Ανελέητο ξύλο λέει ότι έφαγε, αλλά ευτυχώς από την αδρεναλίνη δεν καταλάβαινε τον πόνο. Για την ακρίβεια η αδρεναλίνη πρέπει να δημιουργούσε force field γύρω του, γιατί δεν φαίνεται καν σαν να τον άγγιξε κάποιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
- hellegennes
Re: Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενεργοποίησε και ένα ειδικό σπελ των Εξαρχείων που κάνει χηλ ανεβάζει το βαητάλιτη και δίνει άπειρο πέην τόλερανς στις μέλη ατάκς.hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 14:02Ανελέητο ξύλο λέει ότι έφαγε, αλλά ευτυχώς από την αδρεναλίνη δεν καταλάβαινε τον πόνο. Για την ακρίβεια η αδρεναλίνη πρέπει να δημιουργούσε force field γύρω του, γιατί δεν φαίνεται καν σαν να τον άγγιξε κάποιος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ζούν ανάμεσά μας.
Μηδενική επαφή με τον κανονικό κόσμο, στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας, παντελής άγνοια των ιδιαίτερων συνθηκών, της πορείας που οδεύει η χώρα και ο πλανήτης.
Η μόνη συνεισφορά που μπορεί να έχουν στην ελληνική κοινωνία κάτι τέτοιοι τύποι, είναι να γίνουν δωρητές οργάνων. The TurkAlbanian “Yellow House” way

Δεν θα εκπλαγώ αν στο μέλλον αποκαλυφθεί πως δρούσαν κατ’ εντολή της κυβέρνησης με στόχο να στρέψουν και τον τελευταίο ανίδεο, απολιτίκ, «μια ωραία πεταλούδα» πολίτη ενάντια στη ΦΑΣΙΣΤερά.
Γιατί αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν.
Μηδενική επαφή με τον κανονικό κόσμο, στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας, παντελής άγνοια των ιδιαίτερων συνθηκών, της πορείας που οδεύει η χώρα και ο πλανήτης.
Η μόνη συνεισφορά που μπορεί να έχουν στην ελληνική κοινωνία κάτι τέτοιοι τύποι, είναι να γίνουν δωρητές οργάνων. The TurkAlbanian “Yellow House” way
Δεν θα εκπλαγώ αν στο μέλλον αποκαλυφθεί πως δρούσαν κατ’ εντολή της κυβέρνησης με στόχο να στρέψουν και τον τελευταίο ανίδεο, απολιτίκ, «μια ωραία πεταλούδα» πολίτη ενάντια στη ΦΑΣΙΣΤερά.
Γιατί αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο περί τίνος πρόκειται. Αληθεύει ότι δεν είχαν διακριτικά οι μπάτσοι με κουκούλα και δρούσαν ως συμμορία;
τι δουλειά είχε ο body double του Μαδούρο στην Εκδήλωση;
δεν είναι και πολύ πετυχημένος σαν body double του Μαδούρο. Τον προδίδει το γεροντο-σκουλαρικι
- hellegennes
Ναι. Ακινητοποιούν δυο άτομα. Με λίγη φαντασία βλέπεις και ξύλο. Με αχαλίνωτη φαντασία βλέπεις και ανελέητο ξύλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Είναι ευαίσθητος με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά με θέματα αστυνομικής βίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις