Πηρε μπροστα το συστημα προπαγανδας μουρουτη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Ποιος είμαι ο νόμος 1937;Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:12 Θυμάμαι πριν απο καμιά εικοσαριά χρόνια είχα πάει στον κινηματογράφο για να δω την επανακυκλοφορία του κουρδιστού πορτοκαλιού του Κιούμπρικ που προφανώς ήταν ακατάλληλο για κάτω των 18.Τότε ήμουν 25 αλλά μικροέδειχνα και μου ζήτησαν ταυτότητα όταν πήγα να βγάλω εισιτήριο. Εγώ πέθανα στα γέλια βέβαια και τους είπα οτι ειμαι εικοσι πέντε και έδειξα και ταυτότητα που την είχα πάρει κατά τύχη. Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη με την αστυνομία και τις καταγγελίες. Μας γυρίζει στην εποχή της χούντας. Οτι ο νόμος του 1937 είναι αναχρονιστικός βέβαια και πρέπει να καταργηθεί είναι δεδομένο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
σούπερ δημήτριος
θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.είσαι 17 χρονών και βγαίνεις με την παρέα σου από το τζόκερ και σε σταματάει ένας τύπος και λέει "αλτ,υπουργείο πολιτισμου,εν ονόματι της τέχνης δώσε μου τα στοιχεια σου",τι θα του πεις και τι θα κάνεις αν είναι επίμονος?Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:50 Το ζητουμενο ειναι η εφαρμογη του νομου και οχι να πιανεις παραβατες. Αν γινονται ελεγχοι του υππο συχνα οι ταμιες θα ειναι αυστηροι στην εφαρμογη, ας υπαρχουν και καποιοι που θα αρνηθουνε να δειξουν ταυτοτητα.
Αν και διαφωνω με το +18. Θα μπορουσε να ηταν τοσο χαμηλο που δε θα υπηρχε αμφιβολια για την ηλικια. Τετοιου ειδους απαγορευσεις ειναι ξεπερασμενες στην εποχη μας
Πηγε η αστυνομια να προσαγει 15χρονους και 17χρονους επειδη εβλεπαν το τζοκερ; ελεος.
Επί ΝΔ μπούκαραν.
Πόσα χρόνια είναι η κύρια στη θέση της;
- Υδράργυρος
ΩραιαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:12Σου λέω τί διάβασα. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις, η μία με τους υπαλλήλους και οι άλλη αυτή που γράφωΥδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:32Καλά damage control κάνεις εσύ. Εδώ η ΥΠΠΟ παραδέχτηκε οτι υπάλληλοι της έκαναν τις καταγγελίες, εσύ επιμένεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:28 Τελικά η μία περίπτωση λέει είναι διαζύγιο που η σύζυγος δε συμφωνούσε με τον σύζυγο και του έστειλε την αστυνομία
Τέσπα, κατάλαβε οτι αυτό το ΣΚ έγινε κάτι που είχε να γίνει 30-40 χρονια. Να μπουκάρει η αστυνομία μέσα σε κινηματογράφους και να προσάγει θεατες ταινιών.
ο Νόμος 4445/1937 που επικαλέστηκε η αστυνομια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:13Ποιος είμαι ο νόμος 1937;Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:12 Θυμάμαι πριν απο καμιά εικοσαριά χρόνια είχα πάει στον κινηματογράφο για να δω την επανακυκλοφορία του κουρδιστού πορτοκαλιού του Κιούμπρικ που προφανώς ήταν ακατάλληλο για κάτω των 18.Τότε ήμουν 25 αλλά μικροέδειχνα και μου ζήτησαν ταυτότητα όταν πήγα να βγάλω εισιτήριο. Εγώ πέθανα στα γέλια βέβαια και τους είπα οτι ειμαι εικοσι πέντε και έδειξα και ταυτότητα που την είχα πάρει κατά τύχη. Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη με την αστυνομία και τις καταγγελίες. Μας γυρίζει στην εποχή της χούντας. Οτι ο νόμος του 1937 είναι αναχρονιστικός βέβαια και πρέπει να καταργηθεί είναι δεδομένο.
- Λίνο Βεντούρα
Τι λέει δηλαδή ο νόμος;Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:16ο Νόμος 4445/1937 που επικαλέστηκε η αστυνομια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:13Ποιος είμαι ο νόμος 1937;Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:12 Θυμάμαι πριν απο καμιά εικοσαριά χρόνια είχα πάει στον κινηματογράφο για να δω την επανακυκλοφορία του κουρδιστού πορτοκαλιού του Κιούμπρικ που προφανώς ήταν ακατάλληλο για κάτω των 18.Τότε ήμουν 25 αλλά μικροέδειχνα και μου ζήτησαν ταυτότητα όταν πήγα να βγάλω εισιτήριο. Εγώ πέθανα στα γέλια βέβαια και τους είπα οτι ειμαι εικοσι πέντε και έδειξα και ταυτότητα που την είχα πάρει κατά τύχη. Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη με την αστυνομία και τις καταγγελίες. Μας γυρίζει στην εποχή της χούντας. Οτι ο νόμος του 1937 είναι αναχρονιστικός βέβαια και πρέπει να καταργηθεί είναι δεδομένο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Υδράργυρος
Καταλαβαινεις τι λεμε τωρα; αν ερχεται το υππο και κανει ελεγχους, δε θα ρισκαρουνε οι κινηματογραφοι.σούπερ δημήτριος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:14θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.είσαι 17 χρονών και βγαίνεις με την παρέα σου από το τζόκερ και σε σταματάει ένας τύπος και λέει "αλτ,υπουργείο πολιτισμου,εν ονόματι της τέχνης δώσε μου τα στοιχεια σου",τι θα του πεις και τι θα κάνεις αν είναι επίμονος?Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:50 Το ζητουμενο ειναι η εφαρμογη του νομου και οχι να πιανεις παραβατες. Αν γινονται ελεγχοι του υππο συχνα οι ταμιες θα ειναι αυστηροι στην εφαρμογη, ας υπαρχουν και καποιοι που θα αρνηθουνε να δειξουν ταυτοτητα.
Αν και διαφωνω με το +18. Θα μπορουσε να ηταν τοσο χαμηλο που δε θα υπηρχε αμφιβολια για την ηλικια. Τετοιου ειδους απαγορευσεις ειναι ξεπερασμενες στην εποχη μας
Πηγε η αστυνομια να προσαγει 15χρονους και 17χρονους επειδη εβλεπαν το τζοκερ; ελεος.
Αλλα ποιο ειναι το κερδος αμα οι 16χρονοι δε βλεπουν ταινιες σαν το τζοκερ;
https://www.e-nomothesia.gr/kat-theatra ... -1937.html Διαβασέ τον μόνος σου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:17Τι λέει δηλαδή ο νόμος;
- Λίνο Βεντούρα
Πολύ καλή ιδέα! Να κάνουμε άλλο εμα σώμα χιλιάδων ΔΥ για να κάνει τους ελέγχους τους οποίους πρέπει να κάνει ο ιδιώτης στην επιχείρηση του.Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:18Καταλαβαινεις τι λεμε τωρα; αν ερχεται το υππο και κανει ελεγχους, δε θα ρισκαρουνε οι κινηματογραφοι.σούπερ δημήτριος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:14θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.είσαι 17 χρονών και βγαίνεις με την παρέα σου από το τζόκερ και σε σταματάει ένας τύπος και λέει "αλτ,υπουργείο πολιτισμου,εν ονόματι της τέχνης δώσε μου τα στοιχεια σου",τι θα του πεις και τι θα κάνεις αν είναι επίμονος?Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:50 Το ζητουμενο ειναι η εφαρμογη του νομου και οχι να πιανεις παραβατες. Αν γινονται ελεγχοι του υππο συχνα οι ταμιες θα ειναι αυστηροι στην εφαρμογη, ας υπαρχουν και καποιοι που θα αρνηθουνε να δειξουν ταυτοτητα.
- Λίνο Βεντούρα
Πολύ καλή ιδέα! Να κάνουμε άλλο ενα σώμα χιλιάδων ΔΥ για να κάνει τους ελέγχους τους οποίους πρέπει να κάνει ο ιδιώτης στην επιχείρηση του.Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:18Καταλαβαινεις τι λεμε τωρα; αν ερχεται το υππο και κανει ελεγχους, δε θα ρισκαρουνε οι κινηματογραφοι.σούπερ δημήτριος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:14θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.είσαι 17 χρονών και βγαίνεις με την παρέα σου από το τζόκερ και σε σταματάει ένας τύπος και λέει "αλτ,υπουργείο πολιτισμου,εν ονόματι της τέχνης δώσε μου τα στοιχεια σου",τι θα του πεις και τι θα κάνεις αν είναι επίμονος?Υδράργυρος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 11:50 Το ζητουμενο ειναι η εφαρμογη του νομου και οχι να πιανεις παραβατες. Αν γινονται ελεγχοι του υππο συχνα οι ταμιες θα ειναι αυστηροι στην εφαρμογη, ας υπαρχουν και καποιοι που θα αρνηθουνε να δειξουν ταυτοτητα.
Είδα αυτό στο facebook. Αληθεύει?

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Λίνο Βεντούρα
Εδυ τον διάβασες και τον κρίνεις αναχρονιστικό;Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:19https://www.e-nomothesia.gr/kat-theatra ... -1937.html Διαβασέ τον μόνος σου.
-
Von Mackensen
Σε αυτη τη χωρα δε βαριεσαι ποτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-