!!! DEVELOPMENT MODE !!!

PNTM (Phorum's Next Top Model)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:46
Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:43 Ξεχάστηκα κι εγώ, έπρεπε να είναι και μπολντ και κεφαλαία τα γράμματα στην απάντηση.
Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37 Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.
Ναι κι εμένα με έχει στο πολλ. Ολόκληρη συντονίστρια. Κι είχε κι άλλες στο πολλ που έχουν πάνω από χρόνο να γράψουν αλλά δεν τις υπερασπίστηκε κάνεις. Και το νήμα το ξεσκόνισα γιατί το διάβασα εξαιτίας της αναφοράς δύο φορές αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό.

Άρα θα μείνει ως έχει.

Εδώ μέσα είναι βήμα διαλόγου. Κάνω λάθος;; Σοβαρευτείτε λοιπόν.
Δεν με αφορα αν εισαι μεσα στο πολλ η οχι.
Με αφορα οτι μου δινουν οι οροι χρησης το δικαιωμα να μην συμμετεχω σε νημα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.Δεν ζητησα διαγραφη του νηματος.Ζητησα απλα να αφαιρεθω απο το πολλ....ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΦΟΥ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ και ξαφνικα ο κυριος με βαζει στα αποτελεσματα,με ξαναθετει δηλαδη υπουλα μεσα στο θεμα.
Διαβασε τους ορους χρησης και διεγραψε σε παρακαλω πολυ το ποστ που εχω κανει αναφορα,διοτι δεν τηρεις τους ορους χρησης και εισαι υποχρεωμενη να το κανεις
Αφαιρέθηκες από το πολλ.

ΕΝΤ ΟΦ ΣΤΟΡΥ!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:37 Σε ποστ; Στο πολ την είχε. Και δεν θα κρίνεις εσύ τι την προσβάλει ή την μειώνει. Εφόσον νιώθει έτσι και σου απευθύνεται για να κάνεις κάτι , το κάνεις εφόσον είσαι ο συντονισμός. Οπότε το σοβαρευτείτε στο επιστρέφω.
τι ποστ, τι πολλ, το ιδιο ειναι. εβαλε ολες τις γυναικες του πχορουμ, η οσες τουρθε τελοσπαντων.

δεν τις εβρισε, δεν τους εκανε κατι κακο
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:47 Κανένας δεν ρωτήθηκε. Να αρχίσουμε ομαδικώς το σκούξιμο;;
Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου.
Οι οροι χρησης λένε τα εξης
Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Το πολλ με αφορουσε,ζητησα να διαγραφει το ονομα μου .ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΜΑ,αφαιρεθηκε ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ...στα αποτεελσματα το τρολλ ΜΕ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΣ ΤΟ ΠΟΛΛ.,,ζητησα απλα διαγραφη του συγκεκριμενου ποστ που εχει τα αποτεελσματα τα ψευδη,ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,βγαλτε το ονομα μου ακριβως διοτι δνε συμμεετχω στο πολλ ,βγαλτε το παο το ποστ που εκανα αναφορα με τα αποτελεσματα,και ολα καλα,τι δεν καταλαβαινεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 20 Νοέμ 2019, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:43 Ξεχάστηκα κι εγώ, έπρεπε να είναι και μπολντ και κεφαλαία τα γράμματα στην απάντηση.
Ναι κι εμένα με έχει στο πολλ. Ολόκληρη συντονίστρια. Κι είχε κι άλλες στο πολλ που έχουν πάνω από χρόνο να γράψουν αλλά δεν τις υπερασπίστηκε κάνεις. Και το νήμα το ξεσκόνισα γιατί το διάβασα εξαιτίας της αναφοράς δύο φορές αλλά δεν βρήκα κάτι το μεμπτό.

Άρα θα μείνει ως έχει.

Σιγά ρε ταξίαρχε θεοχάρη :smt005:

Εσύ δεν είχες θέμα που ήσουνα μέσα στο πολ. Εκείνη ειχε. Το σέβεστε αυτό χωρίς πολλά πολλά.
Γι' αυτό ξαναλεω σου επιστρέφω το σοβαρευτείτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ....ΣΩ ΟΛΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
User_601

Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:48
Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:46

Άρα θα μείνει ως έχει.

Δεν με αφορα αν εισαι μεσα στο πολλ η οχι.
Με αφορα οτι μου δινουν οι οροι χρησης το δικαιωμα να μην συμμετεχω σε νημα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.Δεν ζητησα διαγραφη του νηματος.Ζητησα απλα να αφαιρεθω απο το πολλ....ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΦΟΥ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΛ και ξαφνικα ο κυριος με βαζει στα αποτελεσματα,με ξαναθετει δηλαδη υπουλα μεσα στο θεμα.
Διαβασε τους ορους χρησης και διεγραψε σε παρακαλω πολυ το ποστ που εχω κανει αναφορα,διοτι δεν τηρεις τους ορους χρησης και εισαι υποχρεωμενη να το κανεις
Αφαιρέθηκες από το πολλ.

ΕΝΤ ΟΦ ΣΤΟΡΥ!!
Αν το βγαλεις και απο το ποστ που εβγαλε αποτελεσματα,ειναι ολα οκ,διοτι ειναι ψευδη
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ρε είμαι ζεν λέμε.

Είμαι κουλ.

Κελαηδάνε τα πουλάκια έξω. Πάω να κάνω μια βόλτα το τετράγωνο...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:45
Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:25

Όχι να τα βλέπει ο χέλλης αυτά.
Αν και δεν με έπιασαν μάλλον ακόμα καλά καλά τα προερτια . Ελπίζω να έχει λήξει το πολ ως τότε :lol:
μηπως εισαι σε ενδιαφερουσα; :003: :smt005: :roll: :c020: :a108:
Φάε τη γλώσσα παλικάρι μου.
Ασέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:49
τι ποστ, τι πολλ, το ιδιο ειναι. εβαλε ολες τις γυναικες του πχορουμ, η οσες τουρθε τελοσπαντων.

δεν τις εβρισε, δεν τους εκανε κατι κακο
Το καταλαβαίνω ότι δεν έκανε κάτι κακό, είναι ένα χαβαλετζιδικο νήμα. Δεν γουστάρει όμως να συμμετέχει. Πειράζει κανέναν; Την βγάζει και τελείωσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Daje έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:51 ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ....ΣΩ ΟΛΕΣ
Κάλεσε και μένα στο όργιο, μοναχοφάη! :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:46

Το καταλαβαίνω αλλά προέχει να σεβόμαστε την επιθυμία κάποιου που δεν ρωτήθηκε εξαρχής.
οχι.

ειδικα οταν ο "καποιος" με αποκαλεσε γυφτο επειδη ταιζω τις γατες. αν επιθυμουσα να την κρεμασετε αναποδα, θαπρεπε να σεβαστειτε την επιθυμια μου;

σεβαστες πρεπει να γινονται οι επιθυμιες που εχουν λογικη βαση, και οχι το καθε καπριτσιο καθε στριγγλας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:50
Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:47 Κανένας δεν ρωτήθηκε. Να αρχίσουμε ομαδικώς το σκούξιμο;;
Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Το πολλ με αφορουσε,ζητησα να διαγραφει το ονομα μου .ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΜΑ,αφαιρεθηκε ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ...στα αποτεελσματα το τρολλ ΜΕ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΣ ΤΟ ΠΟΛΛ.,,ζητησα απλα διαγραφη του συγκεκριμενου ποστ που εχει τα αποτεελσματα τα ψευδη,ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,βγαλτε το ονομα μου ακριβως διοτι δνε συμμεετχω στο πολλ ,βγαλτε το παο το ποστ που εκανα αναφορα με τα αποτελεσματα,και ολα καλα,τι δεν καταλαβαινεις;
μία παρεξήγηση διαπιστώνω.

δεν αφαιρέθηκε το όνομά σου επειδή πάτησες το ρουφιανόκουμπο.

αφαιρέθηκε επειδή προκρίθηκαν οι 11 πρώτες στον επόμενο γύρο ,οπότε ανανεώθηκε η λίστα.

εσύ είχες βγει τελευταία με 0 ψήφους., για αυτό αφαιρέθηκε το όνομά σου. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 20 Νοέμ 2019, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
User_601

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:20 Μετά από 12 ώρες και αθρόα συμμετοχή, οι κάλπες έκλεισαν.

Αποτελέσματα:

1.-Casper-........5
2.Juno............4
3.Naida...........3
3.νύχτα...........3
3.Gherschaagk...3
6.ΓΑΛΗ............2
6.Custom_F.......2
6.Ίφιδα............2
6.bluerose........2
6.don't speak.....2
6.Nατάσα.........2
12.Σουβλίτσα.....1
12.Isomnia........1
12.aLiCat..........1
12.κουλούρι Θ....1
16.Αthina_P.......0
16.Naranjita......0
16.lyna............0
16.Μετανάστρια..0
16.Kiki mat........0
21. Εσθήρ..........0

Συγχαρητήρια στην πρώτη των πρώτων Κάσπερ.

Οι 10 πρώτες μπαίνουν στο σπίτι του Ιδρύματος. 11 λόγω ισοψηφίας.

Στην επόμενη φάση ,που θα κρατήσει μέρες, υπάρχει δικαίωμα 3 (τριών) ψήφων ανά μέλος. Τα κορίτσια θα περάσουν δοκιμασίες, οπότε ψηφίζεται με φειδώ. Επιτρέπονται οι κλίκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Επιβάλλονται οι προκλητικές εμφανίσεις.
Πριν βγεις παρακαλω πολυ να αφαιρεθει το ονοματακι μου απο αυτο το ποστ.Ξαναλεω,με βγαλατε απο το πολλ,δθοτι δνε συνναινω,δεν γινεται να με βαζει το τρολλ στα αποτελεσματα λεμε,δηλαδη παλισ το θεμα.Τι δεν καταλαβαινουμε;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μλκα μου τι Βούδας είμαι right now;;;!!!

Φτου μου να μη με ματιάξω!!
User_601

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:53
Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:50
μία παρεξήγηση διαπιστώνω.

δεν αφαιρέθηκε το όνομά σου επειδή πάτησες το ρουφιανόκουμπο.

αφαιρέθηκε επειδή προκρίθηκαν οι 11 πρώτες στον επόμενο γύρο ,οπότε ανανεώθηκε η λίστα.

εσύ είχες βγει τελευταία με 0 ψήφους., για αυτό αφαιρέθηκε το όνομά σου.
Ωραια,οπως ειδες οι οροι χρησης ειναι υπερ μου και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΕΤΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”