Όλα θα τα αγγίξω, μην ανησυχείς. Προς το παρόν με έχει αγγίξει το πνεύμα του και η εξυπνάδα του, καθώς και ο ήρεμος χαρακτήρας του.
Βέβαια, και πριν χρόνια με άγγιξαν αυτά σε έναν άλλον και σχεδόν έφτασα στην κατάθλιψη από την εξέλιξη της σχέσης.
Δεν υπάρχει για μένα εννοείς δωρεάν. Άλλες τις φιλεύεις.Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2023, 04:24Δεν υπαρχει δωρεαν μπριτζολικι - με μια εξαιρεση μονοuser έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:40Θέλει ανταλλάγματα λέει κάθε φορά που χαζεύω έξω απ' το "παραθυρό" του που ξεκοκαλίζει τις μπριτζόλες και μου κάνει έτσιΚαρολίνα έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:18
Δεν σου δίνει αν δεν τι;![]()
Εμένα το πολύ πολύ να μου δώσει μια κλωτσιά, με έχει άχτι (για μια κατσίκα).![]()
Ο άπονος. Να γίνω εγώ... χορεύτρια για μια σπαλομπριτζόλα. Αρακά να φάω!...μπλιαχ
Τσιγκλάς Καρολινάκι, πάλι κατσίκα την είπες![]()
waldorf έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:07Πειράματα έκανα και κάνω πολλά ακόμη.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 11:04 τα τελευταία έχουν επανέλθει γερά οι τηγανιτες πατάτες στο προσκήνιο προσπαθώντας οι διάφοροι σεφ να βγάλουν την τέλεια, μονο αντιγκουρμέ δεν είναι.
Ειλικρινά το λέω,η τηγανιτή πατάτα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα,αν όχι για κυρίως (όχι),αλλά σαν πολύ δυνατό συνοδευτικό.
Εμένα μου αρέσει η πατάτα στα λαδερά, είτε σε αρακά είτε σε φασολάκια. Κατά τα άλλα, σαφώς και ο συγκεκριμένος αρακάς είναι κακός. Και δεν του λείπει καθόλου υγρό, το ρούφηξε όλο γιατί παράβρασε και δεν άφησε τίποτα για μένα.Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2023, 00:03
Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία μου τη δίνει η πατάτα στα λαδερά, σε βαθμό που μου γυρνάνε τα μάτια. Δεν είναι κακός, αλλά μάλλον του λείπει λίγο νερό και λίγος μαϊντανός.
ΠΟΎ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;!!!!!??!;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2023, 13:18 Κατά τα άλλα, σαφώς και ο συγκεκριμένος αρακάς είναι κακός. Και δεν του λείπει καθόλου υγρό, το ρούφηξε όλο γιατί παράβρασε και δεν άφησε τίποτα για μένα.![]()
Δεν κατάλαβα Τζιζας μαρή. Τί εννοείς;Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2023, 00:08Κάτσε να σφάξει κανένα γουρούνι ακόμη και τα λέμε.Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:04 Πρώτη φορά που ο Μπαζούμπα, ανοίγεται τόσο με τα εσώψυχά του. Βασικό.![]()
Τι να σε πω Μένιο μου. Εγώ με τον κύριο Μπαζούμπα, έχουμε μια καλή σχέση, τον εκτιμώ και θα δυσκολευτώ πολύ να τον αντιπαθήσω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Μαρ 2023, 04:26 [user]Beria[/user]
Ο [user]bazoomba[/user] είναι ο Αβραμόπουλος των συντονιστών. Όλοι τον συμπαθούσαν ή τουλάχιστον δεν τον αντιπαθούσαν, μόνο και μόνο (και χωρίς παρ' όλα αυτά να το έχει συνειδητοποιήσει κανείς) επειδή δεν έχει τοποθετηθεί επί του παραμικρού ζητήματος - παρά μόνον με άχρωμες γενικολογίες. Βέβαια μόλις μοιραία κάποια στιγμή αποφασίσει να μας ανοιχτεί, θα αρχίσει η απότομη κάθοδος.....Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:04 Πρώτη φορά που ο Μπαζούμπα, ανοίγεται τόσο με τα εσώψυχά του. Βασικό.![]()
Και εγώ το ίδιο, είναι συμπαθέστατος. Σχέση δεν έχουμε βέβαια, αλλά φιλοδοξώ να αποκτήσουμε.Πασιφάη έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:26Τι να σε πω Μένιο μου. Εγώ με τον κύριο Μπαζούμπα, έχουμε μια καλή σχέση, τον εκτιμώ και θα δυσκολευτώ πολύ να τον αντιπαθήσω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Μαρ 2023, 04:26 [user]Beria[/user]
Ο [user]bazoomba[/user] είναι ο Αβραμόπουλος των συντονιστών. Όλοι τον συμπαθούσαν ή τουλάχιστον δεν τον αντιπαθούσαν, μόνο και μόνο (και χωρίς παρ' όλα αυτά να το έχει συνειδητοποιήσει κανείς) επειδή δεν έχει τοποθετηθεί επί του παραμικρού ζητήματος - παρά μόνον με άχρωμες γενικολογίες. Βέβαια μόλις μοιραία κάποια στιγμή αποφασίσει να μας ανοιχτεί, θα αρχίσει η απότομη κάθοδος.....Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:04 Πρώτη φορά που ο Μπαζούμπα, ανοίγεται τόσο με τα εσώψυχά του. Βασικό.![]()
![]()
Καρολίνα έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:30Και εγώ το ίδιο, είναι συμπαθέστατος. Σχέση δεν έχουμε βέβαια, αλλά φιλοδοξώ να αποκτήσουμε.Πασιφάη έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:26Τι να σε πω Μένιο μου. Εγώ με τον κύριο Μπαζούμπα, έχουμε μια καλή σχέση, τον εκτιμώ και θα δυσκολευτώ πολύ να τον αντιπαθήσω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Μαρ 2023, 04:26 [user]Beria[/user]
Ο [user]bazoomba[/user] είναι ο Αβραμόπουλος των συντονιστών. Όλοι τον συμπαθούσαν ή τουλάχιστον δεν τον αντιπαθούσαν, μόνο και μόνο (και χωρίς παρ' όλα αυτά να το έχει συνειδητοποιήσει κανείς) επειδή δεν έχει τοποθετηθεί επί του παραμικρού ζητήματος - παρά μόνον με άχρωμες γενικολογίες. Βέβαια μόλις μοιραία κάποια στιγμή αποφασίσει να μας ανοιχτεί, θα αρχίσει η απότομη κάθοδος.....![]()
Αν δεν έχεις ΠΜ από [user]Bazoomba[/user] στα επόμενα 2 με 3 λεπτά, ν' αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως είναι Κύπριος και γαργαλιέται εύκολα.Καρολίνα έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:30Και εγώ το ίδιο, είναι συμπαθέστατος. Σχέση δεν έχουμε βέβαια, αλλά φιλοδοξώ να αποκτήσουμε.Πασιφάη έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:26Τι να σε πω Μένιο μου. Εγώ με τον κύριο Μπαζούμπα, έχουμε μια καλή σχέση, τον εκτιμώ και θα δυσκολευτώ πολύ να τον αντιπαθήσω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 16 Μαρ 2023, 04:26 [user]Beria[/user]
Ο [user]bazoomba[/user] είναι ο Αβραμόπουλος των συντονιστών. Όλοι τον συμπαθούσαν ή τουλάχιστον δεν τον αντιπαθούσαν, μόνο και μόνο (και χωρίς παρ' όλα αυτά να το έχει συνειδητοποιήσει κανείς) επειδή δεν έχει τοποθετηθεί επί του παραμικρού ζητήματος - παρά μόνον με άχρωμες γενικολογίες. Βέβαια μόλις μοιραία κάποια στιγμή αποφασίσει να μας ανοιχτεί, θα αρχίσει η απότομη κάθοδος.....![]()
Δεν είχα, όχι, λες να πάθω και εγώ τέτοιο κακό;Bic έγραψε: 16 Μαρ 2023, 20:15Αν δεν έχεις ΠΜ από [user]Bazoomba[/user] στα επόμενα 2 με 3 λεπτά, ν' αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως είναι Κύπριος και γαργαλιέται εύκολα.
Αγόρασε ένα τηλεσκόπιο καλού κακού...
Ζηλιάρηδες, το φάγατε το παιδί.
Ότι αν και ευαισθητούλικο, τα γουρούνια τα σφάζει στο γόνατο άμα λάχει.Πασιφάη έγραψε: 16 Μαρ 2023, 19:22Δεν κατάλαβα Τζιζας μαρή. Τί εννοείς;Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2023, 00:08Κάτσε να σφάξει κανένα γουρούνι ακόμη και τα λέμε.Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:04 Πρώτη φορά που ο Μπαζούμπα, ανοίγεται τόσο με τα εσώψυχά του. Βασικό.![]()