Ωραίο, ευχαριστώ. Επομένως τον επηρέασε κάμποσο και αυτόν. Δεν έμεινε κανείς λοιπόν.ST48410 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 02:59 δες κι εδώ
https://thelistenersclub.com/2017/11/10 ... s-of-bach/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Johann Sebastian Bach
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Johann Sebastian Bach
Ας βάλω και γω το κατά την γνώμη μου Νο1 έργο τού Νο 1 συνθέτη όλων των εποχών
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άκουσε το και στην σελίδα 6. Είναι κι εκείνη μια ωραία εκτέλεσηsharp έγραψε: 20 Φεβ 2021, 03:28 Ας βάλω και γω το κατά την γνώμη μου Νο1 έργο τού Νο 1 συνθέτη όλων των εποχών
Herreweghe λες; Από τους αγαπημένους μου όπως και ο Koopman. Κι ο Gardiner, αν και μού την σπάει σαν τύπος.
Έχει ένα σωρό ωραίες εκτελέσεις πια στο γτ, πραγματικά δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις. Έβαλα τον Χάρνονκουρτ σαν τον παλαιότερο, ουσιαστικά από αυτόν ξεκίνησε και όλη η φάση με τα παλιά όργανα, σήμερα σε κάθε συνοικιακή συναυλία τα βάζουν (αν και έχω τις ενστάσεις μου, άλλη κουβέντα).
Εγώ τον ακούω και στον ύπνο μου.Cavaliere έγραψε: 26 Δεκ 2019, 17:22 Συνήθως τον Μπαχ τον ακούμε όταν τρώμε πρωινό. Έτσι συνηθίσαμε.
Εξαιρετική Καντάτα η BWV 4 με πολύ καλούς εκτελεστές που χωρίς γτ δεν θα τους γνώριζα.
Όχι. Τον Herreweghe τον έβαλε η Εσθήρ. Εγώ λίγο πιο κάτω είχα βάλει τον Jochum που παρόλο η ηχογράφηση είναι μέτρια για τα γούστα μου, μου αρέσει αρκετά ειδικά στο πρώτο μέρος
Δεν υπάρχει 1 νο1 για τον Ι. Σ. Μπαχ, μέχρι και η τελευταία μπακατέλα έχει κάτι που γαμάει, είναι ο ένας, ο μοναδικός μας ξες.
.
.
Άντε ρε, είναι από τους πρώτους δίσκους που είχα αγοράσει, όταν πήγαινα σχολείο ακόμη, αν και η εκτέλεση σήμερα μού φαίνεται κάπως "παλαιάς κοπής".ST48410 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 03:54Όχι. Τον Herreweghe τον έβαλε η Εσθήρ. Εγώ λίγο πιο κάτω είχα βάλει τον Jochum που παρόλο η ηχογράφηση είναι μέτρια για τα γούστα μου, μου αρέσει αρκετά ειδικά στο πρώτο μέρος
Εμένα ο πρώτος μου δίσκος ήταν Βιβάλντι, ντόητση
γκράμοφων, το μεγάλο σουξέ εννοείται, μεγάλες καύλες κι ο Αντώνης, γενικά μπαρόκ παίζανε μεγάλες καύλες, Μαρίν Μαρέ και δεν συμμαζεύεται, αλήθεια για αυτόν τον θεούλη έχουμε νήμα ή να φωνάξω τον Jolly Roger;
.
.
Μα αυτό είναι το μεγαλοφυές στον Μπαχ, ότι η μουσική του μπορεί να ντυθεί και ρομαντική φορεσιά. Κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με τον Τέλεμαν πχ, ούτε και με τον Χαίντελ, οι οποίοι όμως σαν μπαρόκ είναι πολύ ευχάριστοι.ST48410 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:06Και τα δυο έχουν τη χάρη τους απλά στου Stokowski δυσκολεύομαι να ακούσω το μπαρόκ στοιχείο. Σαν να άλλαξε εποχή.
Στο κομμάτι με ενοχλεί η ενορχήστρωση, την βρίσκω αρκετά κοινότοπη.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει η Άλτο στην εκτέλεση του Richter. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο ηχολήπτης (πρέπει να ήταν μεγάλος γάτος) αλλά το αποτέλεσμα είναι απόκοσμο
sys την έχει γράψει λίγο στα κόκκινα; Λογικά το 1971 θα πρέπει να είναι γραμμένη σε καρούλια. Έτσι δεν είναι;
sys την έχει γράψει λίγο στα κόκκινα; Λογικά το 1971 θα πρέπει να είναι γραμμένη σε καρούλια. Έτσι δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 20 Φεβ 2021, 04:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.