!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με πόσους άντρες έχεις πάει;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Με πόσους άντρες έχεις πάει;

0-5
18
47%
5-10
1
3%
10-15
1
3%
15-20
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
20-25
2
5%
25-30
1
3%
πάνω απο 30
4
11%
σιγά μη τους μετράω
2
5%
δε τους θυμάμαι όλους
9
24%

Σύνολο ψήφων: 38

νύχτα

Re: Με πόσους άντρες έχεις πάει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

από μια ηλικία και μετά γίνεται "κάτι σαν έρωτας"

κι ευτυχώς δεν είναι για χόρταση
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:23
ναι καλα. και μετα σου λεει η αλλη ετσι ειναι ο ερωτας, παθιασμένος, αγριος, χωρις λογικη,περα απο ορθολογικες εξηγησεις, ειναι συναισθημα χωρις εξηγηση, χωρις ποσα παιρνω ποσα δινω και ζυγαριες, και ποιος είσαι εσυ που θα μας πεις τι ειναι ερωτας, και μαλακιες. χιλιες δυο φορες τα εχουμε ακουσει αυτα απο το καθε θυμα που καθεται και τρωει υποτιμηση και σφαλιαρες επειδη "ετσι ειναι ο ερωτας". Οπως μια χαρα εχεις δυνατα συναισθηματα με φιλους, με τα παιδια σου η σε αλλες δραστηριοτητες, ετσι μπορεις να εχεις και με αντρες η γυναικες, εμπειριες ομορφες χωρις μονογαμιες, ζηλειες, καταπιεση και λοιπα ντράβαλα.
Ναι αλλά δεν είναι έρωτας :102: Αυτό το συναίσθημα που νιώθεις ρε παιδί μου που σου μιλάει, σ' ακουμπάει και λιώνεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Καμία σχέση ο έρωτας με το συναίσθημα της φιλίας. Είπαμε, ο έρωτας δεν έχει μόνο χαρές, ίσως μάλιστα και τα περισσότερα συναισθήματα δεν είναι συναισθήματα χαράς, καθόλου εύκολη κατάσταση. Φυσικά δε βάζω το χειρότερο, του να μην βρίσκεις ανταπόκριση. Πολύ ισχυρό συναίσθημα ίσως το ισχυρότερο μετά τη γονική αγάπη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:33 Καμία σχέση ο έρωτας με το συναίσθημα της φιλίας. Είπαμε, ο έρωτας δεν έχει μόνο χαρές, ίσως μάλιστα και τα περισσότερα συναισθήματα δεν είναι συναισθήματα χαράς, καθόλου εύκολη κατάσταση. Φυσικά δε βάζω το χειρότερο, του να μην βρίσκεις ανταπόκριση. Πολύ ισχυρό συναίσθημα ίσως το ισχυρότερο μετά τη γονική αγάπη.
Αυτό δεν είναι έρωτας. Ο έρωτας είναι αμοιβαίος.

Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Naida έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:30
ναι καλα. και μετα σου λεει η αλλη ετσι ειναι ο ερωτας, παθιασμένος, αγριος, χωρις λογικη,περα απο ορθολογικες εξηγησεις, ειναι συναισθημα χωρις εξηγηση, χωρις ποσα παιρνω ποσα δινω και ζυγαριες, και ποιος είσαι εσυ που θα μας πεις τι ειναι ερωτας, και μαλακιες. χιλιες δυο φορες τα εχουμε ακουσει αυτα απο το καθε θυμα που καθεται και τρωει υποτιμηση και σφαλιαρες επειδη "ετσι ειναι ο ερωτας". Οπως μια χαρα εχεις δυνατα συναισθηματα με φιλους, με τα παιδια σου η σε αλλες δραστηριοτητες, ετσι μπορεις να εχεις και με αντρες η γυναικες, εμπειριες ομορφες χωρις μονογαμιες, ζηλειες, καταπιεση και λοιπα ντράβαλα.
Ναι αλλά δεν είναι έρωτας :102: Αυτό το συναίσθημα που νιώθεις ρε παιδί μου που σου μιλάει, σ' ακουμπάει και λιώνεις.
Το χω πάθει και μετα σκεφτόμουν πόσο ηλίθιος ήμουν. ηταν μια σχεση που δνε πηγαινε πουθενα, ηταν χαλι μαυρο, κι εγω επεμενα κι εκλαιγα σαν μαλακας, ενω εκεινη ειχε προχωρησει επειδη σκεφτόμουν καθαρα και ειχε χίλια δίκια. Ωραιο ειναι ως συνασθημα (εφοσων ανα πασα στιγμημπορεις να το εξηγήσεις ορθολογικά και δνε ειναι ετσι απλά επειδή νομίζεις) αλλα δεν κρατάει πολυ, κατανταει μιζερη συνηθεια η γελοιότητα, και συνδεεται με την μονογαμια, που το να κανεις σεξ με το ιδιο ατομο μόνο για πανω απο 2 χρονια για εμενα ειναι αρρωστια.Ουδεποτε δεν θα επεβαλα σε καποια που αγαπαω αυτο το βασανιστηριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:39
Το χω πάθει και μετα σκεφτόμουν πόσο ηλίθιος ήμουν. ηταν μια σχεση που δνε πηγαινε πουθενα, ηταν χαλι μαυρο, κι εγω επεμενα κι εκλαιγα σαν μαλακας, ενω εκεινη ειχε προχωρησει επειδη σκεφτόμουν καθαρα και ειχε χίλια δίκια. Ωραιο ειναι ως συνασθημα αλλα δεν κρατάει πολυ, κατανταει μιζερη συνηθεια η γεοοιότητα, και συνδεεται με την μονογαμια, που το να κανεις σεξ με το ιδιο ατομο μόνο για πανω απο 2 χρονια για εμενα ειναι αρρωστια.Ουδεποτε δεν θα επεβαλα σε καποια που αγαπαω αυτο το βασανιστηριο.

Δεν πέρασες καλά όσο είσασταν ερωτευμένοι;

Que Sera, Sera...
νύχτα

Naida έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:37 Ο έρωτας είναι αμοιβαίος.
νάιδα όχι

ο έρωτας βασίζεται και τρέφεται από την μη αμοιβαιότητα

άπαξ και υπάρξει κατάκτηση, κάνει φτερά :D
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ο Ερωτας απο μονος του ειναι αρκετος για ολα, η αγαπη παλι οχι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

νύχτα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:49

νάιδα όχι

Η μη αμοιβαιότητα είναι ψυχοφθόρα συνήθως και κατά τη γνώμη μου δεν είναι ο έρωτας ο κανονικός. Δεν έχεις ζήσει τον αμοιβαίο έρωτα;

Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Naida έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:43
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:39

Το χω πάθει και μετα σκεφτόμουν πόσο ηλίθιος ήμουν. ηταν μια σχεση που δνε πηγαινε πουθενα, ηταν χαλι μαυρο, κι εγω επεμενα κι εκλαιγα σαν μαλακας, ενω εκεινη ειχε προχωρησει επειδη σκεφτόμουν καθαρα και ειχε χίλια δίκια. Ωραιο ειναι ως συνασθημα αλλα δεν κρατάει πολυ, κατανταει μιζερη συνηθεια η γεοοιότητα, και συνδεεται με την μονογαμια, που το να κανεις σεξ με το ιδιο ατομο μόνο για πανω απο 2 χρονια για εμενα ειναι αρρωστια.Ουδεποτε δεν θα επεβαλα σε καποια που αγαπαω αυτο το βασανιστηριο.

Δεν πέρασες καλά όσο είσασταν ερωτευμένοι;
Τοτε ελεγα πως περνουσα τελεια, μαγικα, και δεν ειχα ουτε διανοηθει να κοιταξω καποια ερωτικα ουτε για αστείο. Μετα που τα σκεφτομουν ητα1,5 χρονος χαμενος, παρακμιακος, που δνε τον νοσταλγεις ουτε οταν εισαι πιωμένος. Η καθαριστρια που ειχα φέρει να μου καθαρισει το σπιτι και πηδηχτήκαμε ετσι στο αυθορμητο και την καβλα της στιγμης, μου αφησε 1000 φορες παραπανω συναισθηματα, και αναμνησεις που μου ερχονται στο μυαλό σε ασχετες στιγμες..
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

νύχτα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:49
Naida έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:37 Ο έρωτας είναι αμοιβαίος.
νάιδα όχι

Για ποιο λόγο να κάνει φτερά;

Δεν είναι μπεκάτσα, σόρρυ νύχτα, συναίσθημα είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
νύχτα

αμοιβαιότητα έχω ζήσει κι ήταν υπέροχη

αμοιβαίο έρωτα, ίσο, ίδιο, όχι, δεν υφίσταται

ένας αγώνας είναι, και μια πάλη, γι αυτό μας βγαίνει
πάθος και δεν βρίσκουμε ηρεμία, παρά μόνο σε κάποιες
ελάχιστες στιγμές

βασικά ό,τι και να λέμε ο καθένας το βιώνει διαφορετικά

γκέρσαγκ, τα συναισθήματα κάνουν φτερά :D

(ο έρωτας αποδεδειγμένα έχει ημερομηνία λήξης)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:53
Τοτε ελεγα πως περνουσα τελεια, μαγικα, και δεν ειχα ουτε διανοηθει να κοιταξω καποια ερωτικα ουτε για αστείο. Μετα που τα σκεφτομουν ητα1,5 χρονος χαμενος, παρακμιακος, που δνε τον νοσταλγεις ουτε οταν εισαι πιωμένος. Η καθαριστρια που ειχα φέρει να μου καθαρισει το σπιτι και πηδηχτήκαμε ετσι στο αυθορμητο και την καβλα της στιγμης, μου αφησε 1000 φορες παραπανω συναισθηματα, και αναμνησεις που μου ερχονται στο μυαλό σε ασχετες στιγμες..
Αφού λες 1,5 χρόνο έπαιρνες και έδινες συναίσθημα και ζούσες τη μαγεία, γιατί τον μετανιώνεις;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

νύχτα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:55

ο έρωτας έχει λήξη και μάλιστα δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο θέλουμε να νομίζουμε. Η αγάπη έχει τη διάρκεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

νύχτα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:55 αμοιβαιότητα έχω ζήσει κι ήταν υπέροχη

αμοιβαίο έρωτα, ίσο, ίδιο, όχι, δεν υφίσταται

ένας αγώνας είναι, και μια πάλη, γι αυτό μας βγαίνει
πάθος και δεν βρίσκουμε ηρεμία, παρά μόνο σε κάποιες
ελάχιστες στιγμές

βασικά ό,τι και να λέμε ο καθένας το βιώνει διαφορετικά

γκέρσαγκ, τα συναισθήματα κάνουν φτερά :D

Έχω ζήσει και το ένα έχω ζήσει και το άλλο. Έχω ζήσει και το να μην έχω ανταπόκριση( ο μλκς) :011: όλα ωραία ήταν όσο τα ζούσα.
Και όντως έχει ημ.λήξης.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”