειας. Αυτό δεν γίνεται. Για εμένα είναι καλό νέο, με καθησυχάζει ότι όλα γίνονται όπως πρέπει» τόνισε στον ΣΚΑΪ.
Γι αυτό είναι καλό νέο.
Γιατί ευτυχώς δεν θα γίνει εγκληματική μαλακία που κατά τ' άλλα μέσα στην κανονικότητα θα ήταν κι αυτή και τότε δεν θα έλεγε τίποτα.
Γι αυτό είναι καλό νέο.
Γιατί ευτυχώς δεν θα γίνει εγκληματική μαλακία που κατά τ' άλλα μέσα στην κανονικότητα θα ήταν κι αυτή και τότε δεν θα έλεγε τίποτα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- unholydiver
Οι απαράιτητοι έλεγχοι απαιτούν χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών για την ανίχνευση μακροπρόθεσμων παρενεργειών οπότεNewModelArmy έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:19 Ασχημη εξελιξη αυτη με το εμβολιο της Οξφορδης.Απο την αλλη αποδεικνυεται οτι οι σοβαρες εταιρειες δεν προκειται να βγαλουν στην αγορα εμβολιο βεβιασμενα χωρις ολους τους απαραιτητους ελεγχους οπως μας εχουν πρηξει οι ψεκασμενοι.Υπηρξε προβλημα και σταματησαν τις δοκιμες και το ανακοινωσαν στον κοσμο.Oλα με διαφανεια και οπως πρεπει.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- wooded glade
Οι μπρεξιτόβιοι είναι κλόουν.
Καλύτερα σπούτνικ παρά το μπρεξιτοεμβόλιο.
Καλύτερα σπούτνικ παρά το μπρεξιτοεμβόλιο.
- EKPLIKTIKOS
a volunteer in the U.K. trial had been found to have transverse myelitis, an inflammatory syndrome that affects the spinal cord and is often sparked by viral infections. However, the timing of this diagnosis, and whether it was directly linked to AstraZeneca’s vaccine, is unclear.
https://www.nytimes.com/2020/09/08/worl ... virus.html
- NewModelArmy
Σιγα μην περιμενουμε και 15 χρονια.unholydiver έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:48Οι απαράιτητοι έλεγχοι απαιτούν χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών για την ανίχνευση μακροπρόθεσμων παρενεργειών οπότεNewModelArmy έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:19 Ασχημη εξελιξη αυτη με το εμβολιο της Οξφορδης.Απο την αλλη αποδεικνυεται οτι οι σοβαρες εταιρειες δεν προκειται να βγαλουν στην αγορα εμβολιο βεβιασμενα χωρις ολους τους απαραιτητους ελεγχους οπως μας εχουν πρηξει οι ψεκασμενοι.Υπηρξε προβλημα και σταματησαν τις δοκιμες και το ανακοινωσαν στον κοσμο.Oλα με διαφανεια και οπως πρεπει.![]()
- hellegennes
Σιγά τα αβγά. Πιο πιθανό το βρίσκω να το πάγωσαν για λίγες μέρες για να δείξουν ότι και καλά η διαδικασία γίνεται προβλεπέ. Αν σταματήσει η διαδικασία για κάνα δίμηνο ή εντελώς, θα συμφωνήσω.NewModelArmy έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:19 Ασχημη εξελιξη αυτη με το εμβολιο της Οξφορδης.Απο την αλλη αποδεικνυεται οτι οι σοβαρες εταιρειες δεν προκειται να βγαλουν στην αγορα εμβολιο βεβιασμενα χωρις ολους τους απαραιτητους ελεγχους οπως μας εχουν πρηξει οι ψεκασμενοι.Υπηρξε προβλημα και σταματησαν τις δοκιμες και το ανακοινωσαν στον κοσμο.Oλα με διαφανεια και οπως πρεπει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
talaipwros
Σύμπτωση σίγουραEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:54a volunteer in the U.K. trial had been found to have transverse myelitis, an inflammatory syndrome that affects the spinal cord and is often sparked by viral infections. However, the timing of this diagnosis, and whether it was directly linked to AstraZeneca’s vaccine, is unclear.
Άχρηστοι μπρεξιταδες
- wooded glade
Μάλιστα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Σεπ 2020, 12:54a volunteer in the U.K. trial had been found to have transverse myelitis, an inflammatory syndrome that affects the spinal cord and is often sparked by viral infections. However, the timing of this diagnosis, and whether it was directly linked to AstraZeneca’s vaccine, is unclear.
Καλά δεν μπορώ να ξέρω αν συνδέεται με το εμβόλιο, αλλά θεραπεύεται αυτό ή όχι ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-