αυτήν είναι η σκηνή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας.
Re: Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Beria έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:08αι χιλιάδαι του Σπύρου είναι σαν τα ν που βάζει ο Γκόλντεν στην ονομαστική του αυτή![]()
Το κάνει παλιό
Το τελικό ν στο αυτήν πρέπει να οφείλεται μάλλον στο ότι δε λέει "αυτή" αλλά "αυτείνη" και το η αποβάλλεται. Σε πολλά μέρη το προφέρουν έτσι, και στο χωριό μου λέμε "αυτήν" στην ονομαστική, με το ν να προφέρεται σαν nj.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αν δεν κάνω λάθος την έχουμε ξανακάνει αυτήν τη συζήτησηΝταρνάκας έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:47
Το τελικό ν στο αυτήν πρέπει να οφείλεται μάλλον στο ότι δε λέει "αυτή" αλλά "αυτείνη" και το η αποβάλλεται. Σε πολλά μέρη το προφέρουν έτσι, και στο χωριό μου λέμε "αυτήν" στην ονομαστική, με το ν να προφέρεται σαν nj.
Όχι δεν το κάνει γι αυτό· γράφει καθαρεύουσα (έτσι νομίζει)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
nik_killthemall έγραψε: 27 Ιουν 2018, 15:25ω μα γιατί, αφού αυτομπαναρίστηκα για να μην τον λέω πορδήξιον γκούρου μιας και ηταν και επώνυμα λέει εκεί και αρες μαρες κουκουνάρες ...NikosVy έγραψε: 27 Ιουν 2018, 11:47
Υ.Γ. Άσχετο, τους αποχαιρέτισε οριστικά και στο elefthero net ο ΑΡΙΣΤΟΣ.

Δεν πηγε πουθενα ο αρωστος εκει ειναι οπως και ο ΓΓ.

-
stergiosbik
Αρτέμης Σώρρας από τη φυλακή: Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει!
Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει από τη φυλακή και υποστηρίζει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η δική του, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα έχει το 42% ενώ κάνει λόγο για «καθαρά πολιτική δίωξη».
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Κάθισα να συλληφθώ – Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν – Σκέφτομαι να δραπετεύσω»
«Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Αυτό που έγινε, έγινε στρατηγικά για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας για τη σύλληψή του.
«Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύσω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;», πρόσθεσε ο Σώρρας.
Ακόμη και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει στρατηγικά αν το θέλετε για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει το παρακράτος με εμένα. Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.
«Τα ποσοστά μου ανεβαίνουν, έχω το 42% της Ελλάδας»
«Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος» υποστηρίζει από τη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας που χαρακτηρίζει τη δίωξή του «καθαρή πολιτική» ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη.
«Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και δεν λάμπει η αλήθεια γιατί εκεί μέσα δεν βρίσκεται κανείς που να υπηρετεί τη Δικαιοσύνη. Όλοι μιλούν για καλό και για κακό και κανείς για δίκαιο και άδικο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αδίκημα και θα τιμωρηθούν πάρα πολλοί και μάλιστα άσχημα Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Για ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι ενέργειες έχω προβεί είναι ενημερωμένος προ μηνών ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. (…) Είμαι στη φυλακή για ψεύτικες κατηγορίες. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη διότι έχω το 42% της Ελλάδος» λέει ο Αρτέμης Σώρρας.
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις»
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», προσθέτει ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.
«Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», καταλήγει ο Αρτέμης Σώρρας.
http://tv10.gr/2018/07/22/%ce%b1%cf%81% ... b5-%ce%bd/
Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει από τη φυλακή και υποστηρίζει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η δική του, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα έχει το 42% ενώ κάνει λόγο για «καθαρά πολιτική δίωξη».
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Κάθισα να συλληφθώ – Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν – Σκέφτομαι να δραπετεύσω»
«Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Αυτό που έγινε, έγινε στρατηγικά για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας για τη σύλληψή του.
«Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύσω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;», πρόσθεσε ο Σώρρας.
Ακόμη και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει στρατηγικά αν το θέλετε για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει το παρακράτος με εμένα. Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.
«Τα ποσοστά μου ανεβαίνουν, έχω το 42% της Ελλάδας»
«Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος» υποστηρίζει από τη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας που χαρακτηρίζει τη δίωξή του «καθαρή πολιτική» ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη.
«Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και δεν λάμπει η αλήθεια γιατί εκεί μέσα δεν βρίσκεται κανείς που να υπηρετεί τη Δικαιοσύνη. Όλοι μιλούν για καλό και για κακό και κανείς για δίκαιο και άδικο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αδίκημα και θα τιμωρηθούν πάρα πολλοί και μάλιστα άσχημα Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Για ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι ενέργειες έχω προβεί είναι ενημερωμένος προ μηνών ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. (…) Είμαι στη φυλακή για ψεύτικες κατηγορίες. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη διότι έχω το 42% της Ελλάδος» λέει ο Αρτέμης Σώρρας.
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις»
«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», προσθέτει ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.
«Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», καταλήγει ο Αρτέμης Σώρρας.
http://tv10.gr/2018/07/22/%ce%b1%cf%81% ... b5-%ce%bd/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε τωρα η την ψωνισε εντελως και παει για Δρομοκαιτειο καρφι ή εχει καταλαβει οτι η κομπινα που εστησε εχει παει τοσο βαθια που για να γλιτωσει την π**τσα και ξυλο απο τα θυματα του ειναι αναγκασμενος να παιζει το ρολο του μεχρι τελους για να χειροκροτανε τα βοδια του μεχρι να τον καταλαβουν και να τον σαπισουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αντικειμενικά πάντως, δεν είναι περισσότερο απατεώνας από αυτούς που μας κυβερνούν -ησαν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μπα οι περισσότεροι τετοιοι για να κοροιδεψουνε τοσοους πολλους πρωτα κοροιδευουν τον εαυτο τους. Μεγαλομανης και μυθομανης ειναι 100% εκτος απο απατεωνας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα τον ψηφισεις?Naranjita έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 14:27 αντικειμενικά πάντως, δεν είναι περισσότερο απατεώνας από αυτούς που μας κυβερνούν -ησαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ερώτηση κρίσεως!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
τον Σώρρα όχι.
αλλά αν τον ψήφιζα τι διαφορά θα είχα απο τους ψηφοφορους του Συριζα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καμία διαφορά και δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση της ηλίθιας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Pussy Wagon
Μου αρέσουν οι οπαδοί του Σώρρα. Είναι το μοντέλο χρυσαυγήτη που βγαίνει με μαλλιά αλλά χωρίς λαιμό. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση το κρανίο είναι κενό.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μπορεί να οφείλεται το λάθος σε πονηρό δάκτυλο..Νταρνάκας έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:47
ΧΙΛΙΑΔΑΙ = ΧΞς
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Τι περιμενετε μωρε? 6:18
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 3 Απαντήσεις