!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τυχαιες αναμνησεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τυχαιες αναμνησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

- Casper - έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:51
Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:30
- Casper - έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:14

Ντάξει ναι, είναι "κάαααπως" αμήχανο :smt005:

Μου έτυχε να εκνευριστώ τόοοσο πολύ με μια κατάσταση, να είμαι με την ξαδέρφη μου και 2ο φίλους μου στην Πάτρα, στην μέση της πλατείας Γεωργίου και επίτηδες να τους κάνω "ΦΤΑΝΕΙ. ΕΙΠΑ Φ Τ Α Ν Ε Ι" και την ίδια στιγμή να πηγαίνω να βρίσκω τον πρώτο στύλο και να βαράω το κεφάλι μου 2ο φορές... είμαι θεότρελη το ξέρω. Με έφτασαν όμως στο αμήν. Και έτρεχε μετά ο φίλος μου και μου λέει "τι κάνεις τρελάθηκες;! Θα ματώσεις! Σε κοιτάει όλη η πλατεία"! :roll:
:o
Είχα εξεταστική. Η πρώτη μου μετά το σχολείο. Εγώ γενικά τρομερά αγχώδης άνθρωπος. Έμενε ήδη σπίτι μου 2ο βδομάδες (ήθελε να πηγαίνουμε παντού εννοείται - μόνη της ήρθε), κάλεσε (πάλι από μόνη της) τον φίλο της στο σπίτι μου - ένα στούντιο 38 τμ ενιαίο με ένα μονό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι και όλη μέρα την είχα να μου κάνει παράλογες επιθέσεις και εγώ να μην μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω, ούτε να βρίσκω ώρα. Ψυχολογικός πόλεμος για μέρες. Σε μια φάση γυάλισε το μάτι της (η κοπέλα είναι επικίνδυνη, χωρίς πλάκα). Γυάλισε όμως και το δικό μου γιατί ξεπέρασα τα όριά μου και αυτή ήταν μια αντίδραση που δεν μπορούσα να ελέγξω. Μετά το σκηνικό βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Ούτε εγώ περίμενα να μου βγει τέτοια αντίδραση. :lol:
Φίλη σου; :o
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:56
Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:30

:o
Είχα εξεταστική. Η πρώτη μου μετά το σχολείο. Εγώ γενικά τρομερά αγχώδης άνθρωπος. Έμενε ήδη σπίτι μου 2ο βδομάδες (ήθελε να πηγαίνουμε παντού εννοείται - μόνη της ήρθε), κάλεσε (πάλι από μόνη της) τον φίλο της στο σπίτι μου - ένα στούντιο 38 τμ ενιαίο με ένα μονό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι και όλη μέρα την είχα να μου κάνει παράλογες επιθέσεις και εγώ να μην μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω, ούτε να βρίσκω ώρα. Ψυχολογικός πόλεμος για μέρες. Σε μια φάση γυάλισε το μάτι της (η κοπέλα είναι επικίνδυνη, χωρίς πλάκα). Γυάλισε όμως και το δικό μου γιατί ξεπέρασα τα όριά μου και αυτή ήταν μια αντίδραση που δεν μπορούσα να ελέγξω. Μετά το σκηνικό βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Ούτε εγώ περίμενα να μου βγει τέτοια αντίδραση. :lol:
1η ξαδέρφη. Την στήριξα σαν αδερφή. Όταν η ίδια της η μάνα και η αδερφή δεν έδιναν δεκάρα.

Έγιναν πολύ πιο σοβαρά σκηνικά. Έχει τρομερό ψυχιατρικό πρόβλημα. Όμως εγώ συνήλθα. Την έχω block πάνω από ένα χρόνο. Και εκείνη, και την αδερφή της, και την μάνα της. Συγγενείς σου λέει μετά... Ναι καλά. Αν είναι να σε δηλητηριάζουν και να σε φτάνουν στο σημείο να τρέμεις και να βαράς κεφάλια... :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

- Casper - έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:03

1η ξαδέρφη. Την στήριξα σαν αδερφή. Όταν η ίδια της η μάνα και η αδερφή δεν έδιναν δεκάρα.

Έγιναν πολύ πιο σοβαρά σκηνικά. Έχει τρομερό ψυχιατρικό πρόβλημα. Όμως εγώ συνήλθα. Την έχω block πάνω από ένα χρόνο. Και εκείνη, και την αδερφή της, και την μάνα της. Συγγενείς σου λέει μετά... Ναι καλά. Αν είναι να σε δηλητηριάζουν και να σε φτάνουν στο σημείο να τρέμεις και να βαράς κεφάλια... :003:

Εικόνα

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:48
Ναι μετά που τα σκέφτεσαι γελάς, εκείνη την ώρα όμως :lol:

Μου έτυχε να εκνευριστώ τόοοσο πολύ με μια κατάσταση, να είμαι με την ξαδέρφη μου και 2ο φίλους μου στην Πάτρα, στην μέση της πλατείας Γεωργίου και επίτηδες να τους κάνω "ΦΤΑΝΕΙ. ΕΙΠΑ Φ Τ Α Ν Ε Ι" και την ίδια στιγμή να πηγαίνω να βρίσκω τον πρώτο στύλο και να βαράω το κεφάλι μου 2ο φορές... είμαι θεότρελη το ξέρω. Με έφτασαν όμως στο αμήν. Και έτρεχε μετά ο φίλος μου και μου λέει "τι κάνεις τρελάθηκες;! Θα ματώσεις! Σε κοιτάει όλη η πλατεία"! :roll:
Αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:10
- Casper - έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:03

Εικόνα
Έλα ντε... :smt005:
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:12
Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 14:48
Ναι μετά που τα σκέφτεσαι γελάς, εκείνη την ώρα όμως :lol:

Αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.
Εντάξει δεν μάτωσα. :oops: και από τον εκνευρισμό και την ταραχή μου εκείνη την ώρα, δεν πόνεσα.

Μια φορά σαν οδηγούσα πήγε να μου πάρει το τιμόνι. Και όλο αυτό επειδή έκατσα 5 λεπτά παραπάνω με την αδερφή της να τελειώσω το φραπέ μου μετά από δουλειά. Και με έκανε ρεζίλι σε ολόκληρη παραλία. Μια άλλη φορά με έψαχνε σε ολόκληρη την πόλη να με χτυπήσει και εγώ ήθελα να κυκλοφορώ με τον μπαμπά μου μέχρι να φύγει από Κύπρο. Αυτό είναι το επικίνδυνο. :lol:
Ορέστης 35

Αυτα ειναι σκηνικα για το reddit. Ευτυχως που ξεμπλεξες, αν και επρεπε ισως να ειχαν παρεμβει οι γονεις σου πιο νωρις.
Ορέστης 35

Μια φορα ειχε παρει στον Λεωτσακο μια κυρια και του ειπε: Προσεξτε ετσι οπως χτυπατε το σφυρι μην κοπανησετε την τσουτσου σας. Παγωνει δυο δευτερα ο Λεωτσακος και της απανταει: Εσεις κυρια μου πως την προτιματε; Κανονικη ή κοπανισμενη;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Περπατούσα μαζί του στον δρόμο, κι αυτός είχε κόλλημα με όλων των ειδών μαχαίρια, σουγιαδες κτλ και βλέπω κάτω στην άκρη του δρόμου ένα πανέμορφο σουγιαδάκι και του λέω "κοίτα ένα σουγιαδάκι!" και πάω σκύβω το μαζεύω, να του το δώσω. Και νιώθω να με τραβάει από το χέρι και μου φώναζει "τι κάνεις εκει" και του το δείχνω και λεω κοίτα τι όμορφο είναι να στο δώσω ήθελα γιατί φωνάζεις; " Και μου λέει "Ξέρεις που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί και είναι εκεί πεταμένο ;και τώρα έχει πάνω τα αποτυπώματα σου;"
Και εγώ με ύφος Ουπς :p5:

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Ειχα παει μια φορα στο σουβλακι μπαρ στο Θησειο. Κοιταγα το μενου στον πινακα και ηρθε μια κοντη σερβιτορα, εβαλε τα δυο της χερια στη λεκανη μου και με εβγαλε εξω απ το μαγαζι. :102:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”