Απεκάλυψε/του ξέφυγε, ενώπιον πολλών μελών, ότι επί χρόνια ο Συντονισμός έκανε πλάτες στον περμαμπαναρισμένο Λένιν και παρόλα αυτά τον άφηναν να αλωνίζει. Μετά από λίγο χάθηκε.
.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Απεκάλυψε/του ξέφυγε, ενώπιον πολλών μελών, ότι επί χρόνια ο Συντονισμός έκανε πλάτες στον περμαμπαναρισμένο Λένιν και παρόλα αυτά τον άφηναν να αλωνίζει. Μετά από λίγο χάθηκε.
Ο Συμπαθής Υδροχόος το είχε κόψει πριν το κλείσιμο αν και εμφανίστηκε για ενα guest λίγο πριν το τέλος. Ο συμπαθής Κομισσάριος ήταν μια ιδαίτερη νόταΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:19 Age of aguarium
Allain smith
Ο χρήστης που έγραφε με μπλε γραμματοσειρά.
Nandros έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:19Απεκάλυψε/του ξέφυγε, ενώπιον πολλών μελών, ότι επί χρόνια ο Συντονισμός έκανε πλάτες στον περμαμπαναρισμένο Λένιν και παρόλα αυτά τον άφηναν να αλωνίζει. Μετά από λίγο χάθηκε.
.
το να έχουν γραφτεί με άλλα νικ είναι αδύνατον;;Nero έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:20Ο Συμπαθής Υδροχόος το είχε κόψει πριν το κλείσιμο αν και εμφανίστηκε για ενα guest λίγο πριν το τέλος. Ο συμπαθής Κομισσάριος ήταν μια ιδαίτερη νόταΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:19 Age of aguarium
Allain smith
Ο χρήστης που έγραφε με μπλε γραμματοσειρά.![]()
ο Υδροχόος μπορεί,ο Κομισσάριος αποκλείεται. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην του βγει ο πολιτικός επιστήμονας,νομίζω ειχε προσπαθήσει να το κάνει στο παλιό όταν άλλαξε απο τον λογαριασμό του Σμιθι αλλά δεν άντεξε,θα τον έπαιρνες χαμπάρι αμέσωςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:22το να έχουν γραφτεί με άλλα νικ είναι αδύνατον;;Nero έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:20Ο Συμπαθής Υδροχόος το είχε κόψει πριν το κλείσιμο αν και εμφανίστηκε για ενα guest λίγο πριν το τέλος. Ο συμπαθής Κομισσάριος ήταν μια ιδαίτερη νόταΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 22:19 Age of aguarium
Allain smith
Ο χρήστης που έγραφε με μπλε γραμματοσειρά.![]()
δε θυμάμαι αλλά αυτό με το Σμιθ κάτι μου λέει...Nero έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:25ο Υδροχόος μπορεί,ο Κομισσάριος αποκλείεται. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην του βγει ο πολιτικός επιστήμονας,νομίζω ειχε προσπαθήσει να το κάνει στο παλιό όταν άλλαξε απο τον λογαριασμό του Σμιθι αλλά δεν άντεξε,θα τον έπαιρνες χαμπάρι αμέσωςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:22το να έχουν γραφτεί με άλλα νικ είναι αδύνατον;;Nero έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:20
Ο Συμπαθής Υδροχόος το είχε κόψει πριν το κλείσιμο αν και εμφανίστηκε για ενα guest λίγο πριν το τέλος. Ο συμπαθής Κομισσάριος ήταν μια ιδαίτερη νότα![]()
![]()
τώρα το είδα αυτό.
Αποκλείεται να μπήκε, θα τον έπαιρνε χαμπάρι αμέσως ο Νέρο (132 δημοσιεύσεις που έλεγε τα γνωστά δικά του)
Το χα ξεχάσειDies Irae έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:37Αποκλείεται να μπήκε, θα τον έπαιρνε χαμπάρι αμέσως ο Νέρο (132 δημοσιεύσεις που έλεγε τα γνωστά δικά του)
![]()
![]()
καλά δεν επιμένω..Dies Irae έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:37Αποκλείεται να μπήκε, θα τον έπαιρνε χαμπάρι αμέσως ο Νέρο (132 δημοσιεύσεις που έλεγε τα γνωστά δικά του)
![]()
![]()
Σε πειράζω, είμαι περισσότερο παρατηρητικός απ' όσο χρειάζεται
ΑπιστευτοNandros έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:19Απεκάλυψε/του ξέφυγε, ενώπιον πολλών μελών, ότι επί χρόνια ο Συντονισμός έκανε πλάτες στον περμαμπαναρισμένο Λένιν και παρόλα αυτά τον άφηναν να αλωνίζει. Μετά από λίγο χάθηκε.
.
από Ιανός έγραψε (μεταξύ πολλών άλλων)»
Ξέρω όμως πόσες φορές έχεις βρίσει εσύ άσχημα και πόσες φορές έχεις κάμει bullying (μ' αυτό το νικ που χρησιμοποιείς τώρα μιλώ, δεν πιάνω τα προηγούμενα) και δείξαμε υπομονή και ανοχή.
Ξέρω επίσης ότι το νικ RHCL είναι ο χ κλώνος ενός λογαριασμού που είναι permaban, αλλά κι αυτό κάνουμε πως δεν το βλέπουμε.