!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:07
Αυτά είναι όντως τα πιο σημαντικά σημεία. Ο κουμπάρος της Καινούργιου, ο γκόμενος της Τούνη και ο κολλητός του κάθε ινφλουένσερ Χατζηπαντελή, λειτουργούν απλώς ως οι συνήθεις πιασάρικοι αποπροσανατολισμοί.

Γιατί σ' αυτά σαφώς και δεν παίζουν θέματα πατριαρχικής ή φεμινιστικής κουλτούρας, παρά μόνον θέμα σαφέστατης συγκάλυψης, που βασίζεται στην άγνοια και πάντα είναι μια σταθερά σε αυτές τις υποθέσεις. Και ακριβώς γι' αυτό, είναι απαραίτητο να ξέρουν όλες οι γυναίκες από τη νεαρή ακόμη ηλικία τα ακριβή δικαιώματα τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πηγαίνουν στα τυφλά, όταν απευθύνονται στις αρχές. Για την ακρίβεια, να διδάσκονται από το λύκειο, σ' αγόρια και κορίτσια. Η γνώση αυτών των δικαιωμάτων είναι πολύ πιο ουσιαστική από τις αερολογίες τύπου "έχω δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω", απλώς γιατί αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα, στις περιπτώσεις βιασμών.

Οκ, είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τους πολιτικούς μας να κάνουν λάικ ή να δηλώνουν συμπαράσταση στο κίνημα μιτού, να οργανώνουν δράσεις για την έμφυλη βία, να ανεβάζουν σποτάκια για τη βία κατά των γυναικών και συνθήματα τύπου "μιλήστε" αλλά παραδόξως ποτέ δεν είδαμε κάποια καμπάνια με σαφείς οδηγίες για τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα, όταν θέλει να μιλήσει και το τι πρέπει να απαιτήσει όταν αυτοί στους οποίους μιλάει, πετάνε αητό.

ΥΓ. Μπράβο στον εργοδότη της κοπέλας. Ήταν ο πιο ουσιαστικός αν και αφανής συμπαραστάτης της. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αν και δαιμόνιοι ρεπόρτερς δεν είδαν κάτι, δεν άκουσαν κάτι (αν και υπήρχαν αστυνομικά δελτία από την αρχή του γεγονότος) απλώς είδαν ψητό και άρχισαν τις δικές τους ιατροδικαστικές αναλύσεις δυο βδομάδες μετά. :lol:
:smt023
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

alekhine έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:32 Το ζητούμενο είναι οι κραδασμοί που θα προκύψουν σε γενικότερο πλαίσιο, αν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι εξαφανιστούν.
αυτο ομως δεν ειναι θεμα αυτων που υποθετικα θα φυγοδικησουν
Φυσικά. Αλλά δεν είναι οι τύποι που έκαναν μια αρπαχτή εκατομμυρίων και είχαν οργανώσει από πριν την απόδραση τους. Και δεν αναφέρομαι στον διοργανωτή, που είναι άμεσα εμπλεκόμενος αλλά ως επιχειρηματία τον ήξεραν μόνον οι ινφλουένσερς. Αυτός όντως και να εξαφανιζόταν θα προκαλούσε πρόβλημα μόνον σε έναν τελείως στενό κύκλο.
Οι γόνοι όμως ανήκουν σε μια οικογένεια που είναι οικονομική δύναμη της χώρας και όχι ψιλικατζήδες των σελέμπριτις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:18
sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:01
Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 12:46

ποτε δεν ξερουμε.

ποτε.

ακομη και τωρα, μπορει να φυτρωσει αλλο στοιχειο που να τα ανατρεπει ολα.

ανα πασα στιγμη, σχολιαζουμε με οτι στοιχεια εχουμε εκεινη τη στιγμη. στην αρχη πραγματι, βιζιτα που στραβωσε εμοιαζε λογικη πιθανοτητα.

τωρα οχι. οι λογικοι ανθρωποι μπορουν να ανασκευασουν την αποψη τους, αναλογα τα στοιχεια.

αν επρεπε να ξερουμε για να μιλαμε, δεν θα υπηρχε πχορουμ, δε θα μιλουσε κανεις. :102:
Οι λογικοί άνθρωποι δεν κάνουν υποθέσεις χωρίς να προκύπτει η ανάγκη για υποθέσεις, οι μαλάκες κάνουν.

μη-μαλακες δεν ειναι μελη στο πχορουμ. απαραιτητη προυποθεση με την εγγραφη μας, δε διαβασες τα ψιλα γραμματα;
Αυτή ακριβώς είναι η μενταλιτέ του πρεζάκια Σεβασμιώτατε, αυτή ακριβώς, αλλιώς το λέμε στο χωριό και "κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια" και αναγκαστικά αυτό γίνεται με όποιον κάνει υποθέσεις ενώ δεν προκύπτει καμμία ανάγκη για υποθέσεις, κρίνει ο καθένας με βάση τον εαυτό του, όπως έκανε η Γκερ, όπως έκανε η Τσιμτσιλιλί η Καινούρια, Εσύ κτλ κτλ.
Τι θέλω να πω λοιπόν, πρώτον εφόσον δεν ξέρεις κάτι για ένα σοβαρό θέμα ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ διότι διαφορετικά αναγκαστικά εμπίπτεις σε δύο υποπεριπτώσεις, είτε είσαι ένα αυθεντικό μαλακισμένο με σάπια αντίληψη είτε προσπαθείς να συγκαλύψεις με τον πλέον χυδαίο και πούστικο τρόπο άλλους μαλάκες σαν εσένα ή-ακόμη-και εγκληματίες.
Απλά πράματα γενικά. Μπορεί οι περισσότεροι ή ακόμη και όλοι εδώ μέσα και γενικότερα παντού να είναι μαλάκες αλλά τόσο εγκληματικά μαλάκες μαν μου είναι λίγοι γιατί αν ήταν οι περισσότεροι ή ακόμη και όλοι δεν θα υπήρχε κανονικό σεχ καν σαν έννοια θα υπήρχαν μόνον (ομαδικοί) βιασμοί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:20
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Να φύγουν, να πάνε που;

Θα είναι πιο προστατευμένοι αν είναι καταζητούμενοι από την ιντερπόλ;
Ή κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερο κύρος στις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους; :lol:
Αυτοι οι δυο ειναι τελειωμενοι απο τις οικογενειακες επιχειρησεις. Μεχρι να ξεχαστει η υποθεση θα εχουν προσπεραστει απο αλλους συγγενεις. Τουλαχιστον ο ενας.
Απο κει και περα αμα αντιμετωπιζουν ισοβια μια υπεροχη ιδεα θα ηταν να την κοπανησουν για λατινικη αμερικη που δεν τους πιανει η ιντερπολ. Μοντεβιδεο πχ μαζι με τον καραβελα της ζημενς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:38
Αυτά είναι όντως τα πιο σημαντικά σημεία. Ο κουμπάρος της Καινούργιου, ο γκόμενος της Τούνη και ο κολλητός του κάθε ινφλουένσερ Χατζηπαντελή, λειτουργούν απλώς ως οι συνήθεις πιασάρικοι αποπροσανατολισμοί.

Γιατί σ' αυτά σαφώς και δεν παίζουν θέματα πατριαρχικής ή φεμινιστικής κουλτούρας, παρά μόνον θέμα σαφέστατης συγκάλυψης, που βασίζεται στην άγνοια και πάντα είναι μια σταθερά σε αυτές τις υποθέσεις. Και ακριβώς γι' αυτό, είναι απαραίτητο να ξέρουν όλες οι γυναίκες από τη νεαρή ακόμη ηλικία τα ακριβή δικαιώματα τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πηγαίνουν στα τυφλά, όταν απευθύνονται στις αρχές. Για την ακρίβεια, να διδάσκονται από το λύκειο, σ' αγόρια και κορίτσια. Η γνώση αυτών των δικαιωμάτων είναι πολύ πιο ουσιαστική από τις αερολογίες τύπου "έχω δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω", απλώς γιατί αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα, στις περιπτώσεις βιασμών.

Οκ, είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τους πολιτικούς μας να κάνουν λάικ ή να δηλώνουν συμπαράσταση στο κίνημα μιτού, να οργανώνουν δράσεις για την έμφυλη βία, να ανεβάζουν σποτάκια για τη βία κατά των γυναικών και συνθήματα τύπου "μιλήστε" αλλά παραδόξως ποτέ δεν είδαμε κάποια καμπάνια με σαφείς οδηγίες για τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα, όταν θέλει να μιλήσει και το τι πρέπει να απαιτήσει όταν αυτοί στους οποίους μιλάει, πετάνε αητό.

ΥΓ. Μπράβο στον εργοδότη της κοπέλας. Ήταν ο πιο ουσιαστικός αν και αφανής συμπαραστάτης της. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αν και δαιμόνιοι ρεπόρτερς δεν είδαν κάτι, δεν άκουσαν κάτι (αν και υπήρχαν αστυνομικά δελτία από την αρχή του γεγονότος) απλώς είδαν ψητό και άρχισαν τις δικές τους ιατροδικαστικές αναλύσεις δυο βδομάδες μετά. :lol:
Μα αυτό είναι η πάγια θέση μου, σε κάθε θέμα που αφορά στους βιασμούς, vantono. Και την έχω αναφέρει πολλές φορές. Αλλά είναι από τα γνωστά τυφλά σημεία, στα οποία έχω συνηθίσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:51
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Να φύγουν, να πάνε που;

Ή κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερο κύρος στις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους; :lol:
Αυτοι οι δυο ειναι τελειωμενοι απο τις οικογενειακες επιχειρησεις. Μεχρι να ξεχαστει η υποθεση θα εχουν προσπεραστει απο αλλους συγγενεις. Τουλαχιστον ο ενας.
Απο κει και περα αμα αντιμετωπιζουν ισοβια μια υπεροχη ιδεα θα ηταν να την κοπανησουν για λατινικη αμερικη που δεν τους πιανει η ιντερπολ. Μοντεβιδεο πχ μαζι με τον καραβελα της ζημενς
Ισόβια λέει. Λολζ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:30
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:23 Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων από το μακελειό έγινε και η χορηγία πλυντήριο για το μουσείο της Δήλου. Πάλι η Μενδώνη δεν ήξερε.
Κάποτε πρέπει να δούμε και το θέμα με τις δήθεν χορηγίες που τις πληρώνει ο φορολογούμενος, και ξεπλένουν την ελιτ
Δεν έγινε δεκτή η χορηγία.
Δεκτή έγινε η χορηγία και αν δεν υπήρχε όλη αυτή η μεγάλη κινητοποίηση θα συνέχιζε να είναι.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:54
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:51

Να φύγουν, να πάνε που;

Ισόβια λέει. Λολζ
Οκ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι το άρθρο που είναι πιο συμβατό είναι αυτό:

Άρθρο 338
Κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση

1. Όποιος με κατάχρηση της διανοητικής ή σωματικής αναπηρίας άλλου ή της από οποιαδήποτε αιτία ανικανότητάς του να αντισταθεί ενεργεί με αυτόν γενετήσια πράξη τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη.

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου έγινε από δύο ή περισσότερους που ενεργούσαν από κοινού, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιαν 2022, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:54
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:30
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:23 Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων από το μακελειό έγινε και η χορηγία πλυντήριο για το μουσείο της Δήλου. Πάλι η Μενδώνη δεν ήξερε.
Κάποτε πρέπει να δούμε και το θέμα με τις δήθεν χορηγίες που τις πληρώνει ο φορολογούμενος, και ξεπλένουν την ελιτ
Δεν έγινε δεκτή η χορηγία.
Δεκτή έγινε η χορηγία και αν δεν υπήρχε όλη αυτή η μεγάλη κινητοποίηση θα συνέχιζε να είναι.
Μου φαίνεται λίγο απίθανο πάντως 2 του μήνα να καταθέσει ο άλλος πρόταση για ολόκληρο μουσείο ώστε να ξεπλυθεί και να έχει προλάβει και το ΥΠΠΟ να την κάνει δεκτή 2 μέρες μετά. Ιδιαίτερα με το Δημόσιο να λειτουργεί στο 5% μέχρι 10 Ιανουαρίου. Το πιο πιθανό είναι ότι την είχε καταθέσει πολύ πιο πριν και η αποδοχή στις 4 του μήνα ήταν σύμπτωση. Μην ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι οικογένειες είναι και κομπλεξικές με τη διαιώνιση του ονόματός τους.

Θα είχαμε το Μουσείο Δήλου Λεβέντης με την αίθουσα Λεβέντη και τη βιβλιοθήκη Λεβέντη στην οδό Λεβέντη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 19 Ιαν 2022, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:38

Το αλλο το σκουπιδι εχει βαλει φωτογραφια απο ενα απο τα σκουπιδια που βιασαν εκατομμυρια γυναικες οι περισσοτερες μαλιστα ανηλικες
Και κανει κυρηγμα απο πανω

:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 12:32
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 08:37
pikey25 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 02:52

η @Gherschaagk το εχει πιασει το νοημα
η ομορφονια εριξε χυλοπιτα και καποιος ηταν εφοδιασμενος με χαπακια για να μην υπαρχουν καθολου αντιστασεις
Αυτά ήταν πριν μάθουμε λεπτομέρειες.

Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Επίσης το λέει η ίδια στον Τρ. Είχε πιει σαμπάνια στο μαγαζί και μετά την κέρασαν ποτό εκεί. Δεν ήξερε τι όμως.
Μήπως άρχισες να καταλαβαίνεις πλέον ότι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι καλλίτερα να μην μιλάμε και γενικά όταν δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις, γουέλ, δεν κάνουμε υποθέσεις;
Ειδικά αν η υπόθεση είναι ότι μια κοπέλα είναι βίζιτα επειδή ΕΣΥ στην θέση της ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΒΙΖΙΤΑ.
Θες να αρχίσουμε πάλι τις υποθέσεις;

Τι θα έκανα εάν ήμουν βίζιτα;

Ή επειδή δεν μιλάς επί προσωπικού αλλά τζενεραλι, απλά φέρνεις παράδειγμα απευθυνόμενος σ' εμένα;

Ποια βίζιτα μωρέ μλκα; Τι ξεστομίσεις;

Στο επόμενο πες με βιαστή να συμπληρωθεί το καρέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:41
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:36
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:35

Συγνώμη, αναδιστυπώνω.

Η χορηγία επεστράφη στους χορηγούς.
Πάλι δεν ήξερε η Μενδώνη
Τώρα που έμαθε η Μενδώνη και μιας και είναι υπουργός μπορεί να κάνει πολλά αν θέλει. Υποψιάζομαι πως τελικά θα αρκεστεί στο να σιάξει την στέκα της.

Επίσης έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα ΠτΔ σ' αυτή τη χώρα. Λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει, φρονώ.
Κανείς λάθος, ευαισθησία υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ, για την ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ.

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:31
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:29
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:20 Τι δουλειά είχε ο Θεοδωρικάκος χτες στο αστυνομικό τμήμα που κάνει την προανάκριση; Ακόμα δεν έχει εξαναγκαστεί σε παράιτηση; Τα πάντα είναι ένα σκάνδαλο
Ρε είσαι τρελός;
Κάθε βδομάδα ζητάς και την παραίτηση κάποιου εδώ και 2 χρόνια.
Αυτός μπορεί να είναι όντως λοστρέ, εσύ τι είσαι μαν τώρα, σήμερα, που μετά από όλα αυτά βλέπεις Τετάρτη 19/01/22 την Μενδώνη (και όχι μόνο φυσικά) στο γραφειάκι της;
Στους πόσους θα αρχίσεις να παίρνεις μπρος λες;
Άμα μου πεις ποτέ κατατέθηκε η χορηγία θα συμφωνήσω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Για μην ασχοληθεί η πρόεδρος της Δημοκρατίας, γυναίκα και πρώην δικαστικός με το βιασμό της κοπέλας και να δείξει ότι το κράτος είναι εδώ δίπλα στον πιο αδύναμο. Ασχολείται με τη διαφήμιση ΜΚΟ για λαθρομετανάστες τώρα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”