Beria έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:24Δεν πετάω ινδουιστικά τσιτάτα
Τα αθώα κοράσια ψαρώνουν με την παρουσία μου και την ευλυγισία μου και μου λένε με νόημα:
'Πόσο γυμνασμένος είστε κύριε Μπέρια!'

Beria έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:24Δεν πετάω ινδουιστικά τσιτάτα
Τα αθώα κοράσια ψαρώνουν με την παρουσία μου και την ευλυγισία μου και μου λένε με νόημα:
'Πόσο γυμνασμένος είστε κύριε Μπέρια!'

Σαν αίσθηση εκείνη την ώρα και σαν στυλ, είναι!
Μα νίγκα, τα έχουμε πει αυτά, είμαστε οι καλύτεροι μη-φίλοι που θα έχεις ποτέ.foscilis έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:22 Χεχε εχει και κρεντιτς σε εσας, που σας σκυλοβριζα για να ξεσπασω τα νευρα μου απο τη χαρμανα.
Α ρε μαλακες ειστε οι μαλακες μου![]()
τωρα που πηρες φορα, εκοψες και το φορουμ, τυπεFeindflug έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:22 Δύο μήνες καθαρός. Με πιάνει που και που όταν βλέπω κάποιον να καπνίζει, αλλά έχει μειωθεί αρκετά η τάση για κάπνισμα.
Δεν υπάρχει πιο ήπια μετάβαση απλά.Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2019, 23:38 7 μήνες μόνο ηλεκτρονικό και από 18αρα νικοτίνη τους δύο πρώτους μήνες (βαρύς καπνιστής) έχω πέσει στα 3 (με ανάμειξη) σιγά σιγά και χωρίς να το ζορίσω. Καθόλου νεύρα, σαν να μην το έκοψα ποτέ
πήζον bot έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:19το τσιγαρο δεν προσφερει τιποτα. τεκμηριο αμηχανίας και κρυφης ασυναισθητης επιδειξιομανιας.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:01 Άμεσα (βραχυπρόθεσμα) πρακτικά οφέλη από διακοπή καπνίσματος ισον με μηδέν.
Αισθάνομαι άσχημα που διέκοψα αυτήν την υγιεινή συνήθεια εδώ και 40 ημερνύχτια.
Αντοχή; η ίδια μη πω χειρότερη. Όρεξη; απίστευτο χλαπάκιασμα.
Ώρες-ώρες σκεφτομαι να το ξαναρχίσω μόνο και μόνο γιατί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα,
κάτι να πιαστώ βρε αδερφέ για να το συνεχίσω.
υπερκουλτουριάρης τι λες;
χιλιες φορες αλκοολ ή ναρκωτικα που τουλαχιστον την ακους
μονο κακο
Από κομμούνι υμνητής του αόρατου χεριού της αγοράς, κυριολεκτικά ένα τσιγάρο δρόμος.Γραφικός έγραψε: 17 Απρ 2019, 14:21Μια άλλη ιδέα είναι να χεστούν στο τάληρο τα μαγαζιά που απαγορεύουν το κάπνισμα μέσα. Αντί να χρειάζονται νόμους που ποινικοποιούν οι αντικαπνιστές ας επιβραβεύσουν τους μαγαζάτορες που νοιάζονται για τα δικαιώματά τους πηγαίνοντας στα μαγαζιά τους. Αν έβλεπαν παραδάκι, ακόμα κι καπνιστές μαγαζάτορες θα απαγόρευαν το κάπνισμα εντός.Βινόσαυρος έγραψε: 17 Απρ 2019, 13:49 Βασικά θα μπορούσε να εκδίδει το κράτος πανάκριβες άδειες καπνίσματος για μαγαζιά.
Ένα μέρος των χρημάτων θα χρηματοδοτούσαν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Συμφωνώ ότι στόχος είναι να κόψουμε και το ηλεκτρονικό, αλλά για εμένα που πραγματικά μου άρεσε το κάπνισμα (όχι μόνο εθισμός δηλαδή) ήταν πολύ ομαλή η μετάβαση και δεν το περίμενα. Μόνο στην αρχή που το πρωί με χτυπούσε δυνατά στο λαιμό η νικοτίνη ήταν κάπως διαφορετικό.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Ιουν 2019, 23:45Δεν υπάρχει πιο ήπια μετάβαση απλά.Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2019, 23:38 7 μήνες μόνο ηλεκτρονικό και από 18αρα νικοτίνη τους δύο πρώτους μήνες (βαρύς καπνιστής) έχω πέσει στα 3 (με ανάμειξη) σιγά σιγά και χωρίς να το ζορίσω. Καθόλου νεύρα, σαν να μην το έκοψα ποτέ
Το θεμα είναι πως κόβουμε και το ηλεκτρονικό. Αυτή η non stop πιπίλα, είναι καραγκιοζιλίκι και αν την δεις σαν χομπι(2 ατμο τον μηνα και κανα μοντάκι) οικονομική καταστροφήπου την βλέπω γύρω μου συνέχεια..
Σκεφτομαι να μηδενίσω την νικοτίνη, από το 3(ρουφάω τόνους όμως). Καιρός να φεύγει και αυτό, ενας λόγος παραπάνω αν απαγορεύσουν τα diy αρωματα από Σεπτέμβρη.
ελα ντε, κλείνω τρία χρόνια με ηλεκτρονικό μόνο. Έλεγα αν τα φτύσει, γιατί μου πέφτει συνέχεια, θα το κόψω, αλλά το μπουρδέλο δεν χαλάει, Honda είναιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Ιουν 2019, 23:45Δεν υπάρχει πιο ήπια μετάβαση απλά.Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2019, 23:38 7 μήνες μόνο ηλεκτρονικό και από 18αρα νικοτίνη τους δύο πρώτους μήνες (βαρύς καπνιστής) έχω πέσει στα 3 (με ανάμειξη) σιγά σιγά και χωρίς να το ζορίσω. Καθόλου νεύρα, σαν να μην το έκοψα ποτέ
Το θεμα είναι πως κόβουμε και το ηλεκτρονικό. Αυτή η non stop πιπίλα, είναι καραγκιοζιλίκι και αν την δεις σαν χομπι(2 ατμο τον μηνα και κανα μοντάκι) οικονομική καταστροφήπου την βλέπω γύρω μου συνέχεια..
Σκεφτομαι να μηδενίσω την νικοτίνη, από το 3(ρουφάω τόνους όμως). Καιρός να φεύγει και αυτό, ενας λόγος παραπάνω αν απαγορεύσουν τα diy αρωματα από Σεπτέμβρη.

O Aτμος δεν ειναι καπνος, ουτε η φυτικη γλυκερινη ειναι εθιστικη και χημικη ουσια, αν σε πιασει καμια δυσκοιλιοτητα ρουφα, την εχεις φαει ετσι και αλλιως πολλες φορες ,σχεδον καθημερινα.στα τροφιμα.stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2019, 14:23 Δηλαδή η πιθανότητα να σκεφτεί κάποιος να σταματήσει να καπνίζει στα μούτρα του διπλανού του οποιαδήποτε εθιστική ή χημική ουσία δεν παίζει, ε;
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει μόνο από 2 έως 3 ουσίες καμία από τις οποίες δεν σε βλάπτει αφού πιθανότατα τις τρως καθημερινά στις τροφές. Επιπλέον δεν είναι καπνός είναι ατμός, η διαφορά είναι τεράστια. Το αυτοκίνητο που περνάει κάτω στο δρόμο σου κάνει κυριολεκτικά πολύ πολύ μεγαλύτερη ζημιά.stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2019, 14:23 Δηλαδή η πιθανότητα να σκεφτεί κάποιος να σταματήσει να καπνίζει στα μούτρα του διπλανού του οποιαδήποτε εθιστική ή χημική ουσία δεν παίζει, ε;