!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:26 Τελικά λακίζουν όλοι. Άλλο ένα νήμα που τον ήπιατε. Και σας παίζαμε με ανορθόδοξο σχήμα. Μόνο τρεις: Ο Γραφικός και το κορόιδο που είναι νέος κι εγώ. Ούτε καν οι σκληροπυρηνικοί. καλά μιλάμε έτσι και ξαναγίνει εμφύλιος θα τον πιείτε πολύ άσημα ε; Πόσο ψοφίμια είστε ρε; :e040:
Μα τα κατέρριψα όλα τα επιχειρήματα. :102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ειδικά με την αποκάλυψη ότι ο βλάκας αυτός ήταν αριστεροάπλυτος! :smt005:

Ένας άθεος αριστερός που προσβλήθηκε πολύ φυσικά αφού ο μετανάστης κατουρούσε στην εκκλησία του Αγίου Μέτζη του νεουκτή :g030:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 04:28 Ειδικά με την αποκάλυψη ότι ο βλάκας αυτός ήταν αριστεροάπλυτος! :smt005:

Ένας άθεος αριστερός που προσβλήθηκε πολύ φυσικά αφού ο μετανάστης κατουρούσε στην εκκλησία του Αγίου Μέτζη του νεουκτή :g030:
Το άθεος ειίναι δική σου λέξη.

Κατα τα λοιπά, ναι.
Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB »

Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:30
Obi Wan Iakobi έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:03
Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:02
και γω που το προτεινω ΠΑΟΚ ειμαι
Εσυ εισαι πχωρουμιτης εχεις απογυφτοποιηθει :lol:
χωρις ΠΑΟΚ δεν θα βιωναμε τι εστι ποδοσφαιρο
αν και συνηθισατε αλλιως και ακριβως γι αυτο βγαζετε χολη τα τελευταια χρονια :lol:
χρωστατε ευγνωμοσυνη και στον συλλογο αλλα και στους ΠΑΟΚτσηδες,ποιος ξεχνα μετα τα αισχη στα δυο ματς της τουμπας στα ντερμπι με προσμονη 35 ετων για τιτλο,ποσο αψογη ηταν η σταση τους...! ! μοναδικος λαος

βεβαιως ενας λαος τοσο πολυπληθης που ουσιαστικα ειναι μια μικρη χωρα!Εχει ολων των ειδων τους χαρακτηρες...εχει και ακραιες συμπεριφορες(ποιος συλλογος δεν εχει;)
χρειαζεστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μεταγγιση μεσων ΠΑΟΚτσηδων στον κοσμο σας. :8)
:smt005: :smt005: :smt005:
Κλαιω ρε φιλε...
Ποιος ΠΑΟΚ ειλικρινά η ντροπή της προσφυγιάς ειναι μην μιλήσω που κάποτε ηταν το ΤΑΝΑΚΙ μας επι εποχή Μπατμαν κλπ
Επι Βουλινού άνοιγε τα πόδια στον Παναθηναικό του έπαιρνε παίκτες ο Βαρδινογιάννης
Τα έχει πει και ο Μάκης Μανάβης που αντιπροσωπέυει το 99% των οπαδών του ΠΑΟΚ
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54

Άσε ξενέρωσα. Λες ότι είσαι μικρός. Δεν θα ξέρεις τραγούδι του 90 που έλεγε "Μα εκείνος ευτυχώς (ή δυστυχώς :smt017 ) ήταν ο άλλος μου εαυτός;
και δεν ξέρω τώρα αν ήταν Πασχάλης, Δάκης ή κάποιος άλλος. ήταν μαλακισμένο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού. πήγα στο γιουτου και ξέρεις πόσα υπάρχουνε ρε ρε τίτλο ο άλλος μου εαυτός; Μέχρι και σε Νταλάρα βρήκα.

Βοηθάτε ρε! Μου ήρθε να το ακούσω. Αν δεν σας έρχεται στο μυαλό από τα λόγια, να το τραγουδήσω λίγο.
Μαλακισμενο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού;;;;

Τι λε ρε παπάρα;

Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:32
Καθόλου λόγια του αέρα, αυτά είναι και που άκουσα και εγώ ότι γίναν, γειτονιά μου έγινε έτσι κι αλλιώς. Τα λέω και επώνυμα δεν έχω πρόβλημα, υπο τον όρο βέβαια ότι και οι υπόλοιποι εδώ θα γράψουν επώνυμα, τι λέτε, πάει;
Πως λεμε τον αυτοπτη μαρτυρασ στα παοτζηδικα;Μπο μεκ ξυριζεται μαλακα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:27 Ο βασικότερος προβληματισμός μου όμως βασίζεται στο οτι εξαφάνισαν την αρχική πηγή του βίντεο.

Από την περιγραφή του βίντεο στο youtube:

"Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο, του οποίου και δεν είναι γνωστή η ημερομηνία λήψης, αναρτήθηκε από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, Σερίφ Μεχμέτ ο οποίος και το κατέβασε έπειτα θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα για τον «ντόρο» που προκλήθηκε κατά δήλωσή του."
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:54
τον είδαν γιαγιές
γιαγιές
Το "ναι" σε γερμανικά-αγγλικά.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:54
Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:51 Ό,τι και να προηγήθηκε αυτό το πράγμα που έκανε ο Ζε ήταν απαράδεκτο. Δεν έχει απολύτως καμία δικαιολογία.
A, μάλιστα. Δηλαδή αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν ο,τι γουστάρουν, αλλά εμείς πρέπει να τους σεβόμαστε.
Ρε συ πραγματικά τώρα,θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο ;
Δεν σου φαίνεται επίπεδο υπό του μηδενός,ό,τι και αν προηγήθηκε ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και οι πλέον αντικειμενικοί κριτές όσοι θεωρούν όχι μόνον ως κάτι αδιάφορο αλλά ως κάτι επιθυμητό το ουρείν σε εκκλησίες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπουν ως σύμβολο που χρήζει προστασίας τον αλλοδαπό και θεωρούν ως βλασφημία την υποτίμηση του ακόμη και αν δεν υπάρχει εκδήλωση σωματικής βίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:54 Τιμή και σέβας στον Παοκτση και Πόντιο εν Χριστό αδελφό. Αμέτρητα Μπράβο. Ξαναλέω ότι οι Πόντιοι έχουμε μια ευαισθησία σε τέτοια θέματα, μην κλαίτε απλά να μάθετε τρόπους χρειάζεται ρε ούγκανοι.
Καλό και το τρολλάρισμα αλλά γράφεται "εν Χριστώ", με ωμέγα και υπογεγραμμένη (που δεν διαθέτουμε πλέον).
Είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που το γράφεις έτσι,δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

και τα μπαλακια μεσα κ.μαρινακη,και τα μπαλακια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Papa John

Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:29

από πιο χωριό
*από ποιο
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Τελικα υπαρχει καποια αποδειξη για αυτο που λετε ή ολοι βασιστηκαν σε μια μαρτυρια καποιου τυχαιου εδω μεσα?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:19 Τελικα υπαρχει καποια αποδειξη για αυτο που λετε ή ολοι βασιστηκαν σε μια μαρτυρια καποιου τυχαιου εδω μεσα?
Ενδιαφέρον ερώτημα.

Να το κρατήσουμε στα πρακτικά ως στοιχείο αξιολόγησης; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”