!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Σταγιάτες Πηλίου: "Το νερό της Κρύας Βρύσης είναι η ψυχή μας"Ένα μικρό χωριό με μαχητικότητα και διάθεση να παλέψει για τα αυτονόητα: Να πάρει πίσω το "Ιερό του Νερό" https://twitter.com/PRETENDERE/status/1 ... 5950088193 https://www.facebook.com/mpeosaxilleas/ ... 48786/?t=0
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
nowhere

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

απορώ πως επιβιώνετε σ αυτό τον κόσμο.πάω στοίχημα ότι έχετε από 15 ασφάλειες,όλη την σειρά των έξυπνων τηλεπροιόντων από το έξυπνο κουτάλι ως την έξυπνη κοπριά και έχετε απαντήσει όλοι στα μέιλ του αφρικανού πρίγκηπα και του νιάρχου
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ρε memberlist.php?mode=viewprofile&u=63 αυτος εχει παρει φορα... https://parallaximag.gr/epikairotita/ne ... losi-mpeou Καινούργιες απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου. “Ο Αλκίνοος μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για την ποιότητα νερού που θα πίνουν οι Βολιώτες. Και ποιοι πρέπει να το πληρώνουν και ποιοι να το σπαταλάνε για τα, παντοειδή, γούστα τους. Μάλιστα. Προφανώς, όμως, όποιος έχει άποψη για τις.. απόψεις του καλλιτέχνη και για την ποιότητά του και κυρίως το θάρρος να την εκφράζει καταδικάζεται με συνοπτικές διαδικασίες!!! Εισαγγελείς και δικαστές ένα τσούρμο ξεχασμένων και αποτυχημένων δήθεν καλλιτεχνών, που έχουν να κάνουν… μεροκάματο από τα χρόνια που τα λαμόγια της πολιτικής διασπάθιζαν τα εκατομμύρια του κοσμάκη κάνοντας δήθεν πολιτισμό! Σκάνδαλα ίδια και μεγαλύτερα από τα εξοπλιστικά. Μέχρι και η «φιλιππινέζα» του… Νταλάρα σταμάτησε το μάζεμα, :smt017 λόγω εποχής, των χαλιών από το σπίτι του αφέντη για να εκφράσει την απογοήτευση που έχει. Και δεν μπορεί να πουλάει τα cd του στην παραλία. Τα ίδια έκαναν και το 2014. Ήθελαν να επιβάλλουν στο λαό του Βόλου τις προτιμήσεις τους. Τότε είχαν μπροστάρη τον Κιμούλη, που μάλιστα για να τιμωρήσει τους Βολιώτες, για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, είχε απειλήσει ότι δεν θα ξαναέρθει στο Βόλο. Λεπτομέρεια: Λίγους μήνες παρακαλούσε για το Δημοτικό Θέατρο. Αυτοί είναι. Φασουλήδες και λοιποί. Ας τους χαίρονται οι «δημοκράτες» και «προοδευτικοί» και οι ευαίσθητες, κάθε είδους, ψυχούλες… Σ’ αυτή την πόλη η Δημοκρατία είναι ζωντανή. Αυθεντίες και ελέω Θεού ή κληρονομικώ δικαίω άρχοντες δεν υπάρχουν. Οι πολίτες ψηφίζουν και αποφασίζουν ποιες πολιτικές θέλουν και ποιος θα τις εφαρμόσει. Αν όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι θέλουν σώνει και καλά δημοσιότητα, ας κάνουν ένα καλλιτεχνικό τσίρκο και ας περιοδεύσουν. Μακριά από τον Βόλο. Η επιτυχία δεδομένη. Έχουν και τα Μέσα Ενημέρωσης (του γνωστού μαικήνα του πολιτισμού, Μαρινάκη, :8) τους Καρεκλίδηδες και τους Κουκλουμπέρηδες, μύστες της τέχνης, να τους διαφημίσουν. Τρομάρα τους…”

https://www.thenewspaper.gr/2020/05/21/ ... yn-foynta/ ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε:

«Οι άνθρωποι άνοιξαν μία πληγή που δε σταματάει. Δεν έχουν ανιληφθεί οτι εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Οι Σταγιάτες δεν είναι ιδοκτησία τους. Είναι πολίτες όπως και οι υπόλοιποι. Αν νομίζουν οτι με τη σιωπή μου θα διεκδικήσω από αυτούς μία ψήφο, τους λέω οτι δεν τη θέλω. Ξεκινάει ένας αγώνας δικαίωσης για να αφήσουν αυτοί οι κοπρίτες :oops: τις ανταρσίες γιατί ο Βόλος είναι ένας. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Έχουν κάνει κατάληψη του κοινοτικού κτιρίου και ενός μουσείου. Το έχουν κάνει γυμναστήριο, παράγουν φούντα :oops: , δεν ξέρω αν είναι ποταμίσια :smt005: ή όχι. Είναι μία χούφτα από χαβαλέδες. Ένα μηδέν είναι. Κάποιοι τους ανεχόντουσαν γιατί διεκδικούσαν ψήφους.»
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ε ναι
ειπαμε μαφιοζιες στον μαφιοζο δεν περνανε - τους εχει μακρια απο την πιτα κ δεν καταλαβαινει απο εκβιασμους κ αγωνες - την καταβρισκει να τους εχει στην πεινα παρα να τους πεταξει ενα κοκκαλο να ησυχασουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2020, 13:46 Σταγιάτες Πηλίου: "Το νερό της Κρύας Βρύσης είναι η ψυχή μας"Ένα μικρό χωριό με μαχητικότητα και διάθεση να παλέψει για τα αυτονόητα: Να πάρει πίσω το "Ιερό του Νερό" https://twitter.com/PRETENDERE/status/1 ... 5950088193 https://www.facebook.com/mpeosaxilleas/ ... 48786/?t=0
Τσάμπα πότισμα, τσάμπα λεφτόδεντρα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2020, 14:12 Καινούργιες απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου. “Ο Αλκίνοος μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για την ποιότητα νερού που θα πίνουν οι Βολιώτες.
Συγκλονίστηκα τώρα! :o
Άβαταρ μέλους
Αγις

Golden Age έγραψε: 21 Μάιος 2020, 14:34
georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2020, 14:12 Καινούργιες απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου. “Ο Αλκίνοος μπορεί και πρέπει να έχει άποψη για την ποιότητα νερού που θα πίνουν οι Βολιώτες.
Συγκλονίστηκα τώρα! :o
διαβασε την συνεχεια - ειρωνικο ειναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Δεν διαβασα καν τι εχει γινει.
Μονο που βλεπεις κοπριες τυπου Αλκινοου Ιωαννιδη ειναι λογικο να υποστηριξεις οποιονδηποτε ειναι απεναντι τους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

αυτες οι κοπριες δεκαετιες τωρα κανουν αρπαχτες σε συνεργασια με δημαρχους
πολεις χωρις αποχετευτικο συστημα εχουμε αλλα σκορπανε τα καλοκαιρια πολυ χρημα σε ''καλλιτεχνικες εκδηλωσεις'' αντι να ξεκινησουν μελετες κ να φτιαξουν τα βασικα .
μεσα στην βρωμα κ στα βοθρατζιδικα καθημερινα κ το βραδυ στην πλατεια που τραγουδαει ο καθε αλκινοος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

nowhere έγραψε: 21 Μάιος 2020, 14:56 άγη το χεις πάρει αυτό ρε?

http://www.mispcamp.org/spatulas-tyu-6_ ... -1335.html
οχι - μονο ηλιθιοι θα το αγοραζαν - για πες ομως την εμπυρια σου απο την χρηση του .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Αγις έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:00 οχι - μονο ηλιθιοι θα το αγοραζαν - για πες ομως την εμπυρια σου απο την χρηση του .
δουλεύω σε μια εταιρεία τελεμαρκετινγκ και κάνω μια έρευνα για την απήχηση που έχουν στο καταναλωτικό κοινό μερικά έξυπνα χρηστικά και οικονομικά προιόντα.δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ηλίθιους όσους αγοράζουν την έξυπνη σπάτουλα

εδιτ
να ζητήσω και ένα συγνώμη για το οφτοπικ στο νήμα για τον αγώνα του κυρίου μπέου ενάντια στα συμφέροντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 21 Μάιος 2020, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

nowhere έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:29
Αγις έγραψε: 21 Μάιος 2020, 15:00 οχι - μονο ηλιθιοι θα το αγοραζαν - για πες ομως την εμπυρια σου απο την χρηση του .
δουλεύω σε μια εταιρεία τελεμαρκετινγκ και κάνω μια έρευνα για την απήχηση που έχουν στο καταναλωτικό κοινό μερικά έξυπνα χρηστικά και οικονομικά προιόντα.δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ηλίθιους όσους αγοράζουν την έξυπνη σπάτουλα
γιατι ειναι χαζη οπως κ η ερωτηση σου - ελπιζω να σε καλυψα :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”