Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2020, 20:53
Αφού η γιορτή μετατέθηκε, δεν ακυρώθηκε.
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μετατεθεί η γιορτή. Άλλωστε όλοι έδειξαν υπευθυνότητα και οργάνωσαν πρωτοβουλίες που θα διασφάλιζαν πάνω απ' όλα τη δημόσια υγεια.
Δε βγήκε το ΚΚΕ να απευθύνει μαζικό κάλεσμα ή να συγκεντρώσει χιλιάδες για την πρωτομαγιά (που ακοπα θα μπορούσε). Μια συμβολική πρωτοβουλία ανελαβε , παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και με ελάχιστο κόσμο.
Θα μπορούσε και να μην μετατεθεί, αν είναι έτσι (προσωπικά εμπιστεύομαι αρκετά το ΚΚΕ στο θέμα της οργάνωσης και ίσως όντως να μπορούσε να κάνει μια προσεγμένη εκδήλωση) αλλά και που μετατέθηκε δεν έγινε κάτι. Ίσα ίσα, πιθανόν την άλλη εβδομάδα, που θα έχει βγει ο κόσμος λιγάκι από το καβούκι του, να δώσει και μεγαλύτερη σημασία.
Το να ανοίξουμε ήταν αναγκαίο, αλλά πάλι η κυβέρνηση βλέπω δεν είναι προετοιμασμενη. Υλικά μηδέν, μασκες πολλοί θα έχουν την ίδια επειδή είναι ακριβές άρα δώρον αδωρον, από τεστ δεν ακούω τίποτα. Το πήγε αυστηρά όσο μπορούσε επειδή ήταν και η εύκολη οδός, αλλά δε μου φαίνεται να έχει την κατάλληλη οργάνωση για τη χαλάρωση, ειδικά αν μιλάμε για άνοιγμα σχολειων. Καλή η ατομική ευθύνη, αλλά θέλει και επιδέξιους κωλους. Βέβαια αν μπορούσαν, θα μας είχαν μαντρωμενους ως την Δευτέρα παρουσία.αλλα κάποτε τα φράγκα τελειώνουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Jack Shephard έγραψε: 28 Απρ 2020, 21:11
Από τη Δευτέρα εναρμονισμένη πρακτική όλοι οι κουρείς και κομμωτές: αντρικό κούρεμα ελάχιστη τιμή 50€, γυναικείο 100€.
Και αν δε θες μη τα δίνεις.
Το αντίθετο.
Μιλάω με ένα φίλο στη Βόρεια Καρολίνα (ΗΠΑ) και μου είπε ότι όλοι οι μπαρμπέρηδες προσφέρουν κούρεμα στη μισή τιμή από αυτή που είχαν πριν το κλείσιμο.
Βέβαια,εδώ είναι Ελλάντα.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:03
Το παρτυ ξεκινησε…..
ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Όντως ξεφτίλες, αυτός που έγραψε το ψέμα και αυτός που το αναμεταδίδει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:04
Το να ανοίξουμε ήταν αναγκαίο, αλλά πάλι η κυβέρνηση βλέπω δεν είναι προετοιμασμενη. Υλικά μηδέν, μασκες πολλοί θα έχουν την ίδια επειδή είναι ακριβές άρα δώρον αδωρον, από τεστ δεν ακούω τίποτα. Το πήγε αυστηρά όσο μπορούσε επειδή ήταν και η εύκολη οδός, αλλά δε μου φαίνεται να έχει την κατάλληλη οργάνωση για τη χαλάρωση, ειδικά αν μιλάμε για άνοιγμα σχολειων. Καλή η ατομική ευθύνη, αλλά θέλει και επιδέξιους κωλους. Βέβαια αν μπορούσαν, θα μας είχαν μαντρωμενους ως την Δευτέρα παρουσία.αλλα κάποτε τα φράγκα τελειώνουν.
Αυτό με τα λίγα τεστ το φοβάμαι κι εγώ. Έχω την αίσθηση ότι μέρος της στρατηγικής τους είναι η 'κατάσβεση' εστιών που θα εμφανίζονται για να καθυστερήσουν την εξάπλωση αλλά χωρίς μαζικό testing πως θα το κάνουν αυτό;
Δηλαδή τώρα που είναι χαλαρή η κυβέρνηση και στηρίζεται στην ατομική ευθυνη, τα κανάλια που μιλάνε για ανευθυνους Ελληνες κάνουν αντιπολίτευση;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Jack Shephard έγραψε: 28 Απρ 2020, 21:11
Από τη Δευτέρα εναρμονισμένη πρακτική όλοι οι κουρείς και κομμωτές: αντρικό κούρεμα ελάχιστη τιμή 50€, γυναικείο 100€.
Και αν δε θες μη τα δίνεις.
.
Σε κουρεύω μέ 10 τύπε.....
Ραντεβού σέ πμ.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Εμένα κάτι μου λέει ότι δυστυχώς θα δούμε φάσεις Ιταλίας.
Ο κοσμος ήδη έχει ξεχειθεί έξω και δεν τηρεί τίποτα.Ακόμα και απο τη βεράντα μου έβλεπα παρέες οχι στα δύο μέτρα, μόνο που δεν φιλιόντουσαν δηλαδή,
Είμαστε των άκρων δυστυχώς.Και μαλακισμένοι ως επι το πλείστον.
Myrsini έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:25
Ο κοσμος ήδη έχει ξεχειθεί έξω και δεν τηρεί τίποτα.Ακόμα και απο τη βεράντα μου έβλεπα παρέες οχι στα δύο μέτρα, μόνο που δεν φιλιόντουσαν δηλαδή,
Αν προσέχουν όσοι είναι στις ευπαθείς ομάδες και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Myrsini έγραψε: 28 Απρ 2020, 22:25
Αν προσέχουν όσοι είναι στις ευπαθείς ομάδες και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μόνο οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προσέχουν;Αυτό έχεις καταλάβει; Δηλαδή οι μη ευπαθείς ομάδες πλησιάζουν στο μισό μέτρο, μπαίνουν στα ΜΜΜ χωρίς μάσκα ,δεν πλένουν τα χέρια τους κοκ; Δεν τηρούν τα μέτρα αυτά οι μη ευπαθείς μάδες, μόνο οι ηλικιωμένοι και οι ανοσοκατασταλμένοι κοκ πρέπει να τα τηρούν;
Τίποτα δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται.
Ε να,αυτά εννοούσα.Στον κόσμο τους κάποιοι.