!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mao mao

Re: Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Cavaliere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:36
mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:33

Βournemouth 2015. Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη.
Κουράγιο, περνάει ο καιρός.
Στο Bournemouth είναι καλά , δεν θα με πείραζε να κάτσω για πάντα. Έφυγα λόγω δουλειάς.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:35
Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:31
Cavaliere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:21 Τρομερή κουζίνα απεναντι
φξδ
Οι Άγγλοι ρίχνουν το κέτσαπ πάνω στον δίσκο και βουτάνε εκεί την πατάτα. Δεν παίζονται.
μαζεψου - θα τους κολλησεις ολους τρολλοιο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:33
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:31
mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:20 Έχω ζήσει και γω στη Νότια Αγγλία. Η μόνη ομοιότητα είναι κάποιες μουντές μέρες του χειμώνα, που λες ναι και στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάπως έτσι.
Αλλά άνοιξη, καλοκαίρι, φθνίπωρο δεν έχουν καμία σχέση. Ακόμη και το χειμώνα η βροχόπτωση στην Θεσσ. και η μουντάδα είναι σαφώς πιο σπάνια.
Ούτε ο βαρδάρης που ξυρίζει υπάρχει στη νότια αγγλία.
Πού και πότε; Στην Ελλάδα πού ζεις;
Βournemouth 2015. Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη.
Ναι, οκέι, έχει διαφορετικό κλίμα όμως γιατί δεν είναι απλώς παραθαλάσσια αλλά μπροστά σε ανοιχτή θάλασσα. Έχει δυνατότερους ανέμους, πολύ περισσότερες βροχές, μικρότερη μέση θερμοκρασία, πολύ υψηλή υγρασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:37 Δεν μάζεψα κανένα τσόλι, τύπισσα και δεν καταλαβαίνω την επίθεση.
Συγγνώμη, νόμιζα ότι είσαι από αυτούς που επιτίθενται εδώ μέσα.
Στις ευνομούμενες χώρες υπάρχει το άυλο κεφάλαιο του καθενός, εδώ η τσέπη του καθενός.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Άρα περιγράφεις το 'λειτουργικό κλίμα' όχι το 'καλό'. Το καλό κλίμα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, όπως το αγαπημένο φαγητό, η αγαπημένη ταινία κλπ.

Έχω να αγοράσω μπουφάν από τα 14. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ και το πιο βαρύ μου ντύσιμο είναι μια μάλλινη μπλούζα με βαμβακερό φανελλάκι από μέσα για να μαζεύει τον ιδρώτα αφού πάλι ζεσταίνομαι. Γι' αυτό προτιμώ τα βαμβακερά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:43 Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Δε διατηρούν. Εχουν μαλλον χαμηλότερο κ απο το δικο μας, που είμαστε πιο φτωχοι, ζουμε στη χαβουζα της Αθηνας, καπνίζουμε 1 πακετο σε καθε εξοδο κ τρωμε σουβλακι για πρωινο

Οσο για το κλιμα, ειναι διαφορετικό προφανώς, αλλα η Ελλαδα εχει περιοχες με μεγαλυτερη βροχόπτωση απο περιοχές της Αγγλιας. Ακούγεται κουλο, αλλα ψαξτε τους χαρτες: η Ηπειρος πχ και η Κερκυρα έχουν μακραν περισσότερη βροχοπτωση απο την ανατολική Αγγλια. Απλα η Ελλαδα δεν έχει βροχές το καλοκαίρι. Κρυο ιδιαίτερο επισης δεν έχει η Αγγλία, αλλα αυτο θα το ξερετε ηδη αφου μενατε εκει
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Ελλάδα και πολύ σας είναι
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:16
mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:43 Εγώ απορώ πως διατηρούν τόσο υψηλό προσδόκιμο ζωής με τη διατροφή που κάνουν. Και δεν βάζω καν στην εξίσωση το αλκοολ.
Δε διατηρούν. Εχουν μαλλον χαμηλότερο κ απο το δικο μας, που είμαστε πιο φτωχοι, ζουμε στη χαβουζα της Αθηνας, καπνίζουμε 1 πακετο σε καθε εξοδο κ τρωμε σουβλακι για πρωινο

Οσο για το κλιμα, ειναι διαφορετικό προφανώς, αλλα η Ελλαδα εχει περιοχες με μεγαλυτερη βροχόπτωση απο περιοχές της Αγγλιας. Ακούγεται κουλο, αλλα ψαξτε τους χαρτες: η Ηπειρος πχ και η Κερκυρα έχουν μακραν περισσότερη βροχοπτωση απο την ανατολική Αγγλια. Απλα η Ελλαδα δεν έχει βροχές το καλοκαίρι. Κρυο ιδιαίτερο επισης δεν έχει η Αγγλία, αλλα αυτο θα το ξερετε ηδη αφου μενατε εκει
Βασικά έχει γενικότερα υγρότερο κλίμα, αλλά οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι μικρότερες. Ο μέσος όρος όλου του χρόνου έχει μικρή απόκλιση από το ελάχιστο και το μέγιστο. Στην Ελλάδα, στις μεγαλύτερες πόλεις τουλάχιστον, οι διαφορές είναι μεγάλες. Επίσης η Αγγλία δεν έχει βουνά και άρα δεν έχει μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Εννοείται ότι μιλάμε για την Αγγλία και όχι για την Σκωτία, που είναι πέρα ως πέρα για τον πούτσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αγις

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:26
EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:16

Βασικά έχει γενικότερα υγρότερο κλίμα, αλλά οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι μικρότερες. Ο μέσος όρος όλου του χρόνου έχει μικρή απόκλιση από το ελάχιστο και το μέγιστο. Στην Ελλάδα, στις μεγαλύτερες πόλεις τουλάχιστον, οι διαφορές είναι μεγάλες. Επίσης η Αγγλία δεν έχει βουνά και άρα δεν έχει μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Εννοείται ότι μιλάμε για την Αγγλία και όχι για την Σκωτία, που είναι πέρα ως πέρα για τον πούτσο.
η Σκωτια ειναι γαματη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:36 η Σκωτια ειναι γάματη
Επειδή δεν έβαλες τόνο, διόρθωσα την παράλειψή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αγις

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:59
Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:36 η Σκωτια ειναι γάματη
Επειδή δεν έβαλες τόνο, διόρθωσα την παράλειψή σου.
καλο

αλλα ανακριβες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

παρακαλώ να γίνει ένα update με τους νέους χρήστες... θέλω και γω χώρα..παίξτε και μένα...!!!
Cavaliere
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tanipteros την 05 Νοέμ 2021, 14:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Albrecht έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:21 Ελλάδα και πολύ σας είναι
Ευχαριστούμε! :102:
Στην Ολλανδία είναι πρεζακηδες, στο Λουξεμβούργο πουστηδες, στην Γερμανία κτηνοβατες, στην Αγγλία και την Γαλλία βρωμιάρηδες, στην Σουηδία cuckolds και στο Αμέρικα παχύσαρκοι μπουνταλαδες αποικιοκράτες... :8)
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ju-87 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 14:36
Albrecht έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:21 Ελλάδα και πολύ σας είναι
Ευχαριστούμε! :102:
Στην Ολλανδία είναι πρεζακηδες, στο Λουξεμβούργο πουστηδες, στην Γερμανία κτηνοβατες, στην Αγγλία και την Γαλλία βρωμιάρηδες, στην Σουηδία cuckolds και στο Αμέρικα παχύσαρκοι μπουνταλαδες αποικιοκράτες... :8)
Και στη Ρουμανία βρικόλακες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”