!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

α εσύ ήσουν, καλώς. :p6:

πάντως υποτιμάτε την αξία της πανόρμου, δεν ήταν απλά ένα μέρος, ήταν ιδέα. Απαραίτητη για τις ισορροπίες, δίνει πνοή φρέσκια στην ζωή, όλα μοιάζουν και πάλι όμορφα. Ήσασταν τυχεροί.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Αγις έγραψε: 24 Απρ 2019, 19:13
Ερμής έγραψε: 24 Απρ 2019, 19:09 Θεωρείς εύκολο το να βρεις ελ μαγερικο σωστό και ίσιο όπως παλια;
Οχι - τα εχουν γαμησει ολα
Την τελειότητα σε μαγερικο την ειχα συναντησει στας Σέρρας :003: αρχες δεκαετιας 90 - ειχα γράψει σχετικα στο παλιό πχορουμ .
:smt017
ειρωνικά το λες;
γιατί βόρεια ,μπορεί να έχουμε ξεφύγει (δυστυχώς)αλλά έχουμε ακόμη μερικά μαγαζάκια λιγό πιο ρετρό/παλιομοδίτικα στην κουλτούρα,δεν ξεμωραθήκανε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:10
Ερμής έγραψε: 24 Απρ 2019, 19:09 Θεωρείς εύκολο το να βρεις ελ μαγερικο σωστό και ίσιο όπως παλια;
Την τελειότητα σε μαγερικο την ειχα συναντησει στας Σέρρας :003: αρχες δεκαετιας 90 - ειχα γράψει σχετικα στο παλιό πχορουμ .
ειρωνικά το λες;
γιατί βόρεια ,μπορεί να έχουμε ξεφύγει (δυστυχώς)αλλά έχουμε ακόμη μερικά μαγαζάκια λιγό πιο ρετρό/παλιομοδίτικα στην κουλτούρα,δεν ξεμωραθήκανε όλοι.
Αξεχαστο μου εχει μεινει - και μετρο συγκρισης για μαγέρικα - ολα κρινονται με βαση αυτο .
Προτυπο λειτουργιας οικογενειακης επιχείρησης
Επισης στο Σιδηρόκαστρο το μαγαζί με ειδικότητα πήλινα στο φουρνο κ ενα με πιατα απο Ζαρκάδι - Ελάφι - Αγριογούρουνο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:10 παλιομοδίτικα στην κουλτούρα,δεν ξεμωραθήκανε όλοι.
:a108: για τους ξεμωραμένους τα κρατάνε, εμάς.

άγι εγώ την τελειότητα την είχα συναντήσει στην έξοδο εθνικής για αυλώνα, πήγαινες απο την πλευρά που πάει για παρνηθα και στα 300 μέτρα είχε ένα παππού και μία γιαγγιά σε μία ταβέρνα στο δάσος, αυγουλάκια απο κότες που έτρεχαν στα τραπέζια, τέλεια. Θα είναι 130χρονών περίπου τώρα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Αγις έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:26

ειρωνικά το λες;
Αξεχαστο μου εχει μεινει - και μετρο συγκρισης για μαγέρικα - ολα κρινονται με βαση αυτο .
Επισης στο Σιδηρόκαστρο το μαγαζί με ειδικότητα πήλινα στο φουρνο κ ενα με πιατα απο Ζαρκάδι - Ελάφι - Αγριογούρουνο
Σιδηρόκαστρο; :o
Έχω πάει. Στα λουτρά και μας πήγαν και για φαγητό στο εστιατόριο.
Απλό λιτό χωρίς μπλιμπλίκια εντυπωσιασμού. Έχει μια 10ετία και βάλε.
Στις Σέρρες σε τέτοιες περιοχές (στην πόλη δεν εχω πάει) έχει τέτοια μαγαζάκια.πχ στα Άνω Πορόια .
Παλιότερα είχε και στο Άγκιστρο πάλι λόγω των λουτρών.
Εχω χρόνια να πάω σε εκείνα τα μέρη.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:27
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:10 παλιομοδίτικα στην κουλτούρα,δεν ξεμωραθήκανε όλοι.
:a108: για τους ξεμωραμένους τα κρατάνε, εμάς.

άγι εγώ την τελειότητα την είχα συναντήσει στην έξοδο εθνικής για αυλώνα, πήγαινες απο την πλευρά που πάει για παρνηθα και στα 300 μέτρα είχε ένα παππού και μία γιαγγιά σε μία ταβέρνα στο δάσος, αυγουλάκια απο κότες που έτρεχαν στα τραπέζια, τέλεια. Θα είναι 130χρονών περίπου τώρα.
καλά είναι κι αυτά που λες αλλά σε μπουχτίζουνε συνέχεια όλα αυτά. Θες και λίγο παλιομοδίτικο ρε συ.
με τους γονείς μου πηγαίναμε πολύ συχνα σε τέτοια μαγαζιά στους γύρω νομους από Θεσσαλονίκη ,όταν ήμασταν μωρά.
να μην χάνουμε τις μυρωδιές της Παράδοσης από την πολύ μοντερνίλα ,μας έλεγαν. νταξ σε καλό μου βγήκε! :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

πλάκα κάνω, έχει ενδιαφέρον η κουβέντα γενικά αυτή. Και με τις ταινίες συμβαίνει, με την θάλασσα, με ό,τι έχουμε μάθει να μας αρέσει, νομίζω μας αρέσει η διαφορά δυναμικού όχι το απόλυτο μέγεθος, και μετά απο λίγο δεν ειναι εύκολο ακόμα και τίποτα να μην αλλάξει, αλλάζουμε εμείς. Για να δούμε όμως, μπορεί να πετύχουνε το 100/100, λίγες ακόμα πανόρμου θέλει :)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Βρίσκεις αρκετα ωραία μαγέρικα στην Αθήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:32
Αγις έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:26

ειρωνικά το λες;
Σιδηρόκαστρο; :o
Έχω πάει. Στα λουτρά και μας πήγαν και για φαγητό στο εστιατόριο.
Απλό λιτό χωρίς μπλιμπλίκια εντυπωσιασμού. Έχει μια 10ετία και βάλε.
Στις Σέρρες σε τέτοιες περιοχές (στην πόλη δεν εχω πάει) έχει τέτοια μαγαζάκια.πχ στα Άνω Πορόια .
Παλιότερα είχε και στο Άγκιστρο πάλι λόγω των λουτρών.
Εχω χρόνια να πάω σε εκείνα τα μέρη.
Τότε έμαθα ολο το νομό - πέρα από τα πολυ καλα φαγητά είχε και πολύ προχω αγορά σε ρούχα - χρονια μπροστα απο Αθήνα ( κ πολλά κλάμπ κλπ ) - ολοι στη μόδα :003: και οι Σερραιες πάντα γκραν περιποιημένες πιο πολύ απο τις Σαλλλονικιές :003:
Υπέροχα ηταν κ οταν κυριολεκτικα φορτώναμε γκόμενες - οταν ειχαν απεργια τα λεωφορεία βγαίναμε με τα στρατιωτικά και κάναμε δρομολογια προς κ από τα Λύκεια . :8)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτά που ακούω απο πιο παλιούς είναι πως η Αθήνα ήταν πολύ πίσω σε πολλούς τομείς μέχρι τα τέλη των 80's, με εξαίρεση 2-3 σημεία ήταν στην κυριολεξία αρβανιτοχώρι. Οι μεγάλες αλλαγές έγιναν απο τα early 90's και μετά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 16:52 Αυτά που ακούω απο πιο παλιούς είναι πως η Αθήνα ήταν πολύ πίσω σε πολλούς τομείς μέχρι τα τέλη των 80's, με εξαίρεση 2-3 σημεία ήταν στην κυριολεξία αρβανιτοχώρι. Οι μεγάλες αλλαγές έγιναν απο τα early 90's και μετά
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

τι να πώ :)

η αθήνα παιδιά το 70-80 πετούσε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Τέλη 80 αρχες 90 η Αθήνα ηταν για τον πεουλα - οπως εγραψε και ο Ερμης μερικα σημεια ηταν καλά οπως η παραλιακη περιοχη απο Γλυφάδα - Σαρωνίδα και σημεία οπως Νεα Μάκρη - τα περιξ της Δροσιάς- Κηφισια κ το Δάσος Χαιδαρίου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ :)

καλό είναι αν τα θυμάσαι πάντως έτσι, βλέπεις βελτίωση σοβαρή, τυχαιρός.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Η Αθηνα δεν ηταν καν Αρβανιτοχώρι τότε- ηταν πιο πολυ σαν ενα μεγάλο Αργος - δεν μπορω να σκεφτω κάτι πιο χάλι σαν παράδειγμα - ισως το Αγρίνιο . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”