Οταν βγει η πατεντα για το αντισεισμικο συστημμα με γυροσκοπικα θεμελια ΟΡΕΣΤΗΣ Ι τοτε να δω τι θα λες.alamo έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:34 Να και η άλλη η αντιριδα κατέφτασε , σαν το Βέγγο καπετάνιο στο συντριβάνι στο Δαφνί σε κάποια ταινία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
-
Ορέστης 35
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
-
alamo
Κοίτα κοπελιά ,άμα ξέρεις και να γράφεις το γυροσκοπικο, δεν πά να πει ότι ξέρεις και τι σημαίνει, γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης ,γνωστό παιγνίδι στο Δρομοκαΐτειο αλλά όχι αθώο , βάζουν κάρβουνα στη μέση.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:52Οταν βγει η πατεντα για το αντισεισμικο συστημμα με γυροσκοπικα θεμελια ΟΡΕΣΤΗΣ Ι τοτε να δω τι θα λες.alamo έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:34 Να και η άλλη η αντιριδα κατέφτασε , σαν το Βέγγο καπετάνιο στο συντριβάνι στο Δαφνί σε κάποια ταινία.
-
Uppercut
Σείσμικ, έχεις χτίσει κανένα σπίτι με την μέθοδο σου;
-
alamo
Ναι στη μορντορ, καλός είσαι και συ.
-
Uppercut
Για αυτό ο Μαύρος Πύργος κατέρρευσε στο τέλος;
Εκεινοι οι αμοιροι οι γειτονες στο βαθος που να ηξεραν τι σκηνικο εκτυλισσεται 2 βηματα απο το σπιτι τους.
Σαν τα σπιτια στην Μυκονο που γυρνανε τσοντες.
Το αντιστοιχο στην Ιο ειναι πειραματα σεισμικης αντοχης δοκιμιων υπο κλιμακα(?).
Το αντιστοιχο στην Ιο ειναι πειραματα σεισμικης αντοχης δοκιμιων υπο κλιμακα(?).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
alamo
Μαύρος πύργος άσπρος πύργος όλοι οι πύργοι στον πάτο του !
-
Ορέστης 35
Καποιος καποτε ειπε οτι θα σταθεροποιησει τις βαρκες πανω στα κυματα της θαλασσας. Αμεσως ολοι οι ειδικοι τον ειπαν τρελο!alamo έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:56Κοίτα κοπελιά ,άμα ξέρεις και να γράφεις το γυροσκοπικο, δεν πά να πει ότι ξέρεις και τι σημαίνει, γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης ,γνωστό παιγνίδι στο Δρομοκαΐτειο αλλά όχι αθώο , βάζουν κάρβουνα στη μέση.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:52Οταν βγει η πατεντα για το αντισεισμικο συστημμα με γυροσκοπικα θεμελια ΟΡΕΣΤΗΣ Ι τοτε να δω τι θα λες.alamo έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:34 Να και η άλλη η αντιριδα κατέφτασε , σαν το Βέγγο καπετάνιο στο συντριβάνι στο Δαφνί σε κάποια ταινία.
Εγω σημερα λεω οτι θα σταθεροποιησω τα κτιρια πανω στα σεισμικα κυματα.
-
Uppercut
Εγώ τώρα ποιο σύστημα να εμπιστευτώ. Του Ορέστη ή του Σείσμικ?
Για να χαρακτηρίσουν ή να μετρήσουν την επίδραση ενός σεισμού στο έδαφος (γνωστή και ως «κίνηση εδάφους»), χρησιμοποιούνται συνήθως οι ακόλουθοι ορισμοί:
Η επιτάχυνση είναι ο ρυθμός μεταβολής της ταχύτητας, μετρημένος σε "g" s στα 980 cm / sec² ή 1,00 g.
Για παράδειγμα,
0,001 g ή 1 cm / sec 2 είναι αντιληπτή από τους ανθρώπους
0,02 g ή 20 cm / sec 2 προκαλεί την απώλεια της ισορροπίας των ανθρώπων
Το 0.50g είναι πολύ υψηλό, αλλά τα κτίρια μπορούν να επιβιώσουν αν η διάρκεια είναι μικρή και εάν η μάζα και η διαμόρφωση έχουν αρκετή απόσβεση
Η ταχύτητα είναι ο ρυθμός αλλαγής θέσης, ο οποίος μετράται σε εκατοστά ανά δευτερόλεπτο.
Η μετατόπιση είναι η απόσταση από το σημείο ανάπαυσης, μετρημένη σε εκατοστά.
Διάρκεια είναι το χρονικό διάστημα που οι κύκλοι κλονισμού παραμένουν.
Το μέγεθος είναι το "μέγεθος" του σεισμού, που μετράται από την κλίμακα Ρίχτερ, το οποίο κυμαίνεται από 1-10. Η κλίμακα Richter βασίζεται στο μέγιστο εύρος ορισμένων σεισμικών κυμάτων και οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι κάθε μονάδα της κλίμακας Ρίχτερ είναι 31 φορές η αύξηση της ενέργειας. Η κλίμακα μεγέθους στιγμιότυπων είναι ένα πρόσφατο μέτρο που χρησιμοποιείται συχνότερα.
Εάν το επίπεδο επιτάχυνσης συνδυάζεται με την διάρκεια, προσδιορίζεται η ισχύς καταστροφής. Συνήθως, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο λιγότερη επιτάχυνση μπορεί να αντέξει το κτίριο. Ένα κτίριο μπορεί να αντέξει πολύ μεγάλη επιτάχυνση για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αναλογία με τα μέτρα απόσβεσης που ενσωματώνονται στη δομή.
Η ένταση είναι η ποσότητα ζημιών που προκαλεί τοπικά ο σεισμός, ο οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί από την τροποποιημένη κλίμακα Mercalli (MM) 12 επιπέδων όπου κάθε επίπεδο υποδηλώνει μια ορισμένη καταστροφή που σχετίζεται με την επιτάχυνση της γης. Η καταστροφή του σεισμού ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση από την προέλευση (ή το επίκεντρο), τις τοπικές συνθήκες εδάφους και τον τύπο της κατασκευής.
Το έδαφος έχει επίσης μια περίοδο που κυμαίνεται μεταξύ 0,4 και 1,5 δευτερόλεπτα, στο πολύ μαλακό έδαφος κυμαίνεται στα 2,0 δευτερόλεπτα. Τα μαλακά εδάφη γενικά έχουν την τάση να αυξάνουν την ανάδευση κατά 2 έως 6 φορές σε σύγκριση με το βράχο. Επίσης, η περίοδος του εδάφους που συμπίπτει με τη φυσική περίοδο του κτηρίου μπορεί να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επιτάχυνση του κτιρίου και ως εκ τούτου αποτελεί σχεδιαστικό κριτήριο.
Το ύψος είναι ο κύριος καθοριστικός παράγοντας της βασικής περιόδου - κάθε αντικείμενο έχει τη δική του βασική περίοδο στην οποία θα δονείται. Η περίοδος είναι ανάλογη με το ύψος του κτιρίου.
Η επιτάχυνση είναι ο ρυθμός μεταβολής της ταχύτητας, μετρημένος σε "g" s στα 980 cm / sec² ή 1,00 g.
Για παράδειγμα,
0,001 g ή 1 cm / sec 2 είναι αντιληπτή από τους ανθρώπους
0,02 g ή 20 cm / sec 2 προκαλεί την απώλεια της ισορροπίας των ανθρώπων
Το 0.50g είναι πολύ υψηλό, αλλά τα κτίρια μπορούν να επιβιώσουν αν η διάρκεια είναι μικρή και εάν η μάζα και η διαμόρφωση έχουν αρκετή απόσβεση
Η ταχύτητα είναι ο ρυθμός αλλαγής θέσης, ο οποίος μετράται σε εκατοστά ανά δευτερόλεπτο.
Η μετατόπιση είναι η απόσταση από το σημείο ανάπαυσης, μετρημένη σε εκατοστά.
Διάρκεια είναι το χρονικό διάστημα που οι κύκλοι κλονισμού παραμένουν.
Το μέγεθος είναι το "μέγεθος" του σεισμού, που μετράται από την κλίμακα Ρίχτερ, το οποίο κυμαίνεται από 1-10. Η κλίμακα Richter βασίζεται στο μέγιστο εύρος ορισμένων σεισμικών κυμάτων και οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι κάθε μονάδα της κλίμακας Ρίχτερ είναι 31 φορές η αύξηση της ενέργειας. Η κλίμακα μεγέθους στιγμιότυπων είναι ένα πρόσφατο μέτρο που χρησιμοποιείται συχνότερα.
Εάν το επίπεδο επιτάχυνσης συνδυάζεται με την διάρκεια, προσδιορίζεται η ισχύς καταστροφής. Συνήθως, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο λιγότερη επιτάχυνση μπορεί να αντέξει το κτίριο. Ένα κτίριο μπορεί να αντέξει πολύ μεγάλη επιτάχυνση για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αναλογία με τα μέτρα απόσβεσης που ενσωματώνονται στη δομή.
Η ένταση είναι η ποσότητα ζημιών που προκαλεί τοπικά ο σεισμός, ο οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί από την τροποποιημένη κλίμακα Mercalli (MM) 12 επιπέδων όπου κάθε επίπεδο υποδηλώνει μια ορισμένη καταστροφή που σχετίζεται με την επιτάχυνση της γης. Η καταστροφή του σεισμού ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση από την προέλευση (ή το επίκεντρο), τις τοπικές συνθήκες εδάφους και τον τύπο της κατασκευής.
Το έδαφος έχει επίσης μια περίοδο που κυμαίνεται μεταξύ 0,4 και 1,5 δευτερόλεπτα, στο πολύ μαλακό έδαφος κυμαίνεται στα 2,0 δευτερόλεπτα. Τα μαλακά εδάφη γενικά έχουν την τάση να αυξάνουν την ανάδευση κατά 2 έως 6 φορές σε σύγκριση με το βράχο. Επίσης, η περίοδος του εδάφους που συμπίπτει με τη φυσική περίοδο του κτηρίου μπορεί να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επιτάχυνση του κτιρίου και ως εκ τούτου αποτελεί σχεδιαστικό κριτήριο.

Το ύψος είναι ο κύριος καθοριστικός παράγοντας της βασικής περιόδου - κάθε αντικείμενο έχει τη δική του βασική περίοδο στην οποία θα δονείται. Η περίοδος είναι ανάλογη με το ύψος του κτιρίου.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
PATENT επιμήκυνσης σκαλωσιάς!

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Δεν υπάρχει σπίτι γύρω γύρωDaje έγραψε: 08 Ιουν 2019, 18:01 Εκεινοι οι αμοιροι οι γειτονες στο βαθος που να ηξεραν τι σκηνικο εκτυλισσεται 2 βηματα απο το σπιτι τους.
Είναι μυστική βάση πειραμάτων!
Την έχω ονομάσει «Περιοχή 51»
Ναι μόνο που κουνάει πολύ και είναι σκυλόσπιτο Μόλις 1,7 m2 το εμβαδόν του κάθε ορόφου Πάντως μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι κατασκεύασα το ποιο γερό διώροφο σκυλόσπιτο στον κόσμο. Σιγά σιγά θα κατασκευάσω και ουρανοξύστη !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 08 Ιουν 2019, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alamo
Στο αμέσως προηγούμενο παραλήρημα λέει πως δεν υπάρχει σπίτι γύρω γύρω από το φρέζακι του 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση