Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:45 Για να με παρει ο υπνος πρεπει να σπασω μερικες καραμελες πριν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Ναι, αυτο καταλαβα...
Αν και η αληθεια ειναι οτι μου εχει πεσει το κινητο απτα χερια προσπαθωντας να περασω μια πιστα... Με πηρε ο υπνος.
δεν χαλαρώνει νομίζω, εξαντλεί, μοιάζει στο τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν ειναι μάλλον το ίδιο. 
Είναι για τα 12 μίλια και για τη συμφωνία Πρεσπών
Ούτε ο Θεός δε το θέλει
Ούτε ο Θεός δε το θέλει
εγώ νομίζω το θέλει μπλου, ειναι προκαταβολικά μη τυχόν και το ακυρώσουν.
Με τόση αποστασία το θέλει, αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται μετάνοια
Αλλά δε νομίζω
Ένα ξέρω. Αργεί και δε χαρίζει
Δε χαρίζει λένε τις αδικίες
Χαρίζει επίσης και τη δικαιοσύνη έναντι των αθωων, αργεί και..χαριζει
Αλλά δε νομίζω
Ένα ξέρω. Αργεί και δε χαρίζει
Δε χαρίζει λένε τις αδικίες
Χαρίζει επίσης και τη δικαιοσύνη έναντι των αθωων, αργεί και..χαριζει
Eντάξει, δεν ήταν μόνο ο σχεδιασμός, το επίκεντρο ήταν κάπως μακριούτσικα από κατοικημένες περιοχές (Πάνω από 50 km από την πόλη τής Ζακύνθου).Orion22 έγραψε: 26 Οκτ 2018, 14:46Κάπου εδώ να πούμε οτι ευτυχώς, λόγω αντισεισμικού σχεδιασμού, είχαμε σχεδόν μηδαμινές καταστροφές σε κατοικίες.
τωρα για υλικές ζημιές θα μάθω αργότερα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
πλάκα κάνω στους Συριζαίους
Για να κοιμάσαι κανονικά κάνε μεσογειακή διατροφή και άφησε τις κετογονικές δίαιτες.Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:26 Ειναι καιρος που δεν κοιμαμαι καλα και ξυπναω ξημερωματα χωρις να μπορω να κοιμηθω. Χθες βραδυ λοιπον, πηρα δυο μαγνησια των 200, που μου εχουν πει οτι σε χαλαρωνουν και κοιμασαι καλυτερα, ηπια και το χαμομηλι μου οπως καθε βραδυ και δεν καταλαβα τιποτα. Εγω που ξυπναω με το παραμικρο. Τιποτα δεν πηρα χαμπαρι, και παροτι ξυπνησα δυο φορες αργοτερα, μπορεσα και ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα κανονικα με το ξυπνητηρι και δεν πεταχτηκα καν, να σηκωθω αμεσως δηλαδη.
Δυο πραγματα αλλαξα χθες... πηρα τα μαγνησια και μπηκα φορουμ. Χμμ...
Οι υδατανθρακες ειναι του διαβολου.Μηχανικός έγραψε: 26 Οκτ 2018, 15:39 Για να κοιμάσαι κανονικά κάνε μεσογειακή διατροφή και άφησε τις κετογονικές δίαιτες.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
bluerose έγραψε: 26 Οκτ 2018, 15:14 Είναι για τα 12 μίλια και για τη συμφωνία Πρεσπών
Ούτε ο Θεός δε το θέλει
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Τωρα έγινε στη Λαμία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εννοείται πως δεν ήταν μόνο,(+εστιακό βάθος 10χμ +υποθαλάσσιο +κατεύθυνση προς ιταλία) παρ όλα αυτά δεν έχουμε γκρεμισμένα σπίτια. Η ζάκυνθος υπενθυμίζω είχε ξαναχτιστεί ολόκληρη μετα τους σεισμούς 53-55 με πιο καινούργιους κανονισμούς και οδηγίες.Leporello έγραψε: 26 Οκτ 2018, 15:34Eντάξει, δεν ήταν μόνο ο σχεδιασμός, το επίκεντρο ήταν κάπως μακριούτσικα από κατοικημένες περιοχές (Πάνω από 50 km από την πόλη τής Ζακύνθου).Orion22 έγραψε: 26 Οκτ 2018, 14:46Κάπου εδώ να πούμε οτι ευτυχώς, λόγω αντισεισμικού σχεδιασμού, είχαμε σχεδόν μηδαμινές καταστροφές σε κατοικίες.
τωρα για υλικές ζημιές θα μάθω αργότερα
Αποδεικνύεται οτι λειτούργησαν.
@μηχ σορρυ, παρανόηση δική μου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Πρωτα μπηκαμε στο φορουμ και μετα πεταχτηκαμε απο τα κρεβατια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:37 Καλα ρε σεις. Με το που εκανε τον σεισμο, πεταχτηκατε απο τα κρεβατια σας και μπηκατε στο πχωρουμ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Η Ζάκυνθος όπως και όλο το Ιόνιο ανήκει στην ζώνη 3 (υψηλότερη) αντισεισμικού κανονισμού εδώ και χρόνια. Έχουν τρομερή θωράκιση. Με μέγεθος 6.8 (παρά 50 χλμ μακριά ) ήταν σχεδόν εκπληκτική η απόκριση του συνόλου των κατασκευών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις