I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Δεν το συλλαβίζει γι αυτό.
Ειναι αναφορά στο let my people go που είπε ο Μωυσής στη Βίβλο, και έγινε και τραγούδι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58
Εγώ ελπίζω να επιτραπούν γρήγορα οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι και ας είναι κλειστά όλα.
Μα δεν έχουν απαγορευτεί, επίσημα τουλάχιστον. Μια χαρά γίνονται. Και φυσικά έξω βλέπεις αγέλες 4+ ατόμων να κυκλοφορούν. Κατά τα άλλα ορισμένοι, χαμηλών τόνων, που όντως κάθονται μέσα και βλέπουν τηλεόραση μιλάνε για νέα χούντα. Δεν μπορούνε να κάμψουν το πνεύμα του Πολυτεχνείου ό,τι και να κάνουν.
Επίσημα έχουν απαγορευτεί. Δεν υπάρχει επιλογή <<κοινωνική επίσκεψη>>. Άλλο αν κάποιοι γράφουν προσωπική άσκηση και πάνε σε σπίτι φίλων για καφε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.
Σου γράφω πράγματα που γνωρίζω από 1ο χέρι. Σου στέλνω λινκ ...Σου επισυναπτει ο άλλος τον νόμο και συ πόσο εμπεριστατωμένα απαντας;
Δεν απαντάς καθόλου όταν τρως την τάπα και πετάς σε άλλη κατεύθυνση τη μπάλα.
Αν έχεις ακριβη αριθμό προσλήψεων μη διοικητικών γραψτον μας . Δώσε και λινκ.
Άντε να δούμε.
Τι θα πει από πρώτο χέρι; Το link που μου δίνεις δεν έχει αρκετά στοιχεία για κανένα συμπέρασμα. Αν πήγαινε πίσω αρκετά, θα έκανα τον κόπο για χάρη της συζήτησης να ελέγξω μόνος μου τον αριθμό προσλήψεων, που και πάλι θα ήθελε χρόνο να τον ανακαλύψω.
Τι νόημα έχει ως επίρρωση των επιχειρημάτων σου ένα τέτοιο link που δεν έχει τις πληροφορίες που ισχυρίζεσαι;
Ο ισχυρισμός σου είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τεράστια διαφορά. Ακόμα περιμένω να δω πού στηρίζεται το επιχείρημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
I need a haircut γράφει ο φαλάκρας με το καπελάκι. Ο άλλος ο μαλάκας συλλαβίζει το golf, τροφοδοτώντας τον μύθο ότι προέρχεται από το Gentlemen Only, Ladies Forbidden. Μισογύνης συν τοις άλλοις, αλλά διαμαρτύρεται γιατί στερείται από την δυνατότητα να παίξει το μπαστούνι του.
Δεν το συλλαβίζει γι αυτό.
Ειναι αναφορά στο let my people go που είπε ο Μωυσής στη Βίβλο, και έγινε και τραγούδι.
Α, εξίσου ηλίθιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ώριμη απάντηση. Θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά για το τσίρκο που ψηφίζεις.
Σου γράφω πράγματα που γνωρίζω από 1ο χέρι. Σου στέλνω λινκ ...Σου επισυναπτει ο άλλος τον νόμο και συ πόσο εμπεριστατωμένα απαντας;
Δεν απαντάς καθόλου όταν τρως την τάπα και πετάς σε άλλη κατεύθυνση τη μπάλα.
Αν έχεις ακριβη αριθμό προσλήψεων μη διοικητικών γραψτον μας . Δώσε και λινκ.
Άντε να δούμε.
Τι θα πει από πρώτο χέρι; Το link που μου δίνεις δεν έχει αρκετά στοιχεία για κανένα συμπέρασμα. Αν πήγαινε πίσω αρκετά, θα έκανα τον κόπο για χάρη της συζήτησης να ελέγξω μόνος μου τον αριθμό προσλήψεων, που και πάλι θα ήθελε χρόνο να τον ανακαλύψω.
Τι νόημα έχει ως επίρρωση των επιχειρημάτων σου ένα τέτοιο link που δεν έχει τις πληροφορίες που ισχυρίζεσαι;
Ο ισχυρισμός σου είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τεράστια διαφορά. Ακόμα περιμένω να δω πού στηρίζεται το επιχείρημα.
Από πρώτο χέρι σημαίνει ότι όσο εσύ εκοβες μορταδελα εγώ μπορεί να έκανα 10 εφημερίες τον μήνα λόγω έλλειψης προσωπικού στην κλινική που δουλεύω.
Το σάιτ του υπουργειου έχει στοιχεία για τις προσλήψεις επικουρικών ιατρων πχ αλλα όχι για μόνιμους ιατρούς ΕΣΥ. Μάλλον επειδή δε γινόταν καμία.
Υπουργός υγειας , αξιότιμος κύριος Λοβέρδος :(7.9.2011) «Δεν θα προσλάβουμε ούτε έναν γιατρό»
Ίδια μέτρα για την πρωτομαγιά λένε τα γίδια, ανάλογα με το πασχα. Και για αρση των μηνυμάτων κουβέντα. Το παρατραβάνε το πράγμα, και θα τους πάρει ο διάολος.
κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς, επισημαίνοντας πως δεν θα γίνουν μετακινήσεις από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία, θεωρώντας βέβαιο ότι το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι σαν το Πάσχα. Για το ίδιο θέμα, είχε μιλήσει και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, που φρόντισε να... βάλει φρένο σε όσους προγραμματίζουν τριήμερη απόδραση την Πρωτομαγιά. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι τα μέτρα θα είναι αντίστοιχα εκείνων που εφαρμόστηκαν έως τώρα, προσθέτοντας πως «υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους, έχουμε εμπιστοσύνη στον πολίτη ότι θα τα τηρήσει».
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2020, 14:18
Από πρώτο χέρι σημαίνει ότι όσο εσύ εκοβες μορταδελα εγώ μπορεί να έκανα 10 εφημερίες τον μήνα λόγω έλλειψης προσωπικού στην κλινική που δουλεύω.
Αυτό δεν μου λέει τίποτα. Στοιχεία θέλω. Αλλιώς μπορείς να κάνεις ό,τι ισχυρισμό θέλεις, δεν έχει νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε αφού βλέπουν πως πάει καλά το πράγμα δημοσκοπικα. Χεστηκανε για το αν την βγάζει ο άλλος η πως οικονομικά, ψυχολογικα. Να είναι καλά τα γερόντια που χαλβαδιαζουν στις τηλεοράσεις και ψηφίζουν κουλή. Από λεφτά, νταξει. Η Γερμανία ανοίγει την οικονομία σιγά σιγά, θα μας τα δίνουν αυτοί. Υπάρχει σχέδιο.
vatraxos έγραψε: 23 Απρ 2020, 12:58
Τουλάχιστον μέχρι 4 του Μάη τα περιοριστικά μέτρα.
Η κίνηση έξω πάντως έχει διπλασιαστεί σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν. Η προηγούμενη δεν μετράει αφού πολλοί έκαναν ψώνια για το Πάσχα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
vatraxos έγραψε: 23 Απρ 2020, 12:58
Τουλάχιστον μέχρι 4 του Μάη τα περιοριστικά μέτρα.
Η κίνηση έξω πάντως έχει διπλασιαστεί σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν. Η προηγούμενη δεν μετράει αφού πολλοί έκαναν ψώνια για το Πάσχα.
Χθες βγήκα και περπάτησα κατά μήκος του κέντρου της πόλης, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε αντίθεση με προηγούμενες εργάσιμες ημέρες σε ένα δρόμο τίγκα στα κλειστά μαγαζιά.
Κόσμο συνάντησα έξω από τα καταστήματα των τραπεζών, στη Vodafone, στη Wind και στο Γερμανό.
Στην υπόλοιπη διαδρομή, αραιά και που.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει