συνεχισε να ποσταρεις μουφεςΧουργιατς έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:03 Να πούμε επίσης πως, αντίθετα με το τι λένε οι δύο(?) τυπάκοι παραπάνω, η Επιστήμη είναι αποδεδειγμένα Ναζιστική![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
- John Brown Gun Club
Re:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Highlander
Re: Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
Χαχαχ μπράβο παίξτο τρελίτσα, κρίμα που υπάρχουν ένα σωρό σου ποστ που υπάρχει απαξιωτικός τόνος + αναφορές σε μαστερ ρεις και απαξιωτικές γελοιογραφίες σε στυλ των ναζιστικών για τους εβραίους, για άλλους ανθρώπους.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:11Δηλαδή, τα επικανθικά διπλώματα δεν υπάρχουν, τα έχουμε 'κατασκευάσει' ώς πολιτικοκοινωνικό construct;Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:04
Συγγνώμη, σχολιάζεις απαξιωτικά κάποιον για τον...επικανθο του και λες άλλα άτομα ρατσιστές;
Τιναυτος ρε.
Και δεν αναφέρθηκα απαξιωτικά στον Μπογιό, είπα ότι είναι μάλλον Τουρκόσπορος, ή Αβαροσλάβος, και γι'αυτό μισεί την Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος.
Δεν είπα πουθενά ότι οι Μογγόλοι/Τουράν είναι κατώτεροι, είπα ότι δεν είναι γηγενείς στην Ανατ. Μεσόγειο που ισχύει 100%, εσύ το εκλαμβάνεις ώς βρισιά πράγμα που δείχνει την δικιά σου προκατάληψη.
Και το Αλβανός, το θεωρείς βρισιά, μήπως;
Το Κογκολέζος μήπως;
Αριστερά παιντιά, χρειάζεστε επειγόντως φροντιστήρια για να κάνετε αντιπαράθεση μαζί μου.

Για να μη μιλήσω γενικότερα για τον παλαβό φυλετισμό ότι η ψήφος των ανθρώπων οφείλεται στα φυσικά τους χαρακτηριστικά και ότι όσοι ψηφίζουν αριστερά κόμματα είναι απόγονοι... σλαβομακεδόνων.
Βασικά δε μιλάμε για απλό ρατσισμό, το έχεις τερματίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 05 Αύγ 2020, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
μην μας περνας για τοσο ηλιθιους οσο εισαι εσυ. Ειπες οτι ο Μπογιο θα πρεπε να παρει τον πουλο απο την Ελλαδα, επειδη τα βλεφαρα του δεν ταιριαζουν στο αισθητικο προτυπο που χεις φτιαξει στην βραχυκεφαλη κεφαλα σου για τον Αληθινο Ελληνα. Και αυτο, ειναι μια πολιτικη κατηγοριοποιηση, και ειναι τερμα ρατσιστικο.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:11Δηλαδή, τα επικανθικά διπλώματα δεν υπάρχουν, τα έχουμε 'κατασκευάσει' ώς πολιτικοκοινωνικό construct;Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:04
Συγγνώμη, σχολιάζεις απαξιωτικά κάποιον για τον...επικανθο του και λες άλλα άτομα ρατσιστές;
Τιναυτος ρε.
Και δεν αναφέρθηκα απαξιωτικά στον Μπογιό, είπα ότι είναι μάλλον Τουρκόσπορος, ή Αβαροσλάβος, και γι'αυτό μισεί την Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος.
Δεν είπα πουθενά ότι οι Μογγόλοι/Τουράν είναι κατώτεροι, είπα ότι δεν είναι γηγενείς στην Ανατ. Μεσόγειο που ισχύει 100%, εσύ το εκλαμβάνεις ώς βρισιά πράγμα που δείχνει την δικιά σου προκατάληψη.
Και το Αλβανός, το θεωρείς βρισιά, μήπως;
Το Κογκολέζος μήπως;
Αριστερά παιντιά, χρειάζεστε επειγόντως φροντιστήρια για να κάνετε αντιπαράθεση μαζί μου.
Ναι, κλασσικες παπαριες, δεν λες πουθενα ρητα για ανωτερους και κατωτερους, λες ομως πως λογω καταγωγης ορισμενοι τυποι ανθρωπων ειναι ασυμβατοι (επειδη καποιος εχει ματια ετσι, ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και δεν γινεται να ζουν μαζι. Τεξτμπουκ κεις ρατσισμος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αργά η γρήγορα η συζήτηση θα ξεσκέπαζε τα φρούτα της φυλετικής ιδεοληψίας.
-
Maejima
Καλά, οκέη, μας έπεισες, τα περισσότερα memes μου καταφέρονται ενάντια στους φίλους σας τους 'Αβαρο-Άρειους' σλάβους, αλλά δεν πειράζει το παρακάμπτουμε αυτό. Τώρα αν θές να μας πείς ότι πρέπει να νιώσω άσχημα που καταφέρομαι ενάντια σε Τούρκους, θα περιμένεις πολύ ακόμη.Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:18 Για να μη μιλήσω γενικότερα για τον παλαβό φυλετισμό ότι η ψήφος των ανθρώπων οφείλεται στα φυσικά τους χαρακτηριστικά και ότι όσοι ψηφίζουν αριστερά κόμματα είναι απόγονοι... σλαβομακεδόνων.
Δε μιλάμε για απλό ρατσισμό, το έχεις τερματίσει.
Και, τυπάκι, εγώ είμαι μισός Ρου.Που, και ζώ με την οικογένεια μου σε γειτονιά προάστιο των Ρου.Που. σε Βόρειο Ελλάδα, αριστερά τυπάκια σαν εσένα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές όταν εσείς οι ίδιοι (οι 'γηγενείς' Άρειοι της Μακεδονίας) μας στοχοποιείτε και μας κάνετε χαβαλέ για τις μύτες μας, και για τα υπόλοιπα Καυκάσια χαρακτηριστικά μας, τα ζούμε από πιτσιρικάδες, δεν μας πιάνουν εύκολα.
Οπότε βρές άλλο αφήγημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 05 Αύγ 2020, 12:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:06 το warrior gene δεν συνδεεται με το χρωμα του δερματος
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4802365/
Μπλακ, όταν παραθέτεις κάτι, να κάνεις την ελάχιστη προσπάθεια τουλάχιστον, του να διαβάσεις το άμπστρακτ

Εδώ μια λίστα ζωντανών που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
-
Maejima
Τουλάχιστον, το παραδέχτηκες παρόλη την ντρίμπλα. Για τα black genes vs white genes των BLM, έχει σχόλιο, ή μπά;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:19 Ναι, κλασσικες παπαριες, δεν λες πουθενα ρητα για ανωτερους και κατωτερους, λες ομως πως λογω καταγωγης ορισμενοι τυποι ανθρωπων ειναι ασυμβατοι (επειδη καποιος εχει ματια ετσι, ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και δεν γινεται να ζουν μαζι. Τεξτμπουκ κεις ρατσισμος.
- Highlander
Μετράω κεφαλικούς δείκτες, σχολιάζω διάφορους για τον επίκανθό τους και λέω ότι πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα, ανεβάζω γελοιογραφίες για άλλους ανθρώπους σε στυλ ναζιστικών γελοιογραφιών για τους εβραίους, θεωρώ ότι η ψήφος σε αριστερά κόμματα έχει σχέση με τα φυσικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων, αλλά είμαι μισός Ρωσοπόντιος και μένω στη Βόρεια Ελλάδα οπότε άκυρα αυτά που λες ότι είμαι ρατσιστής και καμένος μέχρι εκεί που δεν πάει.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:25Καλά, οκέη, μας έπεισες, τα περισσότερα memes μου καραφέρονται ενάντια στους φίλους σας του 'Αβαρο-Άρειους' σλάβους, αλλά δεν πειράζει το παρακάμπτουμε αυτό. Τώρα αν θές να μας πείς ότι πρέπει να νιώσω άσχημα που καταφέρομαι ενάντια σε Τούρκος, θα περιμένεις πολύ ακόμη.Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:18 Για να μη μιλήσω γενικότερα για τον παλαβό φυλετισμό ότι η ψήφος των ανθρώπων οφείλεται στα φυσικά τους χαρακτηριστικά και ότι όσοι ψηφίζουν αριστερά κόμματα είναι απόγονοι... σλαβομακεδόνων.
Δε μιλάμε για απλό ρατσισμό, το έχεις τερματίσει.
Και τυπάκι, εγώ είμαι μισός Ρου.Που, και ζώ με την οικογένεια μου σε γειτονιά προάστιο των Ρου.Που. σε Βόρειο Ελλάδα, αριστερά τυπάκια σαν εσένα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές όταν εσείς οι ίδιοι (οι 'γηγενείς' Άρειοι της Μακεδονίας) μας στοχοποιείτε και μας κάνετε χαβαλέ για τις μύτες μας, και για τα υπόλοιπα Καυκάσια χαρακτηριστικά μας, τα ζούμε από πιτσιρικάδες, δεν μας πιάνουν εύκολα.
Οπότε βρές άλλο αφήγημα.
ΤΙΝΑΥΤΟΣ ΡΕ
-
Maejima
Ευχαριστώ που επαναλαμβάνεις τα πόστ μου, χαίρομαι που σε έχω αφήσει άφωνο.Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:29 αλλά είμαι μισός Ρωσοπόντιος και μένω στη Βόρεια Ελλάδα οπότε άκυρα αυτά που λες ότι είμαι ρατσιστής και καμένος μέχρι εκεί που δεν πάει.[/i]
ΤΙΝΑΥΤΟΣ ΡΕ![]()
ΥΓ.
Πλαγίως πάς να μου φορτώσεις αντι-σημιτισμό, ρε βλακάκο;
Εσύ, ο αριστερός, ο free-palestine, πάς να φορτώσεις τον Καυκάσιο για αντισημιτισμό;
Είσαι τελείως καθυστερημένος;
- John Brown Gun Club
ποιον πας να κοροιδεψεις ρε ακυρε, και η Κου Κλουξ Κλαν τα ιδια ακριβως με σενα λενε.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:26Τουλάχιστον, το παραδέχτηκες παρόλη την ντρίμπλα. Για τα black genes vs white genes των BLM, έχει σχόλιο, ή μπά;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:19 Ναι, κλασσικες παπαριες, δεν λες πουθενα ρητα για ανωτερους και κατωτερους, λες ομως πως λογω καταγωγης ορισμενοι τυποι ανθρωπων ειναι ασυμβατοι (επειδη καποιος εχει ματια ετσι, ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και δεν γινεται να ζουν μαζι. Τεξτμπουκ κεις ρατσισμος.
Επισης δε θα κατσω να σχολιασω 2 μεμονωμενα τουιτ του 2017 επειδη εσυ θες να αποπροσανατολισεις τη συζητηση για να δειξεις ποσο "καταπιεζονται οι λευκοι".
- John Brown Gun Club
συνεχισε να μετακινεις το γκολποστ: ποσταρεις μουφα πανω στη μουφα, χωρις καν ν απαντας για τα προηγουμεναΧουργιατς έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:25John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:06 το warrior gene δεν συνδεεται με το χρωμα του δερματος
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4802365/
Μπλακ, όταν παραθέτεις κάτι, να κάνεις την ελάχιστη προσπάθεια τουλάχιστον, του να διαβάσεις το άμπστρακτ![]()
-
Maejima
Ρέ, νούμερο, που έγραψα ότι καταπιέζονται οι 'λευκοί';John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:37 Επισης δε θα κατσω να σχολιασω 2 μεμονωμενα τουιτ του 2017 επειδη εσυ θες να αποπροσανατολισεις τη συζητηση για να δειξεις ποσο "καταπιεζονται οι λευκοι".
Έχετε ξεμείνει από επιχειρήματα και αμολάτε ότι μαλακία σας κατέβει προσπαθώντας να με φιμώσετε και να διεστρεβλώσετε αυτά που λέω με ad homs. Από εδώ και πέρα θα τρώτε report αν ποστάρετε ψέμματα.
Σε κάθε πόστ του BLM, ανέφερα ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να λαμβάνουν θέση στο white vs black του Νέου Κόσμου γιατί δεν θεωρούνταν εώς πρόσφατα ώς ΄λευκού' στην Αμερική αλλά και δεν έχουν σχέση με τη δουλοκρατία και δουλεμπόριο των Δυτικο-Ευρωπαίων του Αμερικάνικου Νότου.
Σάλτα και λαλήσου, και βάλε τη ΚΚΚ και το ΚΚΕ εκεί που ξέρεις, σιχαμερέ ψεύτη ρατσιστή.
- John Brown Gun Club
ρε γελοιε, εσυ υποβιβασες καποιον λογω της εμφανισης του και απεδωσες τις πολιτικες του ιδεες στην φυλετικη του καταγωγη και κατηγορεις εμενα για ρατσιστη; Σοβαρα τωρα;Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:41Ρέ, νούμερο, που έγραψα ότι καταπιέζονται οι 'λευκοί';John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:37 Επισης δε θα κατσω να σχολιασω 2 μεμονωμενα τουιτ του 2017 επειδη εσυ θες να αποπροσανατολισεις τη συζητηση για να δειξεις ποσο "καταπιεζονται οι λευκοι".
Έχετε ξεμείνει από επιχειρήματα και αμολάτε ότι μαλακία σας κατέβει προσπαθώντας να με φιμώσετε και να διεστρεβλώσετε αυτά που λέω με ad homs. Από εδώ και πέρα θα τρώτε report αν ποστάρετε ψέμματα.
Σε κάθε πόστ του BLM, ανέφερα ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να λαμβάνουν θέση στο white vs black του Νέου Κόσμου γιατί δεν θεωρούνταν εώς πρόσφατα ώς ΄λευκού' στην Αμερική αλλά και δεν έχουν σχέση με τη δουλοκρατία και δουλεμπόριο των Δυτικο-Ευρωπαίων του Αμερικάνικου Νότου.
Σάλτα και λαλήσου, και βάλε τη ΚΚΚ και το ΚΚΕ εκεί που ξέρεις, σιχαμερέ ψεύτη ρατσιστή.
Οσο για το ΒΛΜ, εδω και σελιδες αναπαραγεις κατι αρχαια τουιτ για να δειξεις και καλα πως ειναι ρατσιστες αρα πως ειναι οκ ο ρατσισμος.
- Highlander
Εμμμ...Ναι...Ξέρεις, η ρωσοποντιακή καταγωγή σου και ο τόπος διαμονής σου δεν έχουν καμία σχέση με τα καραφυλετιστικά που έχεις πει, ούτε τα ακυρώνουν, ε;; Ούτε την ειρωνεία δεν μπόρεσες να καταλάβεις; Ή παριστάνεις κι εσύ τον χαζό;Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:33Ευχαριστώ που επαναλαμβάνεις τα πόστ μου, χαίρομαι που σε έχω αφήσει άφωνο.Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:29 αλλά είμαι μισός Ρωσοπόντιος και μένω στη Βόρεια Ελλάδα οπότε άκυρα αυτά που λες ότι είμαι ρατσιστής και καμένος μέχρι εκεί που δεν πάει.[/i]
ΤΙΝΑΥΤΟΣ ΡΕ![]()
ΥΓ.
Πλαγίως πάς να μου φορτώσεις αντι-σημιτισμό, ρε βλακάκο;
Εσύ, ο αριστερός, ο free-palestine, πάς να φορτώσεις τον Καυκάσιο για αντισημιτισμό;
Είσαι τελείως καθυστερημένος;
Δεν ξέρω αν είσαι ΚΑΙ αντισημίτης, ούτε είπα κάτι τέτοιο, παρομοίασα τα αντισλαβομακεδονικά και αντιτουρκικά βοθροσκιτσα που έχεις ανεβάσει με τα ναζιστικά βοθροσκιτσα για τους εβραίους.
Το να κατηγορείς το Ισραήλ για εθνικιστικές ακροδεξιές του ενέργειες από πότε είναι... αντισημιτισμός; Μήπως είναι και ο Νοαμ Τσομσκι αντισημίτης;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 12393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 28 Απαντήσεις