!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχει σήμερα βαρύτητα ο τεκτονισμός;

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Έχει σήμερα βαρύτητα ο τεκτονισμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
επι συριζα ζηταγαν μονο την ψυχη σου..
κουλη ηθελες :smt005:
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:24 Προσωπική μου εμπειρία. Ψαχτηκα να γραφτώ στους Illuminati και μου ζήτησαν 500 ευρώ. Δεν τα έδωσα και τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Παντού υπάρχουν καλοί κακοί και ακόμα χειρότεροι.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Δεν δεχόντουσαν κάρτα; Σιγα σιγα να τα λέτε αυτά.
πάει καλια της και η δικαιολογια σου ,και το χαψα ο μαλάκας

viewtopic.php?f=22&t=56419

…… Κρίμα γιατί γράφω από κινητό ειμαι στο κρεβάτι και εχω τη μεση μου, δυσκολεύομαι να γραψω και δε θα μπορώ έτσι να ανεβάζω τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βρισκω καθώς σερφαρω. Αιτούμαι εξαίρεση από τον κανόνα γιατί πιστεύω ότι ανεβάζω θέματα πιο ποιοτικά από το μέσο όρο του φόρουμ
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

pylothess έγραψε: 31 Ιαν 2024, 15:26 Πως γίνεται ,τους Ξάνθου ,Σκουφά , Τσακάλωφ να τους έχουμε ανακηρύξει σε εθνικούς ήρωες ενώ θεωρούμε τον Τεκτονισμό ως μίασμα;
Η φιλική εταιρεία ήταν τεκτονική στοά.

Γιατι ο Τεκτονισμος υποστηριζε τοτε τα εθνικα κρατη ενω σημερα υποστηριζει την Παγκοσμιοποιηση, τους υπερεθνικους οργανισμους και τις ΜΚΟ.

Η Φιλικη Εταιρεια παντως δεν ηταν τεκτονικη στοα ουτε οι ιδρυτες της λογοδοτουσαν σε καποιο ξενο τεκτονικο διευθυντηριο.

.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

για σοβαρους ερευνητες για ψαξτε
http://www.mani.org.gr/medikoi/mm/mm15/ ... thimou.htm

και αναρωτηθήτε μηπως κάτι παρόμοιο γίνεται με τα σογια σε γιορτες και συγκεντρώσεις οικογενειακες, μηπως αυτο το ειδος του «πρωτοτεκτονισμου» υπαρχει παντου; σε θρησκείες σε επαγγελματικούς χώρους ,ακόμα και σε παρεϊστικο κύκλο.
Αδόμητος ανοργάνωτος μη συνειδητος.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Machine ghost έγραψε: 26 Αύγ 2024, 02:52
Δεν δεχόντουσαν κάρτα; Σιγα σιγα να τα λέτε αυτά.
(...)
Γιατί σού κάνει εντύπωση; 6 κατοστάρικα ζητάνε πλέον για να μπεις στον ελευθεροτεκτονισμό.
Βέβαια, αυτοί που παρουσιάζονται σαν "ιλλουμινάτι" στην Ελλάδα είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενοι, οπότε καλύτερα που δεν πλήρωσε κερατιάτικα ο άνθρωπος.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Επένδυσε καλύτερα στον εαυτό σου , αγόρασε καινούρια ρούχα, πήγαινε γυμναστήριο η κάνε και καμιά δωρεά.
Στους illuminati ; Σε πολιτικό κόμμα αν είχες γραφτεί πιο λίγα θα σου ζητούσαν.
pylothess

Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:39
pylothess έγραψε: 19 Φεβ 2021, 08:33
Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 02:25 Κατά την γνώμη μου ο τεκτονισμός είναι κλαμπ δεύτεροτρίτων μου έχει ανάγκη να ανήκει κάπου και έχει έφεση στις ψεύτο τελετές. Οι λέσχες των παγκόσμιων ισχυρών είναι άλλου.
Αν θέλουν οπωσδήποτε να ανήκουν κάπου , γιατί δεν πάνε καλύτερα να γραφτούν σε κάποιο πολιτικό κόμμα; Θα ωφεληθούν περισσότερο αν εγγραφούν σε κάποιο κόμμα από όλες τις απόψεις.
Τα κόμματα δεν έχουν ψεύτο τελετές και μυστήρια.
Αυτό. Άρα είναι υποκατάστατο της θρησκείας για ελιτιστές.
pylothess

Αρίστος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 04:52
pylothess έγραψε: 31 Ιαν 2024, 15:26 Πως γίνεται ,τους Ξάνθου ,Σκουφά , Τσακάλωφ να τους έχουμε ανακηρύξει σε εθνικούς ήρωες ενώ θεωρούμε τον Τεκτονισμό ως μίασμα;

Γιατι ο Τεκτονισμος υποστηριζε τοτε τα εθνικα κρατη ενω σημερα υποστηριζει την Παγκοσμιοποιηση, τους υπερεθνικους οργανισμους και τις ΜΚΟ.

Η Φιλικη Εταιρεια παντως δεν ηταν τεκτονικη στοα ουτε οι ιδρυτες της λογοδοτουσαν σε καποιο ξενο τεκτονικο διευθυντηριο.

.
Και οι τέκτονες τους οικειοποιούνται για δικό τους όφελος;
Δηλαδή χρησιμοποιούσαν μόνο τεκτονικές πρακτικές για συνωμοτικούς λόγους;
pylothess

Αρίστος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 04:52

.
Έχει στα αλήθεια σήμερα δύναμη ο τεκτονισμός;
Οι πετρελαιάδες είναι τέκτονες;
Ο musk και ο bezos τέκτονες είναι;
pylothess

Οι σεισμολόγοι μελετούν την κίνηση των τεκτονικών πλακών.
pylothess

αν σπουδάσει κάποιος αρχιτέκτων είναι ανώτερος από τον τέκτων;
pylothess

Με βάση αυτά που έχω δει από τα διάφορα βιντεάκια έχω διαμορφώσει την αντίληψη ότι τα λεγόμενα μυστήρια του τεκτονισμού λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο ως θεραπευτικό ψυχόδραμα. Π.χ. αν κάποιος μυημένος κοιμάται μέσα σε φέρετρο αυτό μάλλον γίνεται για να συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου. Είναι φιλοσοφία με την έννοια ότι αν συμφιλιωθείς με τον θάνατο , εκτιμάς καλύτερα την ζωή σου . Είναι περισσότερο συμβατός ο τεκτονισμός με ανατολική φιλοσοφία . Με την δυτική δεν ξέρω αν είναι συμβατός. Μοιάζει λίγο με τον βουδισμό που είναι θρησκεία χωρίς θεό. Ο Βούδας δεν είναι θεός. Είναι ένας άνθρωπος που με τον διαλογισμό έφτασε στην φώτιση.
pylothess

Κάποιος που είναι Χριστιανός η Μουσουλμάνος δεν μπορεί να είναι μέλος τεκτονικής στοάς γιατί ο τεκτονισμός έρχεται σε αντίθεση με τις Αβρααμικές θρησκείες. Οι τέκτονες φερ' ειπείν θεωρούν τα Χριστούγεννα ως μια αλληγορία του Χειμερινού ηλιοστασίου. Πως τον θεωρούν τον Χριστό οι τέκτονες; Υιό του Θεού η άλλη μια προσωποποίηση του Ήλιου , Απόλλωνα, Διονύσσου, ΄;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”