!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Το κέντρο της Αθήνας πάντως είναι κρανίου τόπος πλέον. Εκεί, και να ανοίξουν μαγαζιά, θεωρώ δύσκολο να δουν τζίρο αν δεν αρχίσει ο κόσμος να ξανά κατεβαίνει κέντρο για δουλειά ή βόλτα.
Παίδες τα φώτα σας.
Αύριο το πρωί πρέπει να πάω στο χωριό το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, και να πάρω την ξαδερφούλα μου να την πάω στο γιατρό και να την επιστρέψω.
Επειδή κατά 90% θα έχει μπλόκο στα όρια της πόλης, είμαι καλυμμένος με την κατηγορία 4? Και η ξαδέρφη με την 1?
Όταν θα πηγαίνω και όταν θα γυρνάω θα είμαι μόνος στο αμάξι.
Επίσης έχω και άδεια μετακίνησης ελεύθερου επαγγελματία καβάτζα
Αύριο το πρωί πρέπει να πάω στο χωριό το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, και να πάρω την ξαδερφούλα μου να την πάω στο γιατρό και να την επιστρέψω.
Επειδή κατά 90% θα έχει μπλόκο στα όρια της πόλης, είμαι καλυμμένος με την κατηγορία 4? Και η ξαδέρφη με την 1?
Επίσης έχω και άδεια μετακίνησης ελεύθερου επαγγελματία καβάτζα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αλλάζεις νομό;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ θα κοιτούσα στη θέση σου να πάρω κάποια βεβαίωση, είτε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, είτε από τον ίδιο τον γιατρό,Lugozzi έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:14
για να είμαι 100% καλυμμένος. Και το λέω γιατί καμιά φορά τα όργανα της τάξης κρίνουν κατά όπως τους τη βαρέσει. Μην το ρισκάρεις.
Βεβειωση για το ραντεβού?Αίγαγρος έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:16Εγώ θα κοιτούσα στη θέση σου να πάρω κάποια βεβαίωση, είτε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, είτε από τον ίδιο τον γιατρό,Lugozzi έγραψε: 23 Απρ 2020, 14:14
για να είμαι 100% καλυμμένος. Και το λέω γιατί καμιά φορά τα όργανα της τάξης κρίνουν κατά όπως τους τη βαρέσει. Μην το ρισκάρεις.
Θα το ζητήσω με mail
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ναι, με αυτό θα είσαι καλυμμένος. Και φυσικά το Sms
Τότε δε νομίζω να έχεις θέμα. Καλού κακού όπως σου είπα και ο Αιγαγρος πάρε μια ενυπόγραφη βεβαίωση από το γιατρό γιατί με τα όργανα ποτέ δε ξέρεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λοιπόν πήρα τηλ στον γιατρό.
Δεν δίνει γραπτή βεβαίωση, αλλά μου είπε ότι σε περίπτωση ελέγχου μπορώ να τον πάρω τηλ επί τόπου να τους το επιβεβαιώσει.
Δεν δίνει γραπτή βεβαίωση, αλλά μου είπε ότι σε περίπτωση ελέγχου μπορώ να τον πάρω τηλ επί τόπου να τους το επιβεβαιώσει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εδώ ένας έφαγε πρόστιμο,τον σταμάτησαν με αυτοκίνητο δουλειάς και κρέατα και τιμολόγια που τα πήγαινε στα κρεοπωλεία,στη μουδανιων τον σταμάτησανLugozzi έγραψε: 23 Απρ 2020, 19:26 Λοιπόν πήρα τηλ στον γιατρό.
Ξέχασε το χαρτί του εργοδότη
Τον γράψανε!
Τους είπε πάρτε τηλέφωνο
Το καλύτερο να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία
4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.Lugozzi έγραψε: 23 Απρ 2020, 19:26 Λοιπόν πήρα τηλ στον γιατρό.
Τι άλλο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μετακίνηση κι αλλού ατόμου θα κάνει
Μακάρι να αρκεί αυτό
Καλύτερα ας ρωτήσει
Μακάρι να αρκεί αυτό
Καλύτερα ας ρωτήσει
Ναι, αν διαβάσεις παραπάνω γράφω ότι όταν θα γυρνάω πίσω θα είμαι άδειος. Τεσπα για τον φόβο των Ιουδαίωνvatraxos έγραψε: 23 Απρ 2020, 19:364. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.Lugozzi έγραψε: 23 Απρ 2020, 19:26 Λοιπόν πήρα τηλ στον γιατρό.
Τι άλλο;![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η ξαδέρφη μου εννοείται θα έχει κάνει το 1bluerose έγραψε: 23 Απρ 2020, 19:37 Μετακίνηση κι αλλού ατόμου θα κάνει
Μακάρι να αρκεί αυτό
Καλύτερα ας ρωτήσει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-