επι συριζα ζηταγαν μονο την ψυχη σου..Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
κουλη ηθελες
επι συριζα ζηταγαν μονο την ψυχη σου..Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Δεν δεχόντουσαν κάρτα; Σιγα σιγα να τα λέτε αυτά.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
pylothess έγραψε: 31 Ιαν 2024, 15:26 Πως γίνεται ,τους Ξάνθου ,Σκουφά , Τσακάλωφ να τους έχουμε ανακηρύξει σε εθνικούς ήρωες ενώ θεωρούμε τον Τεκτονισμό ως μίασμα;
Η φιλική εταιρεία ήταν τεκτονική στοά.
Γιατί σού κάνει εντύπωση; 6 κατοστάρικα ζητάνε πλέον για να μπεις στον ελευθεροτεκτονισμό.Machine ghost έγραψε: 26 Αύγ 2024, 02:52Δεν δεχόντουσαν κάρτα; Σιγα σιγα να τα λέτε αυτά.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
(...)
Επένδυσε καλύτερα στον εαυτό σου , αγόρασε καινούρια ρούχα, πήγαινε γυμναστήριο η κάνε και καμιά δωρεά.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
Αυτό. Άρα είναι υποκατάστατο της θρησκείας για ελιτιστές.Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:39Τα κόμματα δεν έχουν ψεύτο τελετές και μυστήρια.pylothess έγραψε: 19 Φεβ 2021, 08:33Αν θέλουν οπωσδήποτε να ανήκουν κάπου , γιατί δεν πάνε καλύτερα να γραφτούν σε κάποιο πολιτικό κόμμα; Θα ωφεληθούν περισσότερο αν εγγραφούν σε κάποιο κόμμα από όλες τις απόψεις.Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 02:25 Κατά την γνώμη μου ο τεκτονισμός είναι κλαμπ δεύτεροτρίτων μου έχει ανάγκη να ανήκει κάπου και έχει έφεση στις ψεύτο τελετές. Οι λέσχες των παγκόσμιων ισχυρών είναι άλλου.
Και οι τέκτονες τους οικειοποιούνται για δικό τους όφελος;Αρίστος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 04:52pylothess έγραψε: 31 Ιαν 2024, 15:26 Πως γίνεται ,τους Ξάνθου ,Σκουφά , Τσακάλωφ να τους έχουμε ανακηρύξει σε εθνικούς ήρωες ενώ θεωρούμε τον Τεκτονισμό ως μίασμα;
Γιατι ο Τεκτονισμος υποστηριζε τοτε τα εθνικα κρατη ενω σημερα υποστηριζει την Παγκοσμιοποιηση, τους υπερεθνικους οργανισμους και τις ΜΚΟ.
Η Φιλικη Εταιρεια παντως δεν ηταν τεκτονικη στοα ουτε οι ιδρυτες της λογοδοτουσαν σε καποιο ξενο τεκτονικο διευθυντηριο.
.
Έχει στα αλήθεια σήμερα δύναμη ο τεκτονισμός;Αρίστος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 04:52pylothess έγραψε: 31 Ιαν 2024, 15:26 Πως γίνεται ,τους Ξάνθου ,Σκουφά , Τσακάλωφ να τους έχουμε ανακηρύξει σε εθνικούς ήρωες ενώ θεωρούμε τον Τεκτονισμό ως μίασμα;
Γιατι ο Τεκτονισμος υποστηριζε τοτε τα εθνικα κρατη ενω σημερα υποστηριζει την Παγκοσμιοποιηση, τους υπερεθνικους οργανισμους και τις ΜΚΟ.
Η Φιλικη Εταιρεια παντως δεν ηταν τεκτονικη στοα ουτε οι ιδρυτες της λογοδοτουσαν σε καποιο ξενο τεκτονικο διευθυντηριο.
.