Naida έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:35
Νέα ποικιλία σανού. Υβριδικός. Διανέμεται σε αφθονία σε νοικοκυραίους που αγαπάνε την πατρίδα, τον νόμο και την τάξη.
Κλάψε ελεύθερα ζαία μου και μάσα τον ροζουλή σανό σου! :
Να πίνεις και λίγο νεράκι μη σας κολλήσει ο σανός στον λαιμό κατά την κατάποση.
Δεν χρειάζεται χρυσή μου, δεν είμαι κομματόσκυλο, όπως μερικές-μερικοί, ονόματα δεν λέμε, που μασούν ροζουλή σανό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Naida έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:39
Να πίνεις και λίγο νεράκι μη σας κολλήσει ο σανός στον λαιμό κατά την κατάποση.
Δεν χρειάζεται χρυσή μου, δεν είμαι κομματόσκυλο, όπως μερικές-μερικοί, ονόματα δεν λέμε, που μασούν ροζουλή σανό.
.
Είσαι.
Καλά σανά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:43
.
Είσαι.
Οι γιατροί είπαν να σας λέμε ναι.
Αυτά σας τα λένε μετά τα " Έλα αεροπλανάκι μια σανομπουκίταα για τα Εξάρχεια";
blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 18:06
Δε γινεται ετσι η αντισταση μεσα απο ενα κτιριο. Επρεπε να ειχαν γκρεμισει την εσωτερικη σκαλα και να χαν ανοιξει εξοδους διαφυγης στους τοιχους προς τα διπλανα κτιρια, οπως περιγραφεται στις Οδηγιες για την αναληψη των οπλων του Αυγουστου Μπλανκι.
δεν αναβετε καμια λαμπαδα που δεν ηταν μαζι κανενας εισαγγελεας (...)
Τελικά έχουν δίκιο ότι δεν παρέστη εισαγγελέας και η αστυνομία έδρασε παράνομα;
blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 18:06
Δε γινεται ετσι η αντισταση μεσα απο ενα κτιριο. Επρεπε να ειχαν γκρεμισει την εσωτερικη σκαλα και να χαν ανοιξει εξοδους διαφυγης στους τοιχους προς τα διπλανα κτιρια, οπως περιγραφεται στις Οδηγιες για την αναληψη των οπλων του Αυγουστου Μπλανκι.
δεν αναβετε καμια λαμπαδα που δεν ηταν μαζι κανενας εισαγγελεας (...)
Τελικά έχουν δίκιο ότι δεν παρέστη εισαγγελέας και η αστυνομία έδρασε παράνομα;
Fluffy έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:17
Εδώ να πούμε πως οι συριζαίοι δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, μηπως οι τσιπραίοι δεν ήταν ίδιοι και χειρότεροι;