Απάντησα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:44Ούτε αυτοί θα με καλούσαν οπότε δεν τρέχει κάτι.sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:41Εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος ώστε να προεξοφλώ αντιδράσεις σε υποθετικές καταστάσεις. Ζήτησα διευκρίνηση επειδή συμπτωματικά τα πρόσωπα που ανέφερες (Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη) έχω καταλάβει ότι δεν θα τα καλούσες στα γεννέθλια σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:37
Και η Παπαρήγα να ήταν το ίδιο ισχύει. Αλλά ας αντιστρέψουμε το ερώτημα. Εσύ θα πήγαινες;
Αλλά δεν απάντησες. Απάντα μια να γελάσω με το χαΐνη...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:44Απάντησα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:44Ούτε αυτοί θα με καλούσαν οπότε δεν τρέχει κάτι.sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:41
Εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος ώστε να προεξοφλώ αντιδράσεις σε υποθετικές καταστάσεις. Ζήτησα διευκρίνηση επειδή συμπτωματικά τα πρόσωπα που ανέφερες (Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη) έχω καταλάβει ότι δεν θα τα καλούσες στα γεννέθλια σου.
Έχε λίγο το θάρρος να απαντήσεις. Και εγώ μαζί σου είμαι...
Οι δικές σου είναι από τις πιο γελοίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:39Ναι. Απλά υπάρχουν δικαιολογίες που είναι αστείες και δικαιολογίες που έχουν βάση. Εκτός και αν με κατηγορείς που προτιμώ τη ζωή. Γιατί κάποιοι κάπου έχετε χάσει το μέτρο...Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:32Μου το έκανες λιανά πολλά ποστ πριν δεν έχω απορίες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:06
Για να στο γράψω πιο καθαρά. Αδιαφορώ για τα τομάρια τύπου Ζελένσκι, Μπάιντεν, Πούτιν, Ερντογάν, Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μεγάλα τομάρια. Δε θα αποφασίσουν αυτοί για το αν εγώ θα γίνω κρέας για χάρη των συμφερόντων των μεγιστάνων που εξυπηρετούν. Γκέγκε; Ή να στο κάνω πιο ψιλά. Θέλεις να πεθάνεις εσύ ή το παιδί σου; Δική σου πετριά.
Για κάθε φυγόμαχο που τον νοιάζει μόνο το τομάρι του υπάρχουν πάντα πολλές δικαιολογίες πρόχειρες.
Ακόμα κι αν επιστρατευτείς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεθείς στην πρώτη γραμμή.
Μπορεί κάλλιστα να υπηρετείς στα μετόπισθεν η σε ειδικότητα με μικρή επικινδυνότητα.
Που και στην πρώτη γραμμή σκοτώνεται ένα μικρό ποσοστό των ανδρών.
Επομένως το δεν θα πάω να σκοτωθώ γι αυτούς αλλά θα κλειδώσω και θα την κάνω είναι τραβηγμένο και ξεχειλωμένο για να χωρέσει τον φιλοτομαρισμο σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Φανταστείτε πόσους Εμπεδοκλήδες έχει η Ρωσία που γεμίσαμε βιντεάκια να σπάνε τα πόδια και τα χέρια τους για να μην επιστρατευτούν! 
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εμπεδοκλη που μένεις τύπε; Κάτω απο Λάρισα;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:47 Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;
Έχε λίγο το θάρρος να απαντήσεις. Και εγώ μαζί σου είμαι...![]()
Ναι εδώ θα τρέξουν αν χρειαστεί να είσαι σίγουρος.Chainis έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:54 Φανταστείτε πόσους Εμπεδοκλήδες έχει η Ρωσία που γεμίσαμε βιντεάκια να σπάνε τα πόδια και τα χέρια τους για να μην επιστρατευτούν!![]()
Δε βλέπω πάντως κάπου να στα λέει λάθος.
Οι πολιτικοί και οι στρατηγοί και οι κάθε λογής ηγέτες δεν απευθύνονται σε γιδοβοσκούς πλέον που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Θα λέγαμε μάλιστα πως οι ίδιοι είναι πλέον σε μόρφωση γιδοβοσκού.
Οι Κούληδες και οι λοιποί πρίγκηπες και κληρονόμοι να πάνε να πολεμήσουν για τα εξοχικά τους στα νησιά οι ίδοι, ή να πληρώσουν αλβανούς και λαθρομετανάστες.
Όταν τόσα χρόνια δεν έχεις εθνική πολιτική, δεν γίνεται να πείσεις όταν έρθει η ώρα.
Εγω παντως θα γεμισω μεγαλη περηφάνια να πολεμησω για τη χωρα μου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aμα δε τρέξουν το μέτωπο θα φθάσει στα σπίτια και τις οικογενειες τους, ειδικά για όσους μένουν απο Θεσσαλονική έως Ξάνθη, Κομοτηνή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 29 Σεπ 2022, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έβαλες τόσες υπερβολές που δεν βγαίνει νόημα.Unique έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:59 Εγω παντως θα γεμισω μεγαλη περηφάνια να πολεμησω για τη χωρα μου.
Ανασύνταξέ το.
Βοήθεια (δωρεάν):
1) Εγω παντως θα γεμισω υπερηφάνεια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
2) Εγω παντως θα νιώσω μεγαλη περηφάνια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 29 Σεπ 2022, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαχλαμάρες λες. Αύριο σού λεει ένας γιατρός έχεις ένα μήνα. Τι κάνεις; Ποτέ δεν τα κατάλαβα και δεν απάντησα σε αυτά. Ό,τι και να πω άλλωστε τζάμπα είναι, βάλε ότι νομίζεις, δεν έχω πρόβλημα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:47Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;sharp έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:44Απάντησα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:44
Ούτε αυτοί θα με καλούσαν οπότε δεν τρέχει κάτι.
Πάντως τα νερά μας είναι ...απόρθητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:47 Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... source=rss
Όπως λέμε "Τζένκινς Χαν ο Πορθητής των νερών"
Τι άλλο θα ακούσουμε από πρωθυπουργό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 29 Σεπ 2022, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να φτάσει.
Οφείλουν να έχουν σχέδιο για τις οικογένειες τους
Κι αν κάνουν απόβαση στον ...Μαραθώνα;Αλιόσα έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:57Εμπεδοκλη που μένεις τύπε; Κάτω απο Λάρισα;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:47 Αύριο ο Μητσοτάκης καλεί επιστράτευση και μετακινεί δυνάμεις στον Έβρο. Είσαι στους επίστρατους. Τί κάνεις; Ψάχνεσαι για απαλλαγή; Αλλάζεις χώρα, βάζεις βύσμα να αλλάξει, πας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 29 Σεπ 2022, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποτελεί ύψιστη τιμή να πολεμάς για τη χωρα σου.stavmanr έγραψε: 29 Σεπ 2022, 22:01Έβαλες τόσες υπερβολές που δεν βγαίνει νόημα.Unique έγραψε: 29 Σεπ 2022, 21:59 Εγω παντως θα γεμισω μεγαλη περηφάνια να πολεμησω για τη χωρα μου.
Ανασύνταξέ το.
Βοήθεια (δωρεάν):
1) Εγω παντως θα γεμισω υπερηφάνεια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
2) Εγω παντως θα νιώσω μεγαλη περηφάνια αν χρειαστεί να πολεμησω για τη χωρα μου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές