!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Athos έγραψε: 08 Ιαν 2020, 13:32 γενικά η αριστερά σήμερα δεν έχει ούτε θεωρητικό όραμα ούτε στην πράξη προτάσεις
και η ζωτική της ύπαρξη προσδιορίζεται στο κυνήγι "εχθρών"
Και επειδή "εχθροί" δε βρίσκονται στις δυτικές δημοκρατίες
φτιάχνει παλέτα διάφορων -ισμών
με αναβίωση φαντασμάτων του απώτερου παρελθόντος,
προσεταιρισμό διαταραγμένων περιθωριακών ομάδων
και διασύνδεση τους με καταξιωμένες κοινωνικές έννοιες
Συμφωνώ σ' αυτό.

Το όποιο αφήγημα πλέον παίζει στο πλαίσιο ενός αφηρημένου "αντί" χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη "αντιπρόταση".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

axilmar έγραψε: 08 Ιαν 2020, 11:15
sys3x έγραψε: 08 Ιαν 2020, 11:11
Athos έγραψε: 08 Ιαν 2020, 11:10

το έχω ρωτήσει από καιρό αλλά απάντηση δεν

Η Πατριαρχία φταίει.
Πως ακριβως φταιει η πατριαρχια στην περιπτωση αυτη; εξηγησε το πλς.
Που να ξέρω ρε συ; πάντως για όλες αυτές τις φεμιναζί και το συνάφι τους φταίει, αυτό το ξέρω σίγουρα, όσον αφορά τα πως και τα γιατί:

:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

axilmar έγραψε: 08 Ιαν 2020, 11:15

Πως ακριβως φταιει η πατριαρχια στην περιπτωση αυτη; εξηγησε το πλς.

μια φορά να συνδεθείς βρε τύπε εκτός των ωρών γραφείου του αλεξανδρόσου :102:

:102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2020, 06:22
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:20
hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2020, 08:33

Σόρι, αλλά με τέτοιες γενικότητες δεν συντάσσομαι.
Επειδή είσαι σπέσαλ τύπος. :102:
Αν θέλεις σίγουρα να το παίξουμε αυτό το παιχνίδι, η πληροφορία ότι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνοι, βιαστές, κτλ. είναι μια πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί γενικά έτσι και την πιστεύεις; Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά; Μπορώ λοιπόν να την έχω ως τέτοια και να τη μεταφέρω και σε άλλους;

Ποια θυμάσαι να είναι η δική μου στάση απέναντι σ' αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα; Πες μου πόσο ασυνεπής είναι σε σχέση με αυτό που εκφράζω εδώ.
Δεν σε είπα ασυνεπή. Μόνο αυτό το θέμα συζητάμε για το αν είναι έγκυρη η γενικότητα ή όχι. Οι Αλβανοί γενικά ότι κλέβουνε ασφαλώς και μπορείς να το μεταφέρεις. Απλά είναι ψέμα ως πληροφορία. Γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο δεν εγκληματεί. Άρα;

Έλα ρε δεν είναι το ίδιο. Σου λέω ότι υπάρχουν και κριτήρια και στοιχεία ελέγχου που μπορεί να θέσει ο καθένας. Αν είσαι άντρας μπορείς να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να παρενοχλούνται οι γυναίκες γιατί κι εσύ έχεις επεξεργαστεί μέσα σου την περίπτωση του να παρενοχλείς. Ακούς και μια περίπτωση μιας φίλης στην παρέα σου. Βλέπεις και κάποια πειράγματα στο δρόμο. Ε δεν θα σου φανεί και εξωγήινο όταν ακούσεις μια τέτοια περίπτωση. Το θεωρείς και δεδομένο. Μην μουρλαθούμε τώρα! Δηλαδή τι λες; Πιστεύεις ότι όσο δεν επιβεβαιώνεις περιπτώσεις υπάρχει και η πιθανότητα να μη συμβαίνει το φαινόμενο; Σαν το κωλόγατο του Σρέντιτζερ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Ιαν 2020, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2020, 01:18
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:20

Επειδή είσαι σπέσαλ τύπος. :102:
Αν θέλεις σίγουρα να το παίξουμε αυτό το παιχνίδι, η πληροφορία ότι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνοι, βιαστές, κτλ. είναι μια πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί γενικά έτσι και την πιστεύεις; Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά; Μπορώ λοιπόν να την έχω ως τέτοια και να τη μεταφέρω και σε άλλους;

Ποια θυμάσαι να είναι η δική μου στάση απέναντι σ' αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα; Πες μου πόσο ασυνεπής είναι σε σχέση με αυτό που εκφράζω εδώ.
Δεν σε είπα ασυνεπή. Μόνο αυτό το θέμα συζητάμεγια το αν είναι έγκυρη η γενικότητα ή όχι. Οι Αλβανοί γενικά ότι κλέβπυνε ασφαλώς και μπορείς νατο μεταφέρεις. Απλά είναι ψέμα ως πληροφορία. Γιατίη πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο δεν εγκληματεί. Άρα;

Έλα ρε δεν είναι το ίδιο. Δου λέω ότι υπάρχουν καικριτήρια και στοιχεία ελέγχου που μπορεί να θέσει ο καθένας. Αν είσαι άντρας μπορείς να κέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να παρενοχλούνται οι γυναίκες γιοατί κι εσύ έχεις επεξεργαστεί μέσα σου την περίπτωση του να παρενοχλείς. Ακούς και μια περίπτωση μιας φίλης στην παρέα σου. Βλέπεις και πκακποια πειράγματα στο δρόμο. Ε δεν θα σου φανεί και εξωγήινο όταν ακούσεις μια τέτοια περίπτωση. Το θεωρείς και δεδομένο. Μην μουρλαθούμε τώρα! Δηλαδή τι λες; Πιστεύεις ότι όσο δεν επιβεβαιώνεις περιπτώσεις υπάρχει και η πιθανότητα να μη συμβαίνει το φαινόμενο; Σαν το κωλόγατο του Σρέντιτζερ;
Σου δείχνω ότι το σχόλιό μου πως δεν συντάσσομαι με γενικότητες τέτοιου τύπου δεν είναι τυχαίο, αλλά απόλυτα συνεπές.

Όχι, δεν έχω επεξεργαστεί ποτέ μα ποτέ την περίπτωση να έχω παρενοχλήσει γυναίκα γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ τέτοιο πράγμα κι ούτε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα, γιατί δεν είμαι μαλάκας. Τώρα, με ρωτάς αν υπάρχουν μαλάκες; Ναι, υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και κλέφτες και δολοφόνοι και φυσικά υπάρχουν σε όλες τις εθνικότητες και υπάρχουν και Αλβανοί κλέφτες και δολοφόνοι. Και;

Η συζήτησή μας ξεκίνησε όταν απάντησα στην παπαριά του blackpaint, ότι άπειρες γυναίκες το ζούνε καθημερινά και αναρωτήθηκα γιατί τότε να μας φέρει μια μουσαντένια ιστορία. Δεν γνωρίζει κάποια πραγματική από τις άπειρες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2020, 09:15
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2020, 01:18

Δεν σε είπα ασυνεπή. Μόνο αυτό το θέμα συζητάμε για το αν είναι έγκυρη η γενικότητα ή όχι. Οι Αλβανοί γενικά ότι κλέβουνε ασφαλώς και μπορείς να το μεταφέρεις. Απλά είναι ψέμα ως πληροφορία. Γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο δεν εγκληματεί. Άρα;

Έλα ρε δεν είναι το ίδιο. Σου λέω ότι υπάρχουν και κριτήρια και στοιχεία ελέγχου που μπορεί να θέσει ο καθένας. Αν είσαι άντρας μπορείς να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να παρενοχλούνται οι γυναίκες γιατί κι εσύ έχεις επεξεργαστεί μέσα σου την περίπτωση του να παρενοχλείς. Ακούς και μια περίπτωση μιας φίλης στην παρέα σου. Βλέπεις και κάποια πειράγματα στο δρόμο. Ε δεν θα σου φανεί και εξωγήινο όταν ακούσεις μια τέτοια περίπτωση. Το θεωρείς και δεδομένο. Μην μουρλαθούμε τώρα! Δηλαδή τι λες; Πιστεύεις ότι όσο δεν επιβεβαιώνεις περιπτώσεις υπάρχει και η πιθανότητα να μη συμβαίνει το φαινόμενο; Σαν το κωλόγατο του Σρέντιτζερ;
Σου δείχνω ότι το σχόλιό μου πως δεν συντάσσομαι με γενικότητες τέτοιου τύπου δεν είναι τυχαίο, αλλά απόλυτα συνεπές.

Όχι, δεν έχω επεξεργαστεί ποτέ μα ποτέ την περίπτωση να έχω παρενοχλήσει γυναίκα γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ τέτοιο πράγμα κι ούτε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα, γιατί δεν είμαι μαλάκας. Τώρα, με ρωτάς αν υπάρχουν μαλάκες; Ναι, υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και κλέφτες και δολοφόνοι και φυσικά υπάρχουν σε όλες τις εθνικότητες και υπάρχουν και Αλβανοί κλέφτες και δολοφόνοι. Και;

Η συζήτησή μας ξεκίνησε όταν απάντησα στην παπαριά του blackpaint, ότι άπειρες γυναίκες το ζούνε καθημερινά και αναρωτήθηκα γιατί τότε να μας φέρει μια μουσαντένια ιστορία. Δεν γνωρίζει κάποια πραγματική από τις άπειρες;
Κάτσε ρε φίλε γιατί είμαι μαλάκας άμα μου βγει να παρενοχλήσω λίγο; Αφού κάτι μέσα μου με σπρώχνει να κάνω σεξ οπωσδήποτε. Μπορεί να γνωρίζω τα οφέλη μιας εύρυθμης κοινωνίας και μιας ευνομούμενης πολιτείας και υγιούς κουλτούρας της καθημερινότητας,
μπορεί να έχω ενσυναίσθηση και γνώση του πόσο καταστρεπτική είναι η καταπίεση και πιθανόν ή κάθε μορφή καταπίεσης,
αλλά όταν βλέπω μια κωλάρα θέλω να τη γαμήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει να ελέγξω αυτό "το θέλω" ή έχω κάτσει αλλά δεν τα κατάφερα. Πιθανόν να μην έβρισκα ικανά θεμέλια να στηρίξω αυτόν τον έλεγχο. Θυμάμαι ότι επιχείρησα να καταπολεμήσω την επιθυμία για σεξ. Ως πολύ κακό πράγμα ή αηδιαστικό ή τέλος πάντων ότι όταν γαμάς κάνεις κακό στην κοπέλα και πρέπει με κάποιον τρόπο να την αποζημιώσεις και να την συλλυπηθείς. Κάτι σαν τον Μπλακ. Αν και σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσει κι άλλο θα κουράρει. Τέλος πάντων. Δεν τα κατάφερα. Τα καλοκαίρια έβλεπα κωλάρες να φέρουν ένα κορδόνι και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο μέρος της προσωπικότητας της κοπέλας πρέπει να σεβαστώ.

Σοβαρά τώρα με λες μαλάκα; :8) Δεν έχω αφήσει συνάδερφο στη δουλειά που να μεν έχω σχολιάσει το μουνί της ή να μην την έχω πέσει για να μου κάτσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Ιαν 2020, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Χαοτικός

Στηρίζω!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:39 Σοβαρά τώρα με λες μαλάκα; :8) Δεν έχω αφήσει συνάδερφο στη δουλειά που να μεν έχω σχολιάσει το μουνί της ή να μην την έχω πέσει για να μου κάτσει.
Το να την πέσεις σε κάποιον είναι παρενόχληση; Στ' αλήθεια θα συνταχθείς μ' αυτήν την σουρεαλιστική οπτική;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:55
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:39 Σοβαρά τώρα με λες μαλάκα; :8) Δεν έχω αφήσει συνάδερφο στη δουλειά που να μεν έχω σχολιάσει το μουνί της ή να μην την έχω πέσει για να μου κάτσει.
Το να την πέσεις σε κάποιον είναι παρενόχληση; Στ' αλήθεια θα συνταχθείς μ' αυτήν την σουρεαλιστική οπτική;
Όταν λέω την πέφτω έχει πέσει κάνα χούφτωμα δηλαδή στο ξεκάρφωτο όπως είναι γυρισμένη. Μια ζωή με χαστούκια αντιδράνε (που δεν πονάνε ξέρεις).
Μία μου μόνο διέφερε που μου είπε απλά "άει γαμήσου". Αυτήν τη ερωτεύτηκα.
Χαθήκαμε όμως, την ξεπέρασα. Μία άλλη που διέφερε ήταν μία που γύρισε και μου είπε "5 ευρώ. Αλλά άμα σκάσεις και μια πενηνταρού σου κάθομαι κιόλας". Αυτήν την παντρεύτηκα. :hebit:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αν χουφτώνεις συναδέλφους σου, ναι, είσαι μαλάκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2020, 00:12
Όταν λέω την πέφτω έχει πέσει κάνα χούφτωμα δηλαδή στο ξεκάρφωτο όπως είναι γυρισμένη. Μια ζωή με χαστούκια αντιδράνε (που δεν πονάνε ξέρεις).
Χαθήκαμε όμως, την ξεπέρασα. Μία άλλη που διέφερε ήταν μία που γύρισε και μου είπε "5 ευρώ. Αλλά άμα σκάσεις και μια πενηνταρού σου κάθομαι κιόλας". Αυτήν την παντρεύτηκα. :hebit:
Στα τρωει ακομα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εδώ δείτε είδηση από τον the guardian

https://www.theguardian.com/world/2016/ ... venge-fart

Λέει ότι στη Σουηδία, μια γυναίκα κάλεσε έναν άντρα στο διαμέρισμά της, υποσχόμενη ότι θα κάνουν σεξ. Οταν αυτός πήγε εκεί, αυτή άλλαξε γνώμη και τον έδιωξε.

Αυτός, έτσι όπως ήταν θυμωμένος, της έριξε έναν πόρδο πριν φύγει.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία για παρανόχληση, λέγοντας ότι "μύριζε άσχημα" αυτό που έκανε.

Η αστυνομία της είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση γιατί δεν μπορούσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

GoBack έγραψε: 10 Ιαν 2020, 00:21
Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2020, 00:12

Στα τρωει ακομα;
Μαζί με τις κόρες μου αλλά πλέον όχι για γαμήσι. Μου λέει "βρες στη δουλειά, ξέρεις να το κάνεις!" :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Και πληρωνεις και δεν γαμας δηλαδη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ναι. Μόνο κάνα χούφτωμα στη δουλειά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”