!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πάμε πόλεμο
Όταν ήμουν πιτσιρίκος με πήγαν στην Αγιασογιά. Μου έκανε εντύπωση ένα ψηφιδωτό του Χριστού που τα μάτια του σε ακολουθουκσαν όπου κι αν πήγαινες. Ακόμα και τώρα νιώθω τα μάτια του Χριστού πάνω μου. Να με καλούν. Θα ρθει εκείνη η άγια ώρα Στύγιε.
Γένοιτο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 06:17 Όταν ήμουν πιτσιρίκος με πήγαν στην Αγιασογιά. Μου έκανε εντύπωση ένα ψηφιδωτό του Χριστού που τα μάτια του σε ακολουθουκσαν όπου κι αν πήγαινες. Ακόμα και τώρα νιώθω τα μάτια του Χριστού πάνω μου. Να με καλούν. Θα ρθει εκείνη η άγια ώρα Στύγιε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μαλακες έφτυσα τον καφέ 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ελπίζω όχι στο πληκτρολόγιο
Δε θα μας φιμώσουν κύριοι , πες τα κι εσύ ρε Πορφύριε.
εξαρτάται, τι θεωρείς ότι είναι το ΝΑΤΟ;Στύγιος έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 05:41Αυτό που λες δε σημαίνει τίποτα .Δεν υπάρχει ΝΑΤΟ όταν πολεμούν 2 μέλη του.Fairfax έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 05:31 Ναι όταν χάσαμε την αεροπορική επίβλεψη του ανατολικού Αιγαίου για το ΝΑΤΟ αν δεν κάνω λάθος. Α, και κάναμε την Τουρκία πραγματικά αναντικατάστατη για τις ΗΠΑ...
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Στο χωριό μου λέμε ¨στολίσ´κε η νυφ´ κ´ από ´μ´νε¨.
-
stergiosbik
Α στα διαλα πρωινιατικα.
Μας φτιάχνεις άγρια την τρέλα μου μέσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Νομίζει ο ετοιμοθάνατος δικτατορίσκος ότι έχει να κάνει με τίποτα παρτάλια. Έλα μωρό μου να δεις τη γλύκα ενός πραγματικού στρατού. Έλα να σε ξεκωλιάσουμε παλιόπουστα γαμώ τον προφήτη σου τον παιδέρα.
-
stergiosbik
Ε τον μλκ!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 08:15Νομίζει ο ετοιμοθάνατος δικτατορίσκος ότι έχει να κάνει με τίποτα παρτάλια. Έλα μωρό μου να δεις τη γλύκα ενός πραγματικού στρατού. Έλα να σε ξεκωλιάσουμε παλιόπουστα γαμώ τον προφήτη σου τον παιδέρα.
Με την ευκαιρία να ρίξουμε και ένα ξεκώλιασμα στα Σκόπια αν υποστηρίξουν την Τουρκία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 08:15Νομίζει ο ετοιμοθάνατος δικτατορίσκος ότι έχει να κάνει με τίποτα παρτάλια. Έλα μωρό μου να δεις τη γλύκα ενός πραγματικού στρατού. Έλα να σε ξεκωλιάσουμε παλιόπουστα γαμώ τον προφήτη σου τον παιδέρα.
Το περιμένει ο αρκούδος για αυτό κωλοτρίβεται.
Οφείλω να διευκρινίσω ότι ο Μωάμεθ ,όχι ο προφήτης, αλλά ο Β' ήταν ο παιδέρας και μάλιστα γούσταρε τους γιους του Δούκα Νοταρά.stergiosbik έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 08:17Ε τον μλκ!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 08:15Νομίζει ο ετοιμοθάνατος δικτατορίσκος ότι έχει να κάνει με τίποτα παρτάλια. Έλα μωρό μου να δεις τη γλύκα ενός πραγματικού στρατού. Έλα να σε ξεκωλιάσουμε παλιόπουστα γαμώ τον προφήτη σου τον παιδέρα.![]()
Του Λουκά Νοταρά, όχι Δούκα. Δούκας ήταν ο τίτλος του, όχι το όνομα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia