!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Δεν θα συλληφθεί γι' αυτό όπως δεν συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου. Στην Ελλάδα της ΝΔ οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να παρακαλάνε τα νδουλικα μην σταμπάρει κανένας ανένταχτος την κωλοτρυπίδα τους.Γάταρος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 06:24Δεν θα συλληφθεί γι' αυτό όπως δεν συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου. Στην Ελλάδα της ΝΔ οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προβοκάτωρ Καμπουράκης.
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/ro ... tynomikoys
Ρώτησα δυο εν ενεργεία αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν με τον δεκαεξάχρονο που χαροπαλεύει. Διότι η γνώμη δυο ανθρώπων της πρώτης γραμμής είναι de facto εγκυρότερη και προτιμότερη από είκοσι επίσημες ανακοινώσεις του αρχηγείου και του υπουργείου. Υπό την έννοια ότι τα δυο παιδιά θα μιλήσουν άνευ δεσμεύσεων, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις συνήθως είναι δέσμιες πολιτικών επιδιώξεων.
Ο πρώτος, σαραντάρης με είκοσι χρόνια υπηρεσία, ήταν κατηγορηματικός. «Με μηχανή, δεν πιέζεις ασφυκτικά ούτε μπαίνεις μπροστά από αυτοκίνητο που οδηγεί αποτρελαμένος οδηγός, ο οποίος δεν σταματά στα σήματα και κάνει επικίνδυνη πορεία. Θα φας το κεφάλι σου. Επίσης δεν βγάζεις όπλο, αν δεν έχεις δει όπλο. Ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας και ενημερώνεις για να έρθουν ενισχύσεις με περιπολικά.»
Στην ερώτηση μου «κι αν τους έφευγε;», η απάντηση ήταν επίσης σαφέστατη. «Ας τους έφευγε.» Ξαναρωτώ, «μα αν τον έχαναν, δεν θα είχαν συνέπειες;» «Καμία απολύτως. Ποιος θα τους ζητούσε τον λόγο που δεν συνέλαβαν κάποιον που έκλεψε ένα βενζινάδικο; Πενήντα τέτοια περιστατικά έχουμε κάθε μέρα. Και σε τελευταία ανάλυση, οι συνέπειες αυτού που έκαναν τώρα είναι πολύ χειρότερες από οποιαδήποτε παρατήρηση ανωτέρου για αναποτελεσματικότητα. Τώρα, αυτός που πυροβόλησε βρήκε άσχημο μπελά.»
Ο δεύτερος αστυνομικός, τριαντάρης με προηγούμενη θητεία στην ομάδα Ζήτα, είχε άλλον καημό από όλο το συμβάν. «Όχι ρε γαμώτο, τώρα θα ξαναρχίσουν εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις από την αρχή. Ήταν ανάγκη;» Ομολογώ ότι απόμεινα ολίγον έκπληκτος με την οπτική του, αλλά μου την εξήγησε με καθαρότητα. «Κοίτα, εγώ ούτε εύφημες μνείες θέλω, ούτε παράσημα, αλλά ούτε ταλαιπωρίες και μπελάδες. Νεαρούλης αστυνομικός ήμουν σκοπός σ’ ένα κτίριο, ήρθε μια γυναίκα φωνάζοντας ότι την έκλεψαν, έτρεξα, έπιασα τον πορτοφολά κυνηγώντας τον τρία τετράγωνα κι αντί ν’ ακούσω ένα μπράβο με πέρασαν από ΕΔΕ επειδή εγκατέλειψα την σκοπιά στην πόρτα. Τότε είπα stop.»
Δεν είναι όμοιες, αλλά ούτε και πολύ διαφορετικές οι δυο απαντήσεις. Ο ένας πάει νηφάλια με το πρωτόκολλο, ο άλλος έχει ήδη αποφασίσει ότι θα κάνει κατ’ ελάχιστον και δίχως κίνδυνο, όχι την δουλειά του αλλά την δουλίτσα του. Και οι δυο πάντως απάντησαν πανομοιότυπα στην παρατήρηση μου ότι ο εν λόγω αστυνομικός θα πάει φυλακή. «Αν τον κλείσουν μέσα, όσοι είμαστε στην Ζήτα και μας καλούν για βοήθεια θα απαντάμε ''πάρτε το 100'' κι όσοι είμαστε στο 100 θα λέμε ''φωνάξτε την Ζήτα''. Δεν θα κινδυνεύουμε κάθε μέρα για να καταλήγουμε στη φυλακή.»
Παρεμπιπτόντως, τους ρώτησα και για το 700άρι που έδωσε ο Μητσοτάκης. Ο μεγαλύτερος μου είπε «καλό είναι, να κάνουμε γιορτές», ο μικρότερος απάντησε απαξιωτικά. «Σαν το άλλο 500άρι που μας έδωσε κάποτε ο Σαμαράς και μετά μας το φορολόγησε δυο φορές; Σιγά τα λεφτά, πλουτίσαμε…»
Ρώτησα δυο εν ενεργεία αστυνομικούς για το τραγικό συμβάν με τον δεκαεξάχρονο που χαροπαλεύει. Διότι η γνώμη δυο ανθρώπων της πρώτης γραμμής είναι de facto εγκυρότερη και προτιμότερη από είκοσι επίσημες ανακοινώσεις του αρχηγείου και του υπουργείου. Υπό την έννοια ότι τα δυο παιδιά θα μιλήσουν άνευ δεσμεύσεων, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις συνήθως είναι δέσμιες πολιτικών επιδιώξεων.
Ο πρώτος, σαραντάρης με είκοσι χρόνια υπηρεσία, ήταν κατηγορηματικός. «Με μηχανή, δεν πιέζεις ασφυκτικά ούτε μπαίνεις μπροστά από αυτοκίνητο που οδηγεί αποτρελαμένος οδηγός, ο οποίος δεν σταματά στα σήματα και κάνει επικίνδυνη πορεία. Θα φας το κεφάλι σου. Επίσης δεν βγάζεις όπλο, αν δεν έχεις δει όπλο. Ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας και ενημερώνεις για να έρθουν ενισχύσεις με περιπολικά.»
Στην ερώτηση μου «κι αν τους έφευγε;», η απάντηση ήταν επίσης σαφέστατη. «Ας τους έφευγε.» Ξαναρωτώ, «μα αν τον έχαναν, δεν θα είχαν συνέπειες;» «Καμία απολύτως. Ποιος θα τους ζητούσε τον λόγο που δεν συνέλαβαν κάποιον που έκλεψε ένα βενζινάδικο; Πενήντα τέτοια περιστατικά έχουμε κάθε μέρα. Και σε τελευταία ανάλυση, οι συνέπειες αυτού που έκαναν τώρα είναι πολύ χειρότερες από οποιαδήποτε παρατήρηση ανωτέρου για αναποτελεσματικότητα. Τώρα, αυτός που πυροβόλησε βρήκε άσχημο μπελά.»
Ο δεύτερος αστυνομικός, τριαντάρης με προηγούμενη θητεία στην ομάδα Ζήτα, είχε άλλον καημό από όλο το συμβάν. «Όχι ρε γαμώτο, τώρα θα ξαναρχίσουν εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις από την αρχή. Ήταν ανάγκη;» Ομολογώ ότι απόμεινα ολίγον έκπληκτος με την οπτική του, αλλά μου την εξήγησε με καθαρότητα. «Κοίτα, εγώ ούτε εύφημες μνείες θέλω, ούτε παράσημα, αλλά ούτε ταλαιπωρίες και μπελάδες. Νεαρούλης αστυνομικός ήμουν σκοπός σ’ ένα κτίριο, ήρθε μια γυναίκα φωνάζοντας ότι την έκλεψαν, έτρεξα, έπιασα τον πορτοφολά κυνηγώντας τον τρία τετράγωνα κι αντί ν’ ακούσω ένα μπράβο με πέρασαν από ΕΔΕ επειδή εγκατέλειψα την σκοπιά στην πόρτα. Τότε είπα stop.»
Δεν είναι όμοιες, αλλά ούτε και πολύ διαφορετικές οι δυο απαντήσεις. Ο ένας πάει νηφάλια με το πρωτόκολλο, ο άλλος έχει ήδη αποφασίσει ότι θα κάνει κατ’ ελάχιστον και δίχως κίνδυνο, όχι την δουλειά του αλλά την δουλίτσα του. Και οι δυο πάντως απάντησαν πανομοιότυπα στην παρατήρηση μου ότι ο εν λόγω αστυνομικός θα πάει φυλακή. «Αν τον κλείσουν μέσα, όσοι είμαστε στην Ζήτα και μας καλούν για βοήθεια θα απαντάμε ''πάρτε το 100'' κι όσοι είμαστε στο 100 θα λέμε ''φωνάξτε την Ζήτα''. Δεν θα κινδυνεύουμε κάθε μέρα για να καταλήγουμε στη φυλακή.»
Παρεμπιπτόντως, τους ρώτησα και για το 700άρι που έδωσε ο Μητσοτάκης. Ο μεγαλύτερος μου είπε «καλό είναι, να κάνουμε γιορτές», ο μικρότερος απάντησε απαξιωτικά. «Σαν το άλλο 500άρι που μας έδωσε κάποτε ο Σαμαράς και μετά μας το φορολόγησε δυο φορές; Σιγά τα λεφτά, πλουτίσαμε…»
- Freelancer
Αν δεν κάνω λάθος, η Κρήτη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων με οδηγούς ανηλίκους στην Ευρώπη. Όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους.
Οι Ρομά θα φταίνε κι εκεί.
Οι Ρομά θα φταίνε κι εκεί.
Eπειδη χρησιμοποιεις πολυ συχνα το "νδουλικα" και επειδη παλι πολυ συχνα μιλας για τις κωλοτρυπιδες των νδουλικων,πες μας τι εχεις ψηφισει απο το 2008 και μεταEchelon έγραψε: 09 Δεκ 2022, 06:40
Να παρακαλάνε τα νδουλικα μην σταμπάρει κανένας ανένταχτος την κωλοτρυπίδα τους.
Γιατι καταλαβαινεις οτι ειναι αδικο να ανηκεις στα x-δουλικα
Ας μαθουμε λοιπον τι δουλικο εισαι και που ανηκει η κωλοτρυπιδα σου
Πες μας τι εχεις ψηφισει
Δέκα παράγραφους πρόλογο ο δούλος για να μας πει ότι ο Μητσοτάκης, λες και τα έβαλε από την τσέπη του, έδωσε 700 ευρώ. Εμετός.πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:10 Προβοκάτωρ Καμπουράκης.
Ωχ..
Ασπρόπυργος: Φωτιά σε αποθήκη πολυεστερικών στη λ. ΝΑΤΟ - Μήνυμα από το 112
https://www.skai.gr/news/greece/aspropy ... oforo-nato
Μόλις άκουσες για κωλοτρυπίδα πετάχτηκες ατιμούλικο. Θυμήθηκες τα νιάτα σου; Σκίρτησε;Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:19Eπειδη χρησιμοποιεις πολυ συχνα το "νδουλικα" και επειδη παλι πολυ συχνα μιλας για τις κωλοτρυπιδες των νδουλικων,πες μας τι εχεις ψηφισει απο το 2008 και μεταEchelon έγραψε: 09 Δεκ 2022, 06:40
Να παρακαλάνε τα νδουλικα μην σταμπάρει κανένας ανένταχτος την κωλοτρυπίδα τους.
Γιατι καταλαβαινεις οτι ειναι αδικο να ανηκεις στα x-δουλικα
Ας μαθουμε λοιπον τι δουλικο εισαι και που ανηκει η κωλοτρυπιδα σου
Πες μας τι εχεις ψηφισει
Άρα να τούς εκτελούμε τους κλέφτες με μια σφαίρα στον αυχένα. Δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα.Lord Brum έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:00δεν ήταν εκτέλεση ήταν εργατικό ατύχημα, ο κίνδυνος για τον κλέφτη είναι αυτός, καλό είναι να το ξέρουν και οι άλλοι γύφτοι και να μην κάνουν μαγκιέςΝαύτης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:33Ένας είναι. Ο 16χρονος εκτελέστηκε.nostromos έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:29
βρε δυο ειναι και αυτο προς το παρων ...χωρις να υπολογισουμε την βεντετα που ανοιξε σουρωμενοι γυφτοι με οπλα ειναι μαθηματικα δειχνει σιγουρο οτι θα εχουμε και αλλα περιστατικα και ατυχηματα
Κατά τα λοιπά, όταν γίνουν εκλογές και βγει η νουδού αυτοδύναμη κυβέρνηση, από την πρώτη Δευτέρα θα επιβάλλει την νομιμότητα και την τάξη.
Oh wait...
Οχι ρε συ. Θα τους ραινουμε με λουλουδια αν τους δουμε μεσα στο σπιτι μας να κλεβουν τους κοπους μιας ζωης.Ναύτης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:38Άρα να τούς εκτελούμε τους κλέφτες με μια σφαίρα στον αυχένα. Δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα.Lord Brum έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:00δεν ήταν εκτέλεση ήταν εργατικό ατύχημα, ο κίνδυνος για τον κλέφτη είναι αυτός, καλό είναι να το ξέρουν και οι άλλοι γύφτοι και να μην κάνουν μαγκιέςΝαύτης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:33
Ένας είναι. Ο 16χρονος εκτελέστηκε.
Κατά τα λοιπά, όταν γίνουν εκλογές και βγει η νουδού αυτοδύναμη κυβέρνηση, από την πρώτη Δευτέρα θα επιβάλλει την νομιμότητα και την τάξη.
Oh wait...
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο Έλληνας στον δρόμο είναι ο πιο γνήσιος γύφτος. Στον πουτσο του αν πεθάνει κανείς επειδή είναι τριμαλακαςFreelancer έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:18 Αν δεν κάνω λάθος, η Κρήτη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων με οδηγούς ανηλίκους στην Ευρώπη. Όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους.
Οι Ρομά θα φταίνε κι εκεί.![]()
Παραβλέπεις, ωστόσο, ότι παρά το αναμενόμενο πετσογλείψιμο στον ΚΜ, υπάρχουν μερικά πολύ νόστιμα στοιχεία στο κείμενο, τα οποία έχω επισημάνει.Echelon έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:21Δέκα παράγραφους πρόλογο ο δούλος για να μας πει ότι ο Μητσοτάκης, λες και τα έβαλε από την τσέπη του, έδωσε 700 ευρώ. Εμετός.πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:10 Προβοκάτωρ Καμπουράκης.
(...)
- Hector Buas
Πραγματικά, δεν είμαι ο μόνος στην πόλη που πιστεύει πως η συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να συμμορφωθεί. Η πλειοψηφία της πόλης αυτό πιστεύει...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 08:17Κι εγώ ως γνήσιος Σπαταναίος σου λέω ότι είσαι ντροπή της πόλης. Και δεν είσαι ο μόνος, δυστυχώς.Hector Buas έγραψε: 07 Δεκ 2022, 18:50Είμαι η φωνή της λογικής των Αρβανιτών...
Ως (υιοθετημένος) Σπαταναίος γνωρίζω πολύ καλά και τα έργα και τις ημέρες των "ευάλωτων" την εποχή που έμεναν στα όρια της πόλης. Και την βρωμιά τους και την παραβατικότητα τους και όλα τους τα καλά...
Μην προσπαθείτε να τους αγιοποιήσετε λοιπόν...
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, περιθωριακοί οπαδοί μιας πεθαμένης και τρισάθλιας ιδεολογίας που πιστεύουν σε διαφορετικά πράγματα. Πως δηλαδή θα πρέπει να φορέσουμε τους γύφτους "κορώνα στο κεφάλι μας". Αλλά αυτοί δεν αφορούν την πλειοψηφία της πόλης...
Υπάρχει μια (όχι και τόσο) μικρή διαφορά ανάμεσα στις αντιδράσεις ενός πολίτη και στις αντιδράσεις των εντεταλμένων (και νομίμως οπλοφορούντων) αστυνομικών οργάνων της πολιτείας.Unique έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:44Οχι ρε συ. Θα τους ραινουμε με λουλουδια αν τους δουμε μεσα στο σπιτι μας να κλεβουν τους κοπους μιας ζωης.Ναύτης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 08:38Άρα να τούς εκτελούμε τους κλέφτες με μια σφαίρα στον αυχένα. Δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα.Lord Brum έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:00
δεν ήταν εκτέλεση ήταν εργατικό ατύχημα, ο κίνδυνος για τον κλέφτη είναι αυτός, καλό είναι να το ξέρουν και οι άλλοι γύφτοι και να μην κάνουν μαγκιές
Και, τέλος πάντων, εκτελέστηκε ένας 16χρονος επειδή δεν πλήρωσε ένα 20αρικο για ντίζελ και "διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις". Νιώστε λίγο μερικοί, μην είστε εντελώς σκατόψυχοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις