Μονο εγω το ειδα στη φωτο?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
nikos p 2020
Ενώ οι ΑμερικάνοιNiki έγραψε: 30 Σεπ 2022, 21:00 Ο Χίτλερ είχε ρίξει 4.500.000 εκατομμύρια και από τα γράμματα τους οι στρατιώτες έγραφαν ότι τους έπιανε κατάθλιψη από τα ατελείωτα χιλιόμετρα με σιτάρι.
4.500.000 εκατομμύρια και αισθανόντουσαν μειονεκτικά από την έκταση.
Όχι 300.000 χιλιάδες αυτοί ούτε για σκοποί δεν φτάνουν.
https://www.ptisidiastima.com/us-recruits-obesity/
Και για κάθε εσσο που μπαίνει ο Πούτιν υπογράφει προεδρικό διάταγμα;Νon4me έγραψε: 30 Σεπ 2022, 23:18Δνεας πζ . νον4με .
Λοιπον εσσο ειναι το ποτε παρουσιαζεσαι . εγω πχ ημουν 2001 δ εσσο [ 30 Ιουλη ως 2 αυγ. 2001 παρουσιαση ] . παρουσιαστηκα 22 χρονων με αναβολη απο σπουδες αλλα ημουν ιδια εσσο με τον 18ρη που μπηκε κατευθυαν και παλι ιδια εσσο με τον 30ρη που μπηκε με μεγαλυτερη αναβολη . (ολα αυτα σε καιρο ειρηνης . . . πχ σε γενικη επιστρατευση θα παιρναν απο 18 ως 40τοσο και ολοι θα ημασταν ιδια εσσο αλλα αυτο θα ηταν το μικροτερο απο τα προβληματα μας )
edit. επι της κουβεντας στον ουκρανορωσικο πολεμο δεν εχει να κανει με εσσο η την ενοια της . παιρνουν κοσμο που πληρει κριτηρια τελεια και παυλα .
Εδώ ας πούμε υπογράφει ο πρόεδρος της δημοκρατίας η ο πρωθυπουργός για να μπει μια εσσο όταν έρχεται η σειρά της;
Η είδηση ήταν ότι με προεδρικό διάταγμα κλήθηκαν να εκπαιδευτούν 120.000 άνδρες από 18 η 20 χρόνων μέχρι 27 η 29, δεν θυμάμαι τα ακριβή νούμερα.
Κάποιος που έχει αναβολή και μπορεί να είναι 25 δεν καλείται, απλώς δηλώνει διακοπή της αναβολής.
Εν τω μεταξύ με βάση τον πληθυσμό της Ρωσίας κάθε ηλικία έχει τουλάχιστον 900.000 άνδρες και αν καλούνται ανά δίμηνο μόνο οι 20αρδες μιας εσσο θα πρέπει να είναι 150.000 και πάνω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Από 18 με 27, εκεί είναι το έγγραφο μπορείς να το δεις. Δεν ξέρω ανά πόσους μήνες είναι οι εσσο στην Ρωσία.Chainis έγραψε: 01 Οκτ 2022, 03:42Και για κάθε εσσο που μπαίνει ο Πούτιν υπογράφει προεδρικό διάταγμα;Νon4me έγραψε: 30 Σεπ 2022, 23:18Δνεας πζ . νον4με .
Λοιπον εσσο ειναι το ποτε παρουσιαζεσαι . εγω πχ ημουν 2001 δ εσσο [ 30 Ιουλη ως 2 αυγ. 2001 παρουσιαση ] . παρουσιαστηκα 22 χρονων με αναβολη απο σπουδες αλλα ημουν ιδια εσσο με τον 18ρη που μπηκε κατευθυαν και παλι ιδια εσσο με τον 30ρη που μπηκε με μεγαλυτερη αναβολη . (ολα αυτα σε καιρο ειρηνης . . . πχ σε γενικη επιστρατευση θα παιρναν απο 18 ως 40τοσο και ολοι θα ημασταν ιδια εσσο αλλα αυτο θα ηταν το μικροτερο απο τα προβληματα μας )
edit. επι της κουβεντας στον ουκρανορωσικο πολεμο δεν εχει να κανει με εσσο η την ενοια της . παιρνουν κοσμο που πληρει κριτηρια τελεια και παυλα .
Εδώ ας πούμε υπογράφει ο πρόεδρος της δημοκρατίας η ο πρωθυπουργός για να μπει μια εσσο όταν έρχεται η σειρά της;
Η είδηση ήταν ότι με προεδρικό διάταγμα κλήθηκαν να εκπαιδευτούν 120.000 άνδρες από 18 η 20 χρόνων μέχρι 27 η 29, δεν θυμάμαι τα ακριβή νούμερα.
Κάποιος που έχει αναβολή και μπορεί να είναι 25 δεν καλείται, απλώς δηλώνει διακοπή της αναβολής.
Εν τω μεταξύ με βάση τον πληθυσμό της Ρωσίας κάθε ηλικία έχει τουλάχιστον 900.000 άνδρες και αν καλούνται ανά δίμηνο μόνο οι 20αρδες μιας εσσο θα πρέπει να είναι 150.000 και πάνω.
Για την Ουκρανία πήρε τα 300.000, από κει και πέρα η ζωή συνεχίζεται και οι άντρες θα πρέπει να κάνουν την στρατιωτική τους θητεία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Απ το Λιμαν,τους έχουν αποκόψει από τις προμήθειες,
είναι περικυκλωμένοι 2-3 χιλιάδες στρατιώτες του 2ου μεγαλύτερου και περηφανότερου στρατού.
Τι φιάσκο ρε παιδάκιμου, πως ξεφλουδάνε έτσι;
Ωσοι πρόλαβαν να τρέξουν σα ποντίκια και να πάνε πίσω , την γλίτωσαν, οι άλλοι... θα πάνε με χειροπέδες για ανακριση και θα κλαίνε
και θα λένε ότι τους ξεγέλασαν, άλλο υπογράψανε, άλλα τους είπανε και αλλα τους έβαλαν να κάνουν...
είναι περικυκλωμένοι 2-3 χιλιάδες στρατιώτες του 2ου μεγαλύτερου και περηφανότερου στρατού.
Ωσοι πρόλαβαν να τρέξουν σα ποντίκια και να πάνε πίσω , την γλίτωσαν, οι άλλοι... θα πάνε με χειροπέδες για ανακριση και θα κλαίνε
και θα λένε ότι τους ξεγέλασαν, άλλο υπογράψανε, άλλα τους είπανε και αλλα τους έβαλαν να κάνουν...
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Γιατι καραγκιοζιλικια? Ολοι οι φασιστες το ιδιο σανο σερβιρουν.AOC έγραψε: 30 Σεπ 2022, 20:40 Εντωμεταξύ κάθεται και βγάζει λόγους για την επίθεση ΛΟΑΤΚΙ που δέχονται οι ρωσικές αξίες, και όλη η ρωσία ξέρει πως ο πρόεδρος της βουλής Βολόντιν που κάθεται στην πρώτη γραμμή στην ομιλία του είναι γκέι, μιλάμε για καραγκιοζιλίκια.![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
για περιπου 5000 παγιδευμένους Ρώσους στρατιώτες διάβασαEsperos έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:06 Απ το Λιμαν,τους έχουν αποκόψει από τις προμήθειες,
- Esperos
Λίγο υπομονή μέχρι το μεσημέρι, να γίνει η καταμέτρηση.Αλιόσα έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:46για περιπου 5000 παγιδευμένους Ρώσους στρατιώτες διάβασαEsperos έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:06 Απ το Λιμαν,τους έχουν αποκόψει από τις προμήθειες,
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρονται για ρώσικα εδάφη.
- Esperos
Το πουτινοτρολάκι που απάντησες, μπορεί να είναι και δάκτυλος τηε ΗΠΑ, να μας λέει τέτοια να πορωνόμαστε υπέρ της Δημοκρατίας Ειρήνης Πολιτισμού και Δύσης, να απεχθανόμαστε το βαρβαρικό πρόσωπο της μεσαιωνικής υπερδύναμης της φάπας και καρπαζιάς, αυτό τοι φιάσκο.
Διότι με όλα αυτά που τραβάνε τα ρωσάκια, αν δεν είχαμε τύπους σαν τον συγκεκριμένο, ισως και λόγω ότι είμαστε ψυχοπονιάρηδες
και συγκινούμαστε εύκολα, να είχαμε αρχίσει να βλέπουμε πουτιν και ρωσάκια με οίκτο και συμπάθεια...
Αλλά υπάρχουν οι οπαδοί του φθόνου, και μας πορώνουτν υπερ Δημοκρατίας Ειρήνης Δύσης Πολιτισμού και όλα τα καλούδια του καπιταλισμού .
Το έχω γράψει πολλές φορές.Esperos έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:54Το πουτινοτρολάκι που απάντησες, μπορεί να είναι και δάκτυλος τηε ΗΠΑ, να μας λέει τέτοια να πορωνόμαστε υπέρ της Δημοκρατίας Ειρήνης Πολιτισμού και Δύσης, να απεχθανόμαστε το βαρβαρικό πρόσωπο της μεσαιωνικής υπερδύναμης της φάπας και καρπαζιάς, αυτό τοι φιάσκο.
Διότι με όλα αυτά που τραβάνε τα ρωσάκια, αν δεν είχαμε τύπους σαν τον συγκεκριμένο, ισως και λόγω ότι είμαστε ψυχοπονιάρηδες
και συγκινούμαστε εύκολα, να είχαμε αρχίσει να βλέπουμε πουτιν και ρωσάκια με οίκτο και συμπάθεια...
Αλλά υπάρχουν οι οπαδοί του φθόνου, και μας πορώνουτν υπερ Δημοκρατίας Ειρήνης Δύσης Πολιτισμού και όλα τα καλούδια του καπιταλισμού .
Ο τύπος αυτός παράγει έργο υπέρ της Ουκρανίας.
- Esperos
Συμφωνώ, κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το ρεξόναstavmanr έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:55Το έχω γράψει πολλές φορές.Esperos έγραψε: 01 Οκτ 2022, 09:54Το πουτινοτρολάκι που απάντησες, μπορεί να είναι και δάκτυλος τηε ΗΠΑ, να μας λέει τέτοια να πορωνόμαστε υπέρ της Δημοκρατίας Ειρήνης Πολιτισμού και Δύσης, να απεχθανόμαστε το βαρβαρικό πρόσωπο της μεσαιωνικής υπερδύναμης της φάπας και καρπαζιάς, αυτό τοι φιάσκο.
Ο τύπος αυτός παράγει έργο υπέρ της Ουκρανίας.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Γράψτε μαλακίες.
Σε άπταιστα ουκρανικά ο ξένος μισθοφόρος τρέχει να κρυφτεί στο Lyman.
https://twitter.com/DrazaM33/status/157 ... SmueYNMjRQ
Σε άπταιστα ουκρανικά ο ξένος μισθοφόρος τρέχει να κρυφτεί στο Lyman.
https://twitter.com/DrazaM33/status/157 ... SmueYNMjRQ
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Λευτεριά στους σκλαβωμένους στους Ρώσους λαούς

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1736 Προβολές