!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Re: Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Ντερμπι σε 14 σελιδες 
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Πρόσεχε μόνο μην σε πετύχουμε εμείςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:35 Σημερα ξυπνησα με αλλο ατιτιουντ
Θα δινω σολο παράσταση εδώ μέσα
Είμαι το ακριβότερο πλάσμα του πχώρουμ και μόνο εγώ θα πετύχω από όλους εσάς![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:50 Η αδύναμη πλειοψηφία μ' αγαπάει! Γουστάρω! Είμαι εδώ για εσάς!
Spoiler
γέη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Σύντροφε θέλω σχόλιο στα ερωτικάBeria έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:04Πρόσεχε μόνο μην σε πετύχουμε εμείςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Δεκ 2019, 14:35 Σημερα ξυπνησα με αλλο ατιτιουντ
Θα δινω σολο παράσταση εδώ μέσα
Είμαι το ακριβότερο πλάσμα του πχώρουμ και μόνο εγώ θα πετύχω από όλους εσάς![]()
![]()
Μόνο εσύ μπορείς να είσαι ειλικρινής.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
εισαι η τυπικη περιπτωση περσονας που διψαει της προσοχης των υπολοιπων χρηστων.
Και για να το πετυχει,δοκιμαζει,ο,τι τεχνασμα μπορει να σκεφτει.
Προσπαθει να προκαλεσει,ενω παραλληλα παριστανει οτι δεν γνωριζει τιποτα για το φονο.
Εισαι ενα τυπικο τρολ,το οποιο τρεφεται με την οργη και την αγανακτιση των αλλων χρηστων.
Μολις καταλαβεις οτι σ'εχουν παρει χαμπαρι και δεν σου δινουν σημασια ή σε τρολαρουν,αλλαζεις λογαριασμο και ξεκιναει ενας καινουριος κυκλος.
Φανταζομαι αυτο το νημα σ'εχει κανει ιδιαιτερα χαρουμενο,γιατι ασχοληθηκαν πολλοι μαζι σου.
Αλλα καποια στιγμη θα κλεισει τον κυκλο του και θα βρεθεις παλι να ψαχνεις καινουριο θεμα,για να τραβηξεις εκ νεου τη προσοχη των αλλων.
Αυτα.
Προσπαθει να προκαλεσει,ενω παραλληλα παριστανει οτι δεν γνωριζει τιποτα για το φονο.
Εισαι ενα τυπικο τρολ,το οποιο τρεφεται με την οργη και την αγανακτιση των αλλων χρηστων.
Μολις καταλαβεις οτι σ'εχουν παρει χαμπαρι και δεν σου δινουν σημασια ή σε τρολαρουν,αλλαζεις λογαριασμο και ξεκιναει ενας καινουριος κυκλος.
Φανταζομαι αυτο το νημα σ'εχει κανει ιδιαιτερα χαρουμενο,γιατι ασχοληθηκαν πολλοι μαζι σου.
Αλλα καποια στιγμη θα κλεισει τον κυκλο του και θα βρεθεις παλι να ψαχνεις καινουριο θεμα,για να τραβηξεις εκ νεου τη προσοχη των αλλων.
Αυτα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Γενιά της Αμαρτίας
εισαι ο ορισμος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Παιδιά, ξεχωρίστε αυτόν που έχει πρόβλημα με αυτόν που πουλοπαίζει. Για μένα πιο σοβαρά άρρωστοι είναι όσοι αλλάζουν 500 nicknames με μοναδικό σκοπό να βρίσουν, να κράξουν, να πικάρουν. Τρέμω στη σκέψη πως μπορεί να μεγαλώνουν παιδιά, ή να έχουν κάποια θέση ευαίσθητη, με τόση καταπιεσμένη επιθετικότητα που έχουν, κι ανάγκη αυτή να εκτονωθεί. Ο νηματοθέτης μονάχα πουλοπαίζει, μας δουλεύει επειδή έχει χρόνο για χάσιμο, ή μια άλφα εξάρτιση που όλοι έχουμε, πιο πολύ αυτοί που αλλάζουν συνέχεια ταυτότητες είναι επίφοβοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 29 Δεκ 2019, 20:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ordem e Progresso.
Το Πήζον μποτ είναι τελικά;
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι, έχεις χάσει ε π ε ι σ ό δ ι α. Δεν τρολάρω καν.
@ Thor
@ Thor
- Γενιά της Αμαρτίας
Τέσπα το νήμα ήταν 100% ειλικρινές πέφτω συχνότατα θύμα προσβολών και ύβρεων και όλα αυτά ενώ είμαι ο πιο φιλικός χρήστης εδώ μέσα αλλά και στον πραγματικό κόσμο.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν έχω βρίσει ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ.Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:22 Παιδιά, ξεχωρίστε αυτόν που έχει πρόβλημα με αυτόν που πουλοπαίζει. Για μένα πιο σοβαρά άρρωστοι είναι όσοι αλλάζουν 500 nicknames με μοναδικό σκοπό να βρίσουν, να κράξουν, να πικάρουν. Τρέμω στη σκέψη πως μπορεί να μεγαλώνουν παιδιά, ή να έχουν κάποια θέση ευαίσθητη, με τόση καταπιεσμένη επιθετικότητα που έχουν, κι ανάγκη αυτή να εκτονωθεί. Ο νηματοθέτης μονάχα πουλοπαίζει, μας δουλεύει επειδή έχει χρόνο για χάσιμο, ή μια άλφα εξάρτιση που όλοι έχουμε, πιο πολύ αυτοί που αλλάζουν συνέχεια ταυτότητες είναι επίφοβοι.
Και δεν τρολάρω πλέον, το πιο σημαντικό οπότε κάνεις λάθος.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Thor έγραψε: 29 Δεκ 2019, 20:18 εισαι η τυπικη περιπτωση περσονας που διψαει της προσοχης των υπολοιπων χρηστων.
Αυτα.

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
ouranio toxo
ποιος σε πείραξε;
Είναι στα πλαίσια των ηθών της νέας εποχής, που γενικά χαρακτηρίζεται από "χαλαρά ήθη".Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29 Έχω τις ανασφάλειές μου έχω κι εσάς
Μπαίνω στο πχώρουμ και ό,τι βλέπω είναι προσβολές άνευ αιτίας (ποτέ δε βρίζω προσωπικά)
Όλα έχουν γίνει στεγνά και ρηχά. Από χιούμορ μέχρι γενικότερη συμπεριφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση