Φτιάξε της ακάου εδώ να κάνομε ιατρικό συμβούλιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Check in και χρεωση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ορέστης 35
Ακριβώς όμως. Ετοιμάζομαι να βγω και βγαίνω συ μπαλκόνι κάθε 3 λεπτά για να δροσίζομαι. Που μου προτείνετε να πάω να δω καμιά γκόμενα; Μυλοποτα ή χώρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:02 Απογευμα. Νέκρα έξω. Τίποτα. Αθλιες διακοπές χωρίς νόημα. Πουθενά μουνάρες. 40 βαθμοί. Μόνος. Κόλαση.

Traffic watching in Ios
-
- Casper -
Βρε Ορέστη μου, πήγες στο νησί για να ησυχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς. Υποθέτω πως η Ίος έχει νυχτερινή ζωή σαν την Σκιάθο που όλοι πηγαίνουν για ύπνο το πρωί και μετά για φαγητό, μπάνια στην θάλασσα και ξανά μπαράκια-κλαμπ. Δεν ξέρω τώρα για τέλη Αυγούστου. Αλλά ειδικά μεσημέρι κιόλας που κάνει τόση ζέστη, μόνο σε παραλία την βγάζεις ή κάπου χαλαρά και με σκιά. Οι εξορμήσεις είναι για αργά το απόγευμα. Μην απογοητεύεσαι. Νωρίς είναι ακόμα. Πήγαινε δες από κοντά μιας και είσαι εκεί κι' άλλα καταλύματα και πιο κοντινά στο κέντρο. Όλα αυτά είναι περιπέτειες, το αλατοπίπερο. Θα τα θυμάσαι στον γυρισμό και θα γελάς. Αύριο περιμένουμε φωτογραφία από άλλη παραλία!Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 18:12Αν το αλλού είναι προβληματικό δε θα αντέξω. Περπατάω και στον ήλιο όλο το μεσημέρι. Με έβλεπαν μέσα στους ιδρώτες και με περνούσαν για περίεργο.- Casper - έγραψε: 25 Αύγ 2019, 16:03 Υπέροχα!
Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο.![]()
Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
Τέλεια η τελευταία φωτογραφία! Πήγαινε στη Χώρα και θέλω φωτο με τα στενά δρομάκια γιατί τα αγαπώ!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μισό λεπτό. Πριν ξεπορτίσεις να κάνομε έναν έλεγχο στην εμφάνιση
Ρε συ, στην Ίο ήξερα πως γίνεται της πουτάνας, κλασικό ισραηλοτρελόνησο για clubing. Πάντως, απόλαυσε, ρε, οι διακοπές δεν θέλουν γκρίνιες, μη σκέφτεσαι τίποτα, στα αρχίδια σου όλα, βγες για ποτό, περπάτα στα στενά και χάζεψε τα τουριστομάγαζα, κάτσε σε μια ταβέρνα και παρατήρα τον κόσμο, γενικώς πουλόπαιξε, αυτό θέλει η περίοδος.
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για απόψε θα επρότεινα λουκ 'αλέξανδρος λυκουρέζος στο νησί των ανεμων'
Και κόψε το πχορουμ όσο είσαι εκεί ρε μλκ, έλεος. Πιες κάνα ποτάκι, χαλάρωσε κ μας τα λες όταν επιστρέψεις στο νταμάρι.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Ορέστης 35
Σηκώθηκα νωρίς για να δω τις πανσιόν. Ήθελα να λύσω το πρόβλημα για να μπορέσω να χαλαρώσω. Τελικά κατάφερα να πάθω ηλιαση.- Casper - έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:34Βρε Ορέστη μου, πήγες στο νησί για να ησυχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς. Υποθέτω πως η Ίος έχει νυχτερινή ζωή σαν την Σκιάθο που όλοι πηγαίνουν για ύπνο το πρωί και μετά για φαγητό, μπάνια στην θάλασσα και ξανά μπαράκια-κλαμπ. Δεν ξέρω τώρα για τέλη Αυγούστου. Αλλά ειδικά μεσημέρι κιόλας που κάνει τόση ζέστη, μόνο σε παραλία την βγάζεις ή κάπου χαλαρά και με σκιά. Οι εξορμήσεις είναι για αργά το απόγευμα. Μην απογοητεύεσαι. Νωρίς είναι ακόμα. Πήγαινε δες από κοντά μιας και είσαι εκεί κι' άλλα καταλύματα και πιο κοντινά στο κέντρο. Όλα αυτά είναι περιπέτειες, το αλατοπίπερο. Θα τα θυμάσαι στον γυρισμό και θα γελάς. Αύριο περιμένουμε φωτογραφία από άλλη παραλία!Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 18:12Αν το αλλού είναι προβληματικό δε θα αντέξω. Περπατάω και στον ήλιο όλο το μεσημέρι. Με έβλεπαν μέσα στους ιδρώτες και με περνούσαν για περίεργο.- Casper - έγραψε: 25 Αύγ 2019, 16:03 Υπέροχα!
Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο.![]()
Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
Τέλεια η τελευταία φωτογραφία! Πήγαινε στη Χώρα και θέλω φωτο με τα στενά δρομάκια γιατί τα αγαπώ!![]()
-
Ορέστης 35
Οι καινούριες γειτόνισσες παίζουν χαλαρή μουσική αλλά οκ μην σας κουράζω.parafrwn έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:47 Και κόψε το πχορουμ όσο είσαι εκεί ρε μλκ, έλεος. Πιες κάνα ποτάκι, χαλάρωσε κ μας τα λες όταν επιστρέψεις στο νταμάρι.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Check in και χρεως
Βγήκα. Βρόμα από τους κάδους. Κουνούπια παντού. Φόρεσα μακρύ άσπρο παντελόνι με σαγιονάρα. Νομίζω φαίνεται το εσώρουχό μου. Έπρεπε να φορέσω λευκό εσώρουχο. Δυο Αγγλίδες περπατούν και μιλούν. Τα πόδια τους χρυσαφένια. Απλησίαστες. Πως θα μπορούσα να τις μιλήσω εγώ; Με τίποτα. Τα κάτω μέλη μου τα αισθάνομαι λεπτά πολύ λεπτά. Σαν πόδια εντόμου.
Κοφτε ρε μλκς τις μλκς...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:36 Μισό λεπτό. Πριν ξεπορτίσεις να κάνομε έναν έλεγχο στην εμφάνιση
Επιβάλλεται πέδιλο μετά κάλτσας, φέτος είναι πολύ της μόδας, γίνεται κουλ.
Ordem e Progresso.
-
xameno kormi
Re: Check in και χρεως
σαν νεραιδα στην χωρα των θαυματωνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:51 Βγήκα. Βρόμα από τους κάδους. Κουνούπια παντού. Φόρεσα μακρύ άσπρο παντελόνι με σαγιονάρα. Νομίζω φαίνεται το εσώρουχό μου. Έπρεπε να φορέσω λευκό εσώρουχο. Δυο Αγγλίδες περπατούν και μιλούν. Τα πόδια τους χρυσαφένια. Απλησίαστες. Πως θα μπορούσα να τις μιλήσω εγώ; Με τίποτα. Τα κάτω μέλη μου τα αισθάνομαι λεπτά πολύ λεπτά. Σαν πόδια εντόμου.
η σαγιοναρα ελπιζω 4-1 ... οχι οτι κι οτι ε;
εγω εχω και σακακι λινο στο χρωμα του παγου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση