!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:32
Πιο πολλές και πιο καλές γυναίκες για αρχή. :lol:
Μωρέ σ' είχα καταλάβει απ την αρχή εγώ :smt005:

Αλλά δεν είπαμε; Λεττονία! Και με τα καλά της Δύσης.

Και άσε τι έχω ζήσει... σιγά μη πάω στη ζούγκλα για να μάθω αν υπάρχουν ανθρωποφάγοι :lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:35
Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:28
nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:12
Spoiler
Δεν προτιμώ κάτι από τα δύο άλλα μην ξεχνάς και εδώ έχεις πιθανότατα να πας φυλακή χωρίς να κάνεις κάτι.
Όταν έρχεται το χαρτί κατάταξης σου το κράτος σε απειλεί, ότι χωρίς να έχεις κάνει κάποια συμφωνία μαζί του, αν δεν παρουσιαστεις, κινδυνεύεις με φυλάκιση και πρόστιμο. Αυτό το δεχόμαστε ως νορμάλ όμως.
ξεχνάς κάτι

Στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα
Το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος ορίζει ότι «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

κι έχεις μείνει λίγο πίσω

Στρατεύσιμοι αντιρρησίες συνείδησης
Ως προς τους κληρωτούς, οι αντιρρησίες συνείδησης καλούνται με τον νέο νόμο να προσφέρουν είτε άοπλη στρατιωτική θητεία, είτε εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.
Πρώτον τι ξεχνάω;
Δεύτερον τι μου ποστάρεις εναλλακτική θητεία; Το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχεις κάνει καμιά συμφωνία με το κράτος για να σε αναγκάσει να κάνεις κανονική ή εναλλακτική θητεία και σαφώς δεν καταπατώ το δικαίωμα κάποιου όταν δεν θέλω να εξαναγκαστώ να υπηρετήσω το κράτος.
Βλακώδεις οι απαντήσεις σου.
Ξέρεις ποια είναι η πλάνη σε αυτό το ζήτημα nyxtovios;
Ότι αν δεν στρατολογηθείς σε καιρό πολέμου, θα γλιτώσεις.

Αν δεν υπήρχε στρατολόγηση από τακτικό στρατό, θα αναλάμβαναν οι εθνικιστικές ομάδες.
Και δεν θέλεις να σε αναλάβουν οι εθνικιστικές ομάδες ειδικά σε εμπόλεμη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:37
nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:32
Πιο πολλές και πιο καλές γυναίκες για αρχή. :lol:
Μωρέ σ' είχα καταλάβει απ την αρχή εγώ :smt005:

Αλλά δεν είπαμε; Λεττονία! Και με τα καλά της Δύσης.

Και άσε τι έχω ζήσει... σιγά μη πάω στη ζούγκλα για να μάθω αν υπάρχουν ανθρωποφάγοι :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

stavmanr έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:38

ξεχνάς κάτι

Το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος ορίζει ότι «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

Ως προς τους κληρωτούς, οι αντιρρησίες συνείδησης καλούνται με τον νέο νόμο να προσφέρουν είτε άοπλη στρατιωτική θητεία, είτε εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.
Πρώτον τι ξεχνάω;
Δεύτερον τι μου ποστάρεις εναλλακτική θητεία; Το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχεις κάνει καμιά συμφωνία με το κράτος για να σε αναγκάσει να κάνεις κανονική ή εναλλακτική θητεία και σαφώς δεν καταπατώ το δικαίωμα κάποιου όταν δεν θέλω να εξαναγκαστώ να υπηρετήσω το κράτος.
Ξέρεις ποια είναι η πλάνη σε αυτό το ζήτημα nyxtovios;
Ότι αν δεν στρατολογηθείς σε καιρό πολέμου, θα γλιτώσεις.

Αν δεν υπήρχε στρατολόγηση από τακτικό στρατό, θα αναλάμβαναν οι εθνικιστικές ομάδες.
Και δεν θέλεις να σε αναλάβουν οι εθνικιστικές ομάδες ειδικά σε εμπόλεμη κατάσταση.
Άσχετο
Δεν καταπατώ το δικαίωμα κάποιου όταν δεν θέλω να εξαναγκαστώ να υπηρετήσω το κράτος.
Τέλος
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:10
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:07
Spoiler
Jack Shephard έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:03

Αυτό είναι απόσπασμα από σημερινό άρθρο του Boris Johnson στην Telegraph. Πέρα από από αυτά λέει ότι θα ξεκινήσει περισσότερες γεωτρήσεις στη βόρεια θάλασσα παρά τις αντιδράσεις των Σκωτσέζων ενώ παράλληλα θα επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ώστε μέχρι το 2050 το UK να έχει μηδενικό αντίκτυπο εκπομπών. Ενώ θα επενδύσει και στην πυρηνική ενέργεια:

Τέλος, θα πάει αυτός σε Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ για να τους πείσει να διαθέσουν αποθέματα και να πέσουν οι τιμές.
Το 1997 Labour manifesto λέει αλλά για την πολύ πιο πρόσφατη οικονομική καταστροφή που ήταν το Hickley Point C δεν είχε κάποιο σχόλιο.
μια χαρά τα πάμε, considering:

Hinkley Point C delayed until at least 2026
"Despite being affected by the COVID-19 health crisis, Hinkley Point C has made significant progress in 2020 on site, in the design execution plans and on the manufacturing of equipment," the French state-owned company said today. "In this context, a detailed review of schedule and cost has been performed to estimate the impact of the pandemic so far."

This review has concluded that the project completion costs are now estimated in the range of GBP22 to 23 billion (in 2015 prices), which changes the projected rate of return for EDF from 7.6-7.8% to 7.1-7.2%.

αλλά δυστυχώς there is no accounting for fuckups of συνέταιροι:

Hinkley Point C: Chinese nuclear plant fault may delay UK power plan
Key safety components in the UK’s first new nuclear power station for 30 years may need to be redesigned and the project could be delayed after defects were detected at a similar reactor in China.
Καλά, αυτό είναι απλά το latest delay και θα δούμε αν είναι το τελευταίο. Το ερώτημα είναι γιατί δεν ανέφερε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Έχουν κάνει μάρκετινγκ στον κόσμο ότι πρόκειται για φτηνή ενέργεια, ενώ η πραγματικότητα δείχνει άλλα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:34
sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:29
nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:02

Και εδώ αν δεν καταταγείς στο στρατό όταν σου έρθει χαρτί έτσι σε κάνουν.
Δεν είδα να χτυπιέται ο πορδοσαλτης.
Λιποτάκτησε η Ρωσίδα; :o

Μα τι γράφετε πχια :lol:
Ο φίλος έφερε ένα παράδειγμα που το κράτος καταπατά μια ελευθερία. Εγώ έφερα ένα άλλο, το οποίο θεωρούμε νορμάλ
Υπάρχει πρόβλεψη για αυτό στις δημοκρατικές ή δημοκρατικοφανείς χώρες. Ονομάζεται στρατιωτικός νόμος. Σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου η πράξη της μπορεί να θεωρηθεί προδοσία.
Η Ρωσία δεν έχει επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, βασικά δεν παραδέχεται καν επίσημα πως βρίσκεται σε πόλεμο. Οπότε η οποιαδήποτε πράξη ειρηνικής αντίδρασης ή η δημόσια διαφωνία με την "στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία" είναι αναφέρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη, εάν βέβαια το σύνταγμα της Ρωσίας αναγνωρίζει την ελευθερία του λόγου.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

nikos_hellas έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:44
Spoiler
Εικόνα

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Στόχος τα βιολογικά εργαστήρια της ΚΑΜΠΑΛ

Εικόνα

Ο Πούτιν “Καθαρίζει” την Καμπάλ !
Πολύς κόσμος, επειδή δεν γνωρίζει και επειδή παρακολουθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία συνεχώς λένε ψέματα, πιστεύει ότι η εισβολή που έγινε από την Ρωσία στην Ουκρανία, έγινε εις βάρος της ανθρωπότητας !

Δείξανε βομβαρδισμούς, φωτιές, σκοτωμούς, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Μέχρι που χρησιμοποιήσανε εικόνες εκρήξεων από πραγματικούς βομβαρδισμούς, που γίνανε στο παρελθόν και σε άλλα μέρη, για να τα παρουσιάσουν ως γεγονότα για την παρούσα κατάσταση στην Ουκρανία και να περάσουν το μήνυμα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας δολοφόνος πολεμοχαρής και θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει !

Αντιθέτως, όλοι αυτοί που κατηγορούν την Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οι εχθροί της ανθρωπότητας !

Στην πραγματικότητα τι συμβαίνει.

Η Ουκρανία είναι γεμάτη από εμπόριο παιδιών, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Λέγεται ότι διοικείται από τον Μπάιντεν και τον Ομπάμα. Δεδομένου ότι και οι δύο είναι νεκροί, διοικείται και κυβερνάται από τη συμμορία.

Ο Πούτιν εξουδετερώνει τη συμμορία.

Με «χειρουργικές» διαδικασίες βγάζει την συμμορία αυτή από την μέση.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Ζελένσκυ (Volodymyr Zelensky) δήλωσε συγκεκριμένα, ότι οι Ρώσοι τον κυνηγούν.

“Ο εχθρός με έχει χαρακτηρίσει ως εχθρό νούμερο ένα”. Ναι, είναι αλήθεια. Ο Ζελένσκυ είναι μέρος της συμμορίας που διευθύνει όλη την εμπορία παιδιών, το ξέπλυμα χρήματος και τη διαφθορά.

Οι Ρώσοι κυνηγούν ειδικά τον Ζελένσκι, καθώς και άλλα μέλη της συμμορίας. Επίσης ο Ζελένσκι είπε ότι οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ εναντίον 13 φρουρών και τους σκότωσαν όλους. Αυτό ήταν ψέμα. Αυτό το ψέμα κυκλοφόρησε από τα ΜΜΕ, για να φανεί στον κόσμο ότι οι Ρώσοι είναι οι κακοί της υπόθεσης.

https://www.sfagi.gr/o-theos-na-eylogei ... -oykrania/

,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Γενικά, πάντως, ίσως θα πρέπει να αποκαλούμε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως:

Β' Παγκόσμια Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Μαρ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Πριν 2 μήνες τα λεγε ο μπαμπάς...
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Spoiler
nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:12
Spoiler
Δεν προτιμώ κάτι από τα δύο άλλα μην ξεχνάς και εδώ έχεις πιθανότατα να πας φυλακή χωρίς να κάνεις κάτι.
Όταν έρχεται το χαρτί κατάταξης σου το κράτος σε απειλεί, ότι χωρίς να έχεις κάνει κάποια συμφωνία μαζί του, αν δεν παρουσιαστεις, κινδυνεύεις με φυλάκιση και πρόστιμο. Αυτό το δεχόμαστε ως νορμάλ όμως.
ξεχνάς κάτι

Πρώτον τι ξεχνάω;
αν δεν θεωρείς το σύνταγμα συμφωνία με το κράτος δεν μπορώ να βοηθήσω την περίπτωσή σου. :102:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:48
Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:10
Spoiler
Καλά, αυτό είναι απλά το latest delay και θα δούμε αν είναι το τελευταίο. Το ερώτημα είναι γιατί δεν ανέφερε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Έχουν κάνει μάρκετινγκ στον κόσμο ότι πρόκειται για φτηνή ενέργεια, ενώ η πραγματικότητα δείχνει άλλα.
big new bets on nuclear power είπε ο Boris, δεν μιλάει για τα παλιά. :D
PS
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Jack Shephard έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:58 Φτηνά τη γλύτωσε η Ρωσίδα που εμφανίστηκε χθες στο δελτίο ειδήσεων για να διαμαρτυρηθεί. Μόνο πρόστιμο, 30.000 ρούβλια. Την ανέκριναν 14 ώρες, δε της επέτρεπαν επικοινωνία με το δικηγόρο ούτε με την οικογένεια της. Προηγουμένως υπηρχαν φόβοι ότι θα διωχθεί με άλλο άρθρο για "διασπορά ψευδών ειδήσεων εν γνώση της σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις", το οποίο επισείει ποινή έως 15 έτη.
Δυστυχώς αυτό ήταν μόνο η αρχή. Εκκρεμεί η κατηγορία σύμφωνα με τον νέο νόμο που περάσανε, σιγά μην την αφήσουν έτσι. :cry
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 22:18
Spoiler
Πρώτον τι ξεχνάω;
αν δεν θεωρείς το σύνταγμα συμφωνία με το κράτος δεν μπορώ να βοηθήσω την περίπτωσή σου. :102:
Συμφωνία είναι όταν σε ρωτάνε κιόλας..
Εγώ την έγραψα χρυσό μου την παράγραφο αυτή στο Σύνταγμα;
Άν είναι και εγώ γράφω ένα χαρτί ότι μου χρωστάς 1 εκατομμύριο, λέω ότι έχουμε συμφωνία και στα ζητάω.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”