!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαθηματικοί Γρίφοι
Re: Μαθηματικοί Γρίφοι
ηλίθιος, τώρα μου μοιάζει πανεύκολο, ωραία όμως, γιατί με τέτοιο δεν θα την ξαναπατήσω ποτέ 
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μπόλικα...Custom_F έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:47 Κατι για αρχαριους εχετε; να μην μπλεκονται οι εξυπνοι ομως...![]()
Με σακούλια νομίσματα και ζυγίσματα, με γέφυρες και βάρη ή κεριά, με άχυρα και ζωντανά στη βάρκα... κι ένα σωρό ακόμα.
Ξες, τα πιο παλιά που υπάρχουν. Και μόνο που είναι αρχαία, είναι αρκετά εύκολες οι λύσεις τους πλέον γιατί έχουν χιλιο-ειπωθεί και όλο και κάπου θα τα έχει πετύχει κανείς.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ήταν εύκολο.
Ένα σπαθί με τη θήκη του κοστίζει 2000 ευρώ. Το σπαθί κοστίζει 1800 ευρώ παραπάνω από τη θήκη. Πόσο κοστίζει το σπαθί και πόσο η θήκη;
Ένα σπαθί με τη θήκη του κοστίζει 2000 ευρώ. Το σπαθί κοστίζει 1800 ευρώ παραπάνω από τη θήκη. Πόσο κοστίζει το σπαθί και πόσο η θήκη;
Ε οχι και να το ξερουμε, ειναι κλεψια.shrike έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:54Μπόλικα...Custom_F έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:47 Κατι για αρχαριους εχετε; να μην μπλεκονται οι εξυπνοι ομως...![]()
Με σακούλια νομίσματα και ζυγίσματα, με γέφυρες και βάρη ή κεριά, με άχυρα και ζωντανά στη βάρκα... κι ένα σωρό ακόμα.
Ξες, τα πιο παλιά που υπάρχουν. Και μόνο που είναι αρχαία, είναι αρκετά εύκολες οι λύσεις τους πλέον γιατί έχουν χιλιο-ειπωθεί και όλο και κάπου θα τα έχει πετύχει κανείς.
Χμμ... τωρα που το σκεφτομαι, για μενα δεν ειναι κλεψια, γιατι οπως απεδειξα και που τα θυμαμαι, τσατρα πατρα τα θυμαμαι και λαθος τα λεω!
- shrike
Σ + Θ = 2000Φινγκόλφιν έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:56 Δεν ήταν εύκολο.![]()
Σ = Θ+1800
Θ + Θ + 1800 = 2000
2*Θ = 200
Θ = 100, Σ = 1900
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Σπαθί 1.900
Θήκη
Θήκη
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
να πώ;Φινγκόλφιν έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:56 Δεν ήταν εύκολο.![]()
λέω σε σποιλερ
Spoiler
100 η θήκη
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωστοί και οι τρεις. 
τα θέλει ο κώλος μας μάλλον, απαντάμε όλοι, τσιμπάμε ;)
- shrike
Ναι, αλλά εγώ είμαι ο πιο γρήγορος, ο πιο αναλυτικός στην απάντηση, ο πιο έξυπνος και ο πιο όμορφος. Ε;
Εχω πλυνει και τα πχιατα ρε γμτ...
Ναι, ναι! Το σραϊκακι απαντησε πρωτο και πχιο αναλυτικα! Ναι! Σωωωωωωωωπα! Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!shrike έγραψε: 21 Μάιος 2018, 16:05Ναι, αλλά εγώ είμαι ο πιο γρήγορος, ο πιο αναλυτικός στην απάντηση, ο πιο έξυπνος και ο πιο όμορφος. Ε;
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν βάζω άλλο. Έχω πάρα πολλά, εύκολα, βατά, πιο δύσκολα και θεόρατα αγγούρια, αλλά να βάλει και κάποιος άλλος.
Και ο πιο μετρόφρων!shrike έγραψε: 21 Μάιος 2018, 16:05Ναι, αλλά εγώ είμαι ο πιο γρήγορος, ο πιο αναλυτικός στην απάντηση, ο πιο έξυπνος και ο πιο όμορφος. Ε;
το βραδάκι βάλε μας ένα όμως, πλάκα έχουν 
Σε ενα μοναστηρι υπαρχει ορκος σιωπης.
Μονο ο ηγουμενος μιλαει σπανια.
Μια μερα τους λεει:
Επεσε αρρωστια. Οσοι την εχουν, βγαζουν μεγαλο σπυρι στο μετωπο και πρεπει να φυγουν.
Την 6η μερα αυτοι που ηταν αρρωστοι εφυγαν.
Ποσοι και γιατι?
Μονο ο ηγουμενος μιλαει σπανια.
Μια μερα τους λεει:
Επεσε αρρωστια. Οσοι την εχουν, βγαζουν μεγαλο σπυρι στο μετωπο και πρεπει να φυγουν.
Την 6η μερα αυτοι που ηταν αρρωστοι εφυγαν.
Ποσοι και γιατι?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum