Το τηγανισμα ειναι πολυπλοκο για τα ανδρικα δεδομενα μου .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά και για τα δικά μου δεδομένα δύσκολο είναι. Δε μ' αρέσει το τηγάνισμα.Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:49Το τηγανισμα ειναι πολυπλοκο για τα ανδρικα δεδομενα μου .Εχω αντικολλητικο κλπ αλλα επειδη τα κανω ολα ταναπου εδω και κανα 6μηνο τηγανιζω σε ενα '' κατσαρολακι ''
![]()
- Cecily Anne
Πηγα κ πηρα προσουτο ζαουρις, πηρα μια μοτσαρέλα, πηρα κατι ψωμάρες της μουλινο μπιανκο με δημητριακά και ντοματα και κει που εχω φτιαξει το υπέρτατο σάντουιτς, ειδα οτι δε γλιστρά!!!!
Έπιασα τη μαγιονέζα και τη κετσαπ και τη μουστάρδα, τα πέταξα ολα πανω!
Πηγα να φαω αλλά δάγκωνα απο την μια και πέφτανε απο την αλλη!
Δεν πτοήθηκα ! Πηρα τριτη φετα ψωμι, την παπαριασα λιγο, άδειασα και λιγο τις αλλες 2 και ξαναδοκιμασα! Παλι στεγνό ηταν! Ρε τι να κανω τι να κανω! Λεω θα βράσω ενα αβγό να το αφησω να τραβήξει τα ζουμιά το θεμα μεχρι να γίνει το αβγό ! Περιμενω περιμενω! Πεταω και το αβγό μεσα, αλατοπίπερο !
Να μην σας τα πολυλογώ, αν ειχα μαγειρέψει θα ειχα φαει πιο γρηγορα !
Έπιασα τη μαγιονέζα και τη κετσαπ και τη μουστάρδα, τα πέταξα ολα πανω!
Πηγα να φαω αλλά δάγκωνα απο την μια και πέφτανε απο την αλλη!
Δεν πτοήθηκα ! Πηρα τριτη φετα ψωμι, την παπαριασα λιγο, άδειασα και λιγο τις αλλες 2 και ξαναδοκιμασα! Παλι στεγνό ηταν! Ρε τι να κανω τι να κανω! Λεω θα βράσω ενα αβγό να το αφησω να τραβήξει τα ζουμιά το θεμα μεχρι να γίνει το αβγό ! Περιμενω περιμενω! Πεταω και το αβγό μεσα, αλατοπίπερο !
Να μην σας τα πολυλογώ, αν ειχα μαγειρέψει θα ειχα φαει πιο γρηγορα !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Eγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να ρθουνε τα γενέθλια μου να μπω να γράψω ότι σήμερα έφαγα τα νιάτα μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:08![]()
![]()
Όχι κοριτσάρα μου, μη μου στεναχωριέσαι. Εσύ έχεις πάντα δίκιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πότε έχεις γενέθλια; Να κάνουμε παρτι, πάρτι να κάνουμε για τον μικρό μας γιοχιYochanan έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:04 Eγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να ρθουνε τα γενέθλια μου να μπω να γράψω ότι σήμερα έφαγα τα νιάτα μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειμαι εντελως γιατομπουτσο ψηστης. εκανα χτες 3 μπριζολες στα καρβουνα, μια βγηκε τελεια, μια μετρια, μια σκατα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κάποια φάση πιτσιρικάς με είχε πιάσει μανία να φτάσω ποσοστό λίπους χαμηλό μονοψήφιοthe comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:17μια χαρά για τα γούστα μου. φουσκώνει κανονικά δεν έχει θέμα. απλά είναι πιο άγλυκο.Naida έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:14Και πως βγήκε;the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:09 κι εγώ έκανα κέικ με πορτοκάλι-βανίλια και το 1/3 της ζάχαρης που λέει η συνταγή.
δεν είμαι του γλυκού γενικά.
Πλακώνω κάθε μέρα αερόβια όσο άντεχα, ώρες ολόκληρες έτρεχα σε κάτι ανηφόρες, μετά ποδήλατο, κολύμπι κλπ.
Από φαγητό την πρώτη μέρα τίποτα, μόνο νερό LOL
Δεύτερη μέρα ένα μήλο.
Τις επόμενες μέρες έτρωγα κάτι νερόβραστες χορτόσουπες, κάτι τέτοιες μαλακίες που μου είχε πει κάποιος, σε πολύ μικρές ποσότητες
Κρατάει αυτή η ιστορία 3-4 βδομάδες, σε κάποια φάση πετάγομαι απ'τον ύπνο μου στις 3 το πρωί.
Πάω στην κουζίνα, βρίσκω ένα ολόκληρο τσουρέκι
Ανοίγω το ντουλάπι, βρίσκω 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα. Τα ανοίγω και τα δύο και τα αδειάζω σ'ενα μπωλ, και αρχίζω να βουτάω το ολόκληρο τσουρέκι μέσα όπως ήτανε. Σε 3 λεπτά είχε φύγει όλο και σκούπιζα το μπωλ με το δάχτυλο
Μου έχει μείνει αυτή η φάση, έκανα μετά να φάω ζάχαρη κάτι μήνες. Μήπως πέρασες κι εσύ κανένα τέτοιο;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
the comet the course the tail
πλάκα - πλάκα, είχα μια τραυματική εμπειρία με εξέταση για καμπύλη σακχάρου, που με βάλανε και ήπια ένα αηδιαστικά γλυκό πράμα (γλυκόζη σε ένα ποτήρι).Chilloutbuddy έγραψε: 20 Φεβ 2019, 10:40
Μου έχει μείνει αυτή η φάση, έκανα μετά να φάω ζάχαρη κάτι μήνες. Μήπως πέρασες κι εσύ κανένα τέτοιο;
δεν έχω ζάχαρο. αλλά έχω προδιάθεση κληρονομική.
Χοιρινές μπριτζόλες, salsiccia, spinaci al burro, και κρεατόσουπα με ΑΒΓ για πρώτο πιάτο.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Kι εγώ είδα μία σε προσφορά μια salciccia di Bra και λέω εδώ είμαστε. Πήρα και αβγά και φρέσκο ψωμό. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟΨΕ.Cavaliere έγραψε: 21 Φεβ 2019, 16:03 Χοιρινές μπριτζόλες, salsiccia, spinaci al burro, και κρεατόσουπα με ΑΒΓ για πρώτο πιάτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μόνο που δεν είναι salciccia, αλλά salsiccia. Αλλά δεν φταις, είναι το πιο σύνηθες λάθος στα ιταλικά.
Ordem e Progresso.
Πόσο κάνει στην Ελλάδα;Cecily Anne έγραψε: 21 Φεβ 2019, 16:08Kι εγώ είδα μία σε προσφορά μια salciccia di Bra και λέω εδώ είμαστε. Πήρα και αβγά και φρέσκο ψωμό. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟΨΕ.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-