!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική μπάσκετ
Re: Εθνική μπάσκετ
Πάλι τα ίδια σήμερα. Πρέπει να μικρύνουν τα παιχνίδια, 2 δεκάλεπτα το πολύ
Την Υδατοσφαίρισιν εννοείτε κ. Ταγματάρχα;Beria έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:32 Αφήστε ρε σεις το ξενόφερτο Μπάσκετ και ασχοληθείτε με το αρχαιοπρεπές Υδάτινο Πόλο στο οποίο η εθνική ομάς διαπρέπει
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν πλακώνει κανένας, οι μετανάστες είναι νούμερο προκαθορισμένο από την προηγούμενη χρονιά και ανακοινωμένο απ'την κυβέρνηση μαζί με τον προϋπολογισμό. Παροχές τι παροχές; Αναπηρίας, σύνταξης, υγείας; Φίλε εγώ δουλεύω, έχει εταιριάρες που δίνουν μισθάρες, γι'αυτό είμαι εδώ και δεν είμαι εκεί.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:38 Η Αυστραλία τίποτα από παροχές; Είχα ακούσει πριν 2 χρόνια είχαν πλακώσει πολλοί μετανάστες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:28Δεν πλακώνει κανένας, οι μετανάστες είναι νούμερο προκαθορισμένο από την προηγούμενη χρονιά και ανακοινωμένο απ'την κυβέρνηση μαζί με τον προϋπολογισμό. Παροχές τι παροχές; Αναπηρίας, σύνταξης, υγείας; Φίλε εγώ δουλεύω, έχει εταιριάρες που δίνουν μισθάρες, γι'αυτό είμαι εδώ και δεν είμαι εκεί.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:38 Η Αυστραλία τίποτα από παροχές; Είχα ακούσει πριν 2 χρόνια είχαν πλακώσει πολλοί μετανάστες
Τι ποσοστο Ελληνων ειναι στην πολη σου;
.
- Chilloutbuddy
Τι εννοείς "Ελλήνων"; Επειδή έχουν Ελληνικό επώνυμο; Για μένα όποιον έχω γνωρίσει που έχει μεγαλώσει εδώ είναι Αυστραλός ψυχή τε και σώματι, πιό Αυστραλός δε γίνεται.
Τες πά γάμησέ τους τώρα, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΣΕΡΒΙΑ
1.50 δινει η σερβία τώρα που είναι λίγο πίσω. Δε το λες και κακό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχουν ξεχάσει να σουτάρουν και οι Σέρβοι
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:03Bazoomba έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:02Τον αγωνα τον ειδες;Αρίστος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:01 Η Ελλάδα κατάφερε να…χαλάσει το μυαλό των Γερμανών, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Απάντησαν «παγιδεύοντας» τον Γιάννη ο οποίος από το 25′ έπαιζε με τρία φάουλ. Ο αγώνας κρίθηκε στις επιλογές από τον πάγκο. Οι αντίπαλοι μας απέδειξαν ότι έχουν βάθος, ενώ εμείς δεν είχαμε τους παίκτες που θα έδιναν ανάσες στον Γιάννη, τον Καλάθη, τον Γουόκαπ, τον Μήτογλου και τον Παπανικολάου.
https://www.newsbreak.gr/athlitika/6679 ... -prokrisi/
Μερικα διλεπτα, τοσο κρισιμους αγωνες δεν μπορω να δω ειδικα προς το τελος γιατι φοβαμαι οτι μπορει να μεινω.
καμια απολυτως αγωνια δεν ειχε το σημερινο για να παθεις κατι
ο μονος που επαθε ειναι ο Eθνικοκοινωνιστης που αγνοειται μαζι με το "σκεπτομενο-ριαλ" μπασκετ
σε ολα τα φορα αυτη τη στιγμη γαμοσταυριζουν τους προπονητες και τις ακαδημιες που απο μιρκους τους μαθαινουν συστηματα αντι τα βασικα του σουτ
ο Eθνικοκοινωνιστης ειναι ο μονος στο πλανητη που νομιζει οτι ειναι θεμα προπονητη να παιξει το "ορθοδοξο ριαλ μπασκετ" που επαιζε ο Μαλκοβιτς και ο Ιωαννιδης πριν 30 χρονια, τοτε που αν εκανε σουτ ο Σιγαλας τον αρχιζε στα σκαμπιλια!
ο Ρογκαβοπουλος ειναι 23 χρονων και παλευει για μια θεση ρολιστα σε μια ομαδα της Ευρωλιγκας του ριαλ, ο Βαγκνερ ειναι επισης 23 και 5αδατος στο NBA και πρωταγωνιστης στην εθνικη ομαδα του
ο πισΤολιοπουλος μολις στα 28 του ειναι το next big thing του ελ μπασκετ!
στο προηγουμενο Ευρωμπασκετ πριν 2 χρονια με υπερπληρες ροστερ βαλαμε 96 στους Γερμανους και φαγαμε 107 καταληξαμε οτι δε παιζουμε αμυνα, σημερα ειδαμε και την αμυνα του ριαλ.. αλλα απο την αναποδη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 06 Αύγ 2024, 15:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πωπω ξεκωλιασμα στους σερβους
τι πέτσα τρώνε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στρατάρχης της Σοβιετικής Ένωσης και Γενικός Επίτροπος Κρατικής Ασφάλειας, παρακαλώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
17/21 σουτάρουν οι άλλοι που με εμάς βαρουσαν 40% βολές
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η μονη εξηγηση ειναι οτι ηθελαν να περασουν για να γελασουν πριν το σημερινο τους αγωνα.
Δεν εξηγειται αλλιως η νικη μας.
Δεν εξηγειται αλλιως η νικη μας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Ξυπνάτε γαμώ τα τσεβάπια μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 258 Απαντήσεις
- 7104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1190 Απαντήσεις