Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:21
Συμφωνώ ότι είναι σκανδαλώδες να πληρώνει κάποιος 900 ευρώ για μια μπριζόλα. Εγώ το περισσότερο που πληρώνω για μπριζόλα είναι 36 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο. Συνοδεύεται με φουάγκρα και καραμελωμένα μανιτάρια. Κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο κρέας για να κοστίζει τόσο;
τρώει λέει το μοσχάρι βιολογικό γρασίδι, πίνει μπίρα αντί για νερό (αυτό και μόνο μας κάνει 8 λίτρα μπίρα ανά 100 κιλά ζώου ανά ημέρα) και του κάνουν μασάζ συνέχεια για να έχει τρυφερό δέρμα. Κι όλα αυτά στην Ιαπωνία που ο βασικός είναι γύρω στα 1200 το μήνα + μεταφορικά από Ιαπωνία.
Εντάξει τα 920 είναι λίγο τσιμπημένα αλλά στάνταρ κινειται στις μερικές εκατοντάδες το κόστος.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:21
Συμφωνώ ότι είναι σκανδαλώδες να πληρώνει κάποιος 900 ευρώ για μια μπριζόλα. Εγώ το περισσότερο που πληρώνω για μπριζόλα είναι 36 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο. Συνοδεύεται με φουάγκρα και καραμελωμένα μανιτάρια. Κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο κρέας για να κοστίζει τόσο;
Καπου διαβασα οτι παραγεται μονο στην Ιαπωνια με συγκεριμενες προδιαγραφες και εχει υψηλοτατη αναλογια λιπους.
Και απογορευοταν μεχρι το 2012 η εξαγωγη του.....
Και η συνολικη ετησια παραγωγη του ειναι εαν θυμαμαι καλα 300 η 3000 τονοι ...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:21
Συμφωνώ ότι είναι σκανδαλώδες να πληρώνει κάποιος 900 ευρώ για μια μπριζόλα. Εγώ το περισσότερο που πληρώνω για μπριζόλα είναι 36 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο. Συνοδεύεται με φουάγκρα και καραμελωμένα μανιτάρια. Κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο κρέας για να κοστίζει τόσο;
τρώει λέει το μοσχάρι βιολογικό γρασίδι, πίνει μπίρα αντί για νερό (αυτό και μόνο μας κάνει 8 λίτρα μπίρα ανά 100 κιλά ζώου ανά ημέρα) και του κάνουν μασάζ συνέχεια για να έχει τρυφερό δέρμα. Κι όλα αυτά στην Ιαπωνία που ο βασικός είναι γύρω στα 1200 το μήνα + μεταφορικά από Ιαπωνία.
Εντάξει τα 920 είναι λίγο τσιμπημένα αλλά στάνταρ κινειται στις μερικές εκατοντάδες το κόστος.
Σίγουρα πίνει και σάκε ρε παιδιά. Δεν διαφωνώ ότι κοστίζει η παραγωγή του. Αμφιβάλω όμως σοβαρά για το κατά πόσο αυτό αντανακλάται στη γεύση.
Εγώ έφτιαξα μία μόνος μου χτες και επίσης ένα λουκάνικο Καρδίτσης. 9 ευρώ το πολύ να κάνανε.
Αν ήταν εδώ η Μέγκαν τι θα γινόταν ;
Θα κουβάλαγε τον Χάρρυ και δεν θα το κουνάγανε.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:21
Συμφωνώ ότι είναι σκανδαλώδες να πληρώνει κάποιος 900 ευρώ για μια μπριζόλα. Εγώ το περισσότερο που πληρώνω για μπριζόλα είναι 36 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο. Συνοδεύεται με φουάγκρα και καραμελωμένα μανιτάρια. Κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο κρέας για να κοστίζει τόσο;
Καπου διαβασα οτι παραγεται μονο στην Ιαπωνια με συγκεριμενες προδιαγραφες και εχει υψηλοτατη αναλογια λιπους.
Και απογορευοταν μεχρι το 2012 η εξαγωγη του.....
Και η συνολικη ετησια παραγωγη του ειναι εαν θυμαμαι καλα 300 η 3000 τονοι ...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:21
Συμφωνώ ότι είναι σκανδαλώδες να πληρώνει κάποιος 900 ευρώ για μια μπριζόλα. Εγώ το περισσότερο που πληρώνω για μπριζόλα είναι 36 ευρώ σε ένα καλό εστιατόριο. Συνοδεύεται με φουάγκρα και καραμελωμένα μανιτάρια. Κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο κρέας για να κοστίζει τόσο;
τρώει λέει το μοσχάρι βιολογικό γρασίδι, πίνει μπίρα αντί για νερό (αυτό και μόνο μας κάνει 8 λίτρα μπίρα ανά 100 κιλά ζώου ανά ημέρα) και του κάνουν μασάζ συνέχεια για να έχει τρυφερό δέρμα. Κι όλα αυτά στην Ιαπωνία που ο βασικός είναι γύρω στα 1200 το μήνα + μεταφορικά από Ιαπωνία.
Εντάξει τα 920 είναι λίγο τσιμπημένα αλλά στάνταρ κινειται στις μερικές εκατοντάδες το κόστος.
Σίγουρα πίνει και σάκε ρε παιδιά. Δεν διαφωνώ ότι κοστίζει η παραγωγή του. Αμφιβάλω όμως σοβαρά για το κατά πόσο αυτό αντανακλάται στη γεύση.
Ένα μικροσκοπικό μέρος σίγουρα θα αντανακλάται.
Μην υποτιμάς πόσο πραγματικά δύσκολο είναι να ανεβάσεις το επίπεδο ζωής σου από ένα σημείο και μετά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 21:17
Σίγουρα πίνει και σάκε ρε παιδιά. Δεν διαφωνώ ότι κοστίζει η παραγωγή του. Αμφιβάλω όμως σοβαρά για το κατά πόσο αυτό αντανακλάται στη γεύση.
Αν δεις φωτογραφία ωμού Kobe, έχουν βάλει μία στο νήμα, θα δεις πως το κρέας είναι γεμάτο λίπος χωμένο ανάμεσα στις ίνες. Τόσο που δεν σου θυμίζει καν μοσχαρίσια. Μάλλον γι'αυτό του κάνουν μασάζ.
Με τόσο ξύγκι, σίγουρα όλη αυτή η προσπάθεια αντανακλάται στη γεύση του.
Και στη χοληστερίνη του ζάπλουτου καλοφαγά επίσης. Να και η φωτογραφία
Κοιτάξτε εγώ έχοντας δοκιμάσει χαβιάρι έχω να πω ότι όπως όλα τα αβγά ψαριών είναι 99.9% αηδία και 0.1% οτιδήποτε άλλο. Σιχαίνομαι όλες αυτές τις αηδίες και δε με νοιάζει καθόλου αν είναι αβγοτάραχο ή χαβιάρι ή αβγοσακούλα από τη θηλυκή γόπα που ψώνισες από τη λαϊκή.
Όμως αφού υπάρχουν μαλάκες με λεφτά που τους αρέσει και αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή ανεβαίνει από τη χαμηλή προσφορά (που ισοδύναμα είναι μεγάλο κόστος παραγωγής ανά μερίδα), δεν απορώ που είναι πανάκριβο.
Εν προκειμένω έχουμε το συνδυασμό ενός από τα πιο ακριβά στην παραγωγή κρέατα στον κόσμο + την υψηλή ζήτηση από λεφτάδες + το γεγονός ότι το τρως σε ένα μέρος που κατά 50% πληρώνεις ότι είναι το μέρος που τρώει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ή δεν ξερω γω ποιος άλλος.
Ε τόσο θα κάνει. Θα τα έδινα; Ίσως άμα είχα δέκα εκατομμύρια ώστε τα 920 για ένα γεύμα να μου είναι αδιάφορα σαν ποσό, από περιέργεια να δω πώς είναι. Για λιγότερα με τίποτα. Κι εγώ νομίζω ότι από πλευράς γεύσης άντε να δίνει ένα 50% παραπάνω το 5000% μεγαλύτερο κόστος, στην τρομερά καλύτερη. Και ίσως είναι και απαίσιο σαν το χαβιάρι, δεν ξέρω. Γενικά δεν είναι καλή ιδέα το τόσο λιπαρό κρέας.
Απορώ όμως ή θεωρώ εξωφρενικό που κάποιοι τα δίνουν; Καθόλου.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2019, 14:07
Αφού είστε ηλιθιοι. Αντί να χαίρεστε που ο ένας καπιταλιστης πείθει τον άλλο καπιταλιστη να πληρώσει τον κούκο αηδόνι και στην πορεία να πληρώσει και 13% ΦΠΑ, λέτε και μαλακίες.
actually 0% ΦΠΑ. Δεν είναι φορολογικό στοιχείο το κωλόχαρτο στα αριστερά, είναι απλά εκτυπωμένο από υπολογιστή δελτίο παραγγελίας.
ΟΚ αλλά πόσο πιθανό είναι κάποιος να έβγαλε βαλίτσα με χαρτονομισματα για να πληρώσει αυτό το λογαριασμό;
Ας επαναλάβω για χιλιοστή φορά ότι η ηλεκτρονική συναλλαγή δεν συνεπάγεται πουθενά φορολόγηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.