Στο Bournemouth είναι καλά , δεν θα με πείραζε να κάτσω για πάντα. Έφυγα λόγω δουλειάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Re: Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
- hellegennes
Ναι, οκέι, έχει διαφορετικό κλίμα όμως γιατί δεν είναι απλώς παραθαλάσσια αλλά μπροστά σε ανοιχτή θάλασσα. Έχει δυνατότερους ανέμους, πολύ περισσότερες βροχές, μικρότερη μέση θερμοκρασία, πολύ υψηλή υγρασία.mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:33Βournemouth 2015. Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:31Πού και πότε; Στην Ελλάδα πού ζεις;mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:20 Έχω ζήσει και γω στη Νότια Αγγλία. Η μόνη ομοιότητα είναι κάποιες μουντές μέρες του χειμώνα, που λες ναι και στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάπως έτσι.
Αλλά άνοιξη, καλοκαίρι, φθνίπωρο δεν έχουν καμία σχέση. Ακόμη και το χειμώνα η βροχόπτωση στην Θεσσ. και η μουντάδα είναι σαφώς πιο σπάνια.
Ούτε ο βαρδάρης που ξυρίζει υπάρχει στη νότια αγγλία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συγγνώμη, νόμιζα ότι είσαι από αυτούς που επιτίθενται εδώ μέσα.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:37 Δεν μάζεψα κανένα τσόλι, τύπισσα και δεν καταλαβαίνω την επίθεση.
Στις ευνομούμενες χώρες υπάρχει το άυλο κεφάλαιο του καθενός, εδώ η τσέπη του καθενός.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άρα περιγράφεις το 'λειτουργικό κλίμα' όχι το 'καλό'. Το καλό κλίμα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, όπως το αγαπημένο φαγητό, η αγαπημένη ταινία κλπ.
Έχω να αγοράσω μπουφάν από τα 14. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ και το πιο βαρύ μου ντύσιμο είναι μια μάλλινη μπλούζα με βαμβακερό φανελλάκι από μέσα για να μαζεύει τον ιδρώτα αφού πάλι ζεσταίνομαι. Γι' αυτό προτιμώ τα βαμβακερά.
Έχω να αγοράσω μπουφάν από τα 14. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ και το πιο βαρύ μου ντύσιμο είναι μια μάλλινη μπλούζα με βαμβακερό φανελλάκι από μέσα για να μαζεύει τον ιδρώτα αφού πάλι ζεσταίνομαι. Γι' αυτό προτιμώ τα βαμβακερά.
- EKPLIKTIKOS
Δε διατηρούν. Εχουν μαλλον χαμηλότερο κ απο το δικο μας, που είμαστε πιο φτωχοι, ζουμε στη χαβουζα της Αθηνας, καπνίζουμε 1 πακετο σε καθε εξοδο κ τρωμε σουβλακι για πρωινοmao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:43 Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Οσο για το κλιμα, ειναι διαφορετικό προφανώς, αλλα η Ελλαδα εχει περιοχες με μεγαλυτερη βροχόπτωση απο περιοχές της Αγγλιας. Ακούγεται κουλο, αλλα ψαξτε τους χαρτες: η Ηπειρος πχ και η Κερκυρα έχουν μακραν περισσότερη βροχοπτωση απο την ανατολική Αγγλια. Απλα η Ελλαδα δεν έχει βροχές το καλοκαίρι. Κρυο ιδιαίτερο επισης δεν έχει η Αγγλία, αλλα αυτο θα το ξερετε ηδη αφου μενατε εκει
Ελλάδα και πολύ σας είναι
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Βασικά έχει γενικότερα υγρότερο κλίμα, αλλά οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι μικρότερες. Ο μέσος όρος όλου του χρόνου έχει μικρή απόκλιση από το ελάχιστο και το μέγιστο. Στην Ελλάδα, στις μεγαλύτερες πόλεις τουλάχιστον, οι διαφορές είναι μεγάλες. Επίσης η Αγγλία δεν έχει βουνά και άρα δεν έχει μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα, σε αντίθεση με την Ελλάδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:16Δε διατηρούν. Εχουν μαλλον χαμηλότερο κ απο το δικο μας, που είμαστε πιο φτωχοι, ζουμε στη χαβουζα της Αθηνας, καπνίζουμε 1 πακετο σε καθε εξοδο κ τρωμε σουβλακι για πρωινοmao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:43 Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Οσο για το κλιμα, ειναι διαφορετικό προφανώς, αλλα η Ελλαδα εχει περιοχες με μεγαλυτερη βροχόπτωση απο περιοχές της Αγγλιας. Ακούγεται κουλο, αλλα ψαξτε τους χαρτες: η Ηπειρος πχ και η Κερκυρα έχουν μακραν περισσότερη βροχοπτωση απο την ανατολική Αγγλια. Απλα η Ελλαδα δεν έχει βροχές το καλοκαίρι. Κρυο ιδιαίτερο επισης δεν έχει η Αγγλία, αλλα αυτο θα το ξερετε ηδη αφου μενατε εκει
Εννοείται ότι μιλάμε για την Αγγλία και όχι για την Σκωτία, που είναι πέρα ως πέρα για τον πούτσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η Σκωτια ειναι γαματηhellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:26Βασικά έχει γενικότερα υγρότερο κλίμα, αλλά οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι μικρότερες. Ο μέσος όρος όλου του χρόνου έχει μικρή απόκλιση από το ελάχιστο και το μέγιστο. Στην Ελλάδα, στις μεγαλύτερες πόλεις τουλάχιστον, οι διαφορές είναι μεγάλες. Επίσης η Αγγλία δεν έχει βουνά και άρα δεν έχει μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα, σε αντίθεση με την Ελλάδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:16Δε διατηρούν. Εχουν μαλλον χαμηλότερο κ απο το δικο μας, που είμαστε πιο φτωχοι, ζουμε στη χαβουζα της Αθηνας, καπνίζουμε 1 πακετο σε καθε εξοδο κ τρωμε σουβλακι για πρωινοmao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:43 Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Εννοείται ότι μιλάμε για την Αγγλία και όχι για την Σκωτία, που είναι πέρα ως πέρα για τον πούτσο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Επειδή δεν έβαλες τόνο, διόρθωσα την παράλειψή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλο
αλλα ανακριβες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- tanipteros
παρακαλώ να γίνει ένα update με τους νέους χρήστες... θέλω και γω χώρα..παίξτε και μένα...!!!
Cavaliere
Cavaliere
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tanipteros την 05 Νοέμ 2021, 14:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Ευχαριστούμε!
Στην Ολλανδία είναι πρεζακηδες, στο Λουξεμβούργο πουστηδες, στην Γερμανία κτηνοβατες, στην Αγγλία και την Γαλλία βρωμιάρηδες, στην Σουηδία cuckolds και στο Αμέρικα παχύσαρκοι μπουνταλαδες αποικιοκράτες...
Και στη Ρουμανία βρικόλακεςJu-87 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 14:36Ευχαριστούμε!![]()
Στην Ολλανδία είναι πρεζακηδες, στο Λουξεμβούργο πουστηδες, στην Γερμανία κτηνοβατες, στην Αγγλία και την Γαλλία βρωμιάρηδες, στην Σουηδία cuckolds και στο Αμέρικα παχύσαρκοι μπουνταλαδες αποικιοκράτες...![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-