Αυτος καταλαβε τι τον ρωτησες,εσυ καταλαβες,τι τον ρωτησες;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:54Επειδή αυτός κατάλαβε τί τον ρωτάω και γιατί, ενώ εσύ όχι, άστο καλύτερα...Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:52ρωτα τον και για το σωβρακο που φοραει,τι χρωμα ειναι;
Να τον στειλεις αδιαβαστο!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Εμπεδοκλής
Κοίτα. Μην ανησυχείς για εμένα. Είναι όλα έτοιμα. Βασικά μου λείπει μία παλακίδα και ένας ευνούχος. Στείλε σε πμ το cv σου για όποια από τις θέσεις θέλεις.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:59Μην προσγειωθεις αποτομα μονο,απο ενδιαφερον σ'το λεω.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:53Μπα. Έχω ήδη έτοιμα τα όρια του πασαλικίου μου.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:49
Καλο μου γιουσαφακι,πολυ με συγκινεις!
Να ξερεις παντως,οταν θα παψεις να εισαι χρησιμος,θα σε πεταξει σαν στημενη λεμονοκουπα.
Δεν φημιζεσαι και για την οξυδερκεια σου αλλωστε.
-
Εμπεδοκλής
Μην ανακατεύεσαι λέμε. Έχεις χάσει το θέμα και δεν το έχεις καταλάβει.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:00Αυτος καταλαβε τι τον ρωτησες,εσυ καταλαβες,τι τον ρωτησες;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:54Επειδή αυτός κατάλαβε τί τον ρωτάω και γιατί, ενώ εσύ όχι, άστο καλύτερα...Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:52
ρωτα τον και για το σωβρακο που φοραει,τι χρωμα ειναι;
Να τον στειλεις αδιαβαστο!![]()
μοιραζει πονο ο φαλακρος γαμικουλας ...
https://www.defence-point.gr/news/dendi ... tis-livyisΔένδιας: Συνομιλίες μόνο με εκλεγμένη από το λαό, κυβέρνηση της Λιβύης
newsdp | 17/11/2022 17:36
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
σιγα μην σου στειλει και κωδικους ταχις ... κοιτα ρε τι τζιμανια πληρωνει ο προξενοςΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:01Κοίτα. Μην ανησυχείς για εμένα. Είναι όλα έτοιμα. Βασικά μου λείπει μία παλακίδα και ένας ευνούχος. Στείλε σε πμ το cv σου για όποια από τις θέσεις θέλεις.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:59Μην προσγειωθεις αποτομα μονο,απο ενδιαφερον σ'το λεω.
Δεν φημιζεσαι και για την οξυδερκεια σου αλλωστε.
-
Εμπεδοκλής
Πρόξενος; Σιγά μην παίρνω εντολές και από την καθαρίστρια. Από Τσαβούσογλου και πάνω. Σε αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν κάτι Τούρκοι επενδυτές και ψάχνουν για σπίτι.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:05σιγα μην σου στειλει και κωδικους ταχις ... κοιτα ρε τι τζιμανια πληρωνει ο προξενοςΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:01Κοίτα. Μην ανησυχείς για εμένα. Είναι όλα έτοιμα. Βασικά μου λείπει μία παλακίδα και ένας ευνούχος. Στείλε σε πμ το cv σου για όποια από τις θέσεις θέλεις.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 17:59
Μην προσγειωθεις αποτομα μονο,απο ενδιαφερον σ'το λεω.
Δεν φημιζεσαι και για την οξυδερκεια σου αλλωστε.![]()
να τους πεις οτι τζαμπα τα λεφτα που δινουνε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:07Πρόξενος; Σιγά μην παίρνω εντολές και από την καθαρίστρια. Από Τσαβούσογλου και πάνω. Σε αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν κάτι Τούρκοι επενδυτές και ψάχνουν για σπίτι.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:05σιγα μην σου στειλει και κωδικους ταχις ... κοιτα ρε τι τζιμανια πληρωνει ο προξενοςΕμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:01
Κοίτα. Μην ανησυχείς για εμένα. Είναι όλα έτοιμα. Βασικά μου λείπει μία παλακίδα και ένας ευνούχος. Στείλε σε πμ το cv σου για όποια από τις θέσεις θέλεις.![]()
-
Εμπεδοκλής
Όποτε σε βολεύει είναι τσάμπα, όποτε δε σε βολεύει δεν είναι; Δεν πάει έτσι.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:08να τους πεις οτι τζαμπα τα λεφτα που δινουνε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:07Πρόξενος; Σιγά μην παίρνω εντολές και από την καθαρίστρια. Από Τσαβούσογλου και πάνω. Σε αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν κάτι Τούρκοι επενδυτές και ψάχνουν για σπίτι.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:05
σιγα μην σου στειλει και κωδικους ταχις ... κοιτα ρε τι τζιμανια πληρωνει ο προξενος![]()
Τέλος πάντων. Χρωστάς κανένα κόκκινο δάνειο να έρθουμε να σου πάρουμε το σπίτι φθηνά και να το δώσουμε στους Τούρκους επενδυτές; Αν όχι και πάλι κανονίζεται. Βασικά έχεις σπίτι στο όνομα σου; Αν θέλεις ψάχνουμε λεκανατζού
να μη σε νοιαζει ...Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:13Όποτε σε βολεύει είναι τσάμπα, όποτε δε σε βολεύει δεν είναι; Δεν πάει έτσι.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:08να τους πεις οτι τζαμπα τα λεφτα που δινουνε ...Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:07
Πρόξενος; Σιγά μην παίρνω εντολές και από την καθαρίστρια. Από Τσαβούσογλου και πάνω. Σε αφήνω τώρα γιατί θα έρθουν κάτι Τούρκοι επενδυτές και ψάχνουν για σπίτι.
Τέλος πάντων. Χρωστάς κανένα κόκκινο δάνειο να έρθουμε να σου πάρουμε το σπίτι φθηνά και να το δώσουμε στους Τούρκους επενδυτές; Αν όχι και πάλι κανονίζεται. Βασικά έχεις σπίτι στο όνομα σου; Αν θέλεις ψάχνουμε λεκανατζού
-
Εμπεδοκλής
Καλά, με νοιάζει. 100 χιλιάρικα μπροστάντζα πήρα. Τέλος πάντων. Αν δε μου πεις θα ρωτήσω τον Πάτση.nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:15να μη σε νοιαζει ...Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 18:13Όποτε σε βολεύει είναι τσάμπα, όποτε δε σε βολεύει δεν είναι; Δεν πάει έτσι.
-
Εμπεδοκλής
Ο Πάτσης μου δίνει 105. Δικά σου τα 5. Να περιμένεις τηλέφωνο από εισπρακτική αύριο. Οπότε τράβα πόλεμο διότι πας δεν πας σπίτι δε θα έχεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia