Αφαιρέθηκες από το πολλ.Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:46Δεν με αφορα αν εισαι μεσα στο πολλ η οχι.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:43 Ξεχάστηκα κι εγώ, έπρεπε να είναι και μπολντ και κεφαλαία τα γράμματα στην απάντηση.
Ναι κι εμένα με έχει στο πολλ. Ολόκληρη συντονίστρια. Κι είχε κι άλλες στο πολλ που έχουν πάνω από χρόνο να γράψουν αλλά δεν τις υπερασπίστηκε κάνεις. Και το νήμα το ξεσκόνισα γιατί το διάβασα εξαιτίας της αναφοράς δύο φορές αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37 Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.
Άρα θα μείνει ως έχει.
Εδώ μέσα είναι βήμα διαλόγου. Κάνω λάθος;; Σοβαρευτείτε λοιπόν.
Με αφορα οτι μου δινουν οι οροι χρησης το δικαιωμα να μην συμμετεχω σε νημα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.Δεν ζητησα διαγραφη του νηματος.Ζητησα απλα να αφαιρεθω απο το πολλ....ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΦΟΥ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ και ξαφνικα ο κυριος με βαζει στα αποτελεσματα,με ξαναθετει δηλαδη υπουλα μεσα στο θεμα.
Διαβασε τους ορους χρησης και διεγραψε σε παρακαλω πολυ το ποστ που εχω κανει αναφορα,διοτι δεν τηρεις τους ορους χρησης και εισαι υποχρεωμενη να το κανεις
ΕΝΤ ΟΦ ΣΤΟΡΥ!!