Όσες φορές έχω γίνει χάλια, είναι επειδή κάποιος ενώ έχω πιει τα άντερα μου έχει την ιδέα να κεράσει σφηνάκι γιέγκερ. Αυτή η γλυκάδα με αναγουλιάζει, και άμα έχεις πιει πολλά..άσε.
mao mao έγραψε: 13 Αύγ 2019, 00:19
Όσες φορές έχω γίνει χάλια, είναι επειδή κάποιος ενώ έχω πιει τα άντερα μου έχει την ιδέα να κεράσει σφηνάκι γιέγκερ. Αυτή η γλυκάδα με αναγουλιάζει, και άμα έχεις πιει πολλά..άσε.
Αν πιεις τα αντερα σου δεν πίνεις σφηνάκι ρε Μάο.Ειπαμε.
Δεν ειμαστε ολοι μπεκρήδες.
αν είναι καλό σφηνάκι το πίνεις. Το γιέγκερ είναι αυτό που θα σε χαλάσει. Εδώ το πίνουν με ρεντ μπουλ , και το λένε γιέγκερμπομπ.
αν είναι καλό σφηνάκι το πίνεις. Το γιέγκερ είναι αυτό που θα σε χαλάσει. Εδώ το πίνουν με ρεντ μπουλ , και το λένε γιέγκερμπομπ.
καταλαβαίνω τι λες αλλά πιστεύω ότι αν πιει πολύ το οποιοδήποτε σφηνάκι ,οσο καλό και να είναι θα σε στείλει.
προσωπικά δεν αντέχω το ποτό.
πάντως το γιεγκερ το πινω και σκέτο ,σαν κανονικό ποτό αλλά θα πιω ένα βαριά βαριά 2 και το λιβανίζω.
δεν με πειράζει τόσο όσο η τεκίλα ή σαμπούκα καλά για το αψέντι αστο.βγάζω φωτιές.κτλ.
Για αυτό ρώτησα.Γενικά δεν μπορώ καμία,αλλά την άσπρη ένα παραπάνω.
Σφηνάκι ήπιες;Αν ναι αλλη φορά να παραγγέλνεις Γιαγκερμάιστερ .Spoiler
Τα σπάει!!
Jose Cuervo ήταν αλλά δεν πήγαμε σε μαγαζί ,την είχαμε μαζί μας σε ψυγειακι. Ήπια 3 μισα ποτηράκια από αυτά τα πλαστικά το τρίτο δε το ήπια καν όλο. Μετά από ώρα με έπιασε και ζαλιζόμουν.
Αλλά γενικότερα δεν το σηκώνω και πολύ το αλκοόλ
Δεν φταίει που ήταν άσπρη, φταίει που ήταν ρουφιάνα.
Μισό, μια σε έστειλε ή ήταν πολλές;
Πολλές δεν ήταν πχ σε σχέση με αυτά που ήπιαν οι άλλοι εγώ δεν ήπια τίποτα. Αλλά με ζάλισε πολύ κι όχι αμέσως. Δεν μέθυσα όμως πχ και τα μαγιό έπλυνα, και τα βασιλικούδια πότισα και τον από κάτω έβρεξα απλά ζαλιζόμουν έντονα. Αυτή η άσχημη αίσθηση. Βέβαια μετά ξεράθηκα στον ύπνο με το κινητό στο χέρι κάπου πήγαινα να ποστάρω