Σοϊλού είναι το μεσαίο όνομα του Γιάννη Βρέντζου;Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 13:54 Νέα Δήλωση Σοϊλού σήμερα:
«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως η τρομοκρατία του PKK προωθείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Ελληνική Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ειδικά ο Μητσοτάκης.stavmanr έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 13:07Ωραίο το προεκλογικό παιχνιδάκι που έστησαν εκατέρωθεν, Ερντογάν και Μητσοτάκης.talaipwros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:27 (...) οπου να ειναι εχουμε εκλογές και μπορει να επιστρεψουν οι ρισκαδοροι , οπότε υπαρχει πρόβλημα.
Στήνουν καλή πελατεία, όπως βλέπω και στο φόρουμ.
Μόνιμα προκαλεί.
Ενώ ο Τσίπρας, ογκόλιθος σε σταθερότητα, λέει ότι θα επαναδιαπραγματευτει τα Rafale και τις Μπελαρά για να τον ψηφίσουμε.
Αλλα μάλλον το λέει για να αποκλιμάκωση την ένταση που δημιουργεί ο Μητσοτάκης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ο Γκιουλέν τους ξέφυγε;Αλιόσα έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 13:33 ε τούρκοι ειναι αυτοι
https://twitter.com/e_amyna/status/1592116006251630593
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ναύτης έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 14:07Σοϊλού είναι το μεσαίο όνομα του Γιάννη Βρέντζου;Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 13:54 Νέα Δήλωση Σοϊλού σήμερα:
«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως η τρομοκρατία του PKK προωθείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Ελληνική Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία»![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αμφότεροι. Εκατέρωθεν.Chainis έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 14:24Ειδικά ο Μητσοτάκης.stavmanr έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 13:07Ωραίο το προεκλογικό παιχνιδάκι που έστησαν εκατέρωθεν, Ερντογάν και Μητσοτάκης.talaipwros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:27 (...) οπου να ειναι εχουμε εκλογές και μπορει να επιστρεψουν οι ρισκαδοροι , οπότε υπαρχει πρόβλημα.
Στήνουν καλή πελατεία, όπως βλέπω και στο φόρουμ.
Μόνιμα προκαλεί.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο.
- Golden Age
Προκαλεί επειδή δεν αποδέχεται τις προκλήσεις της Τουρκίας;
Έχεις όρεξη για τρολάρισμα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κυρίως επειδή νεα αγοράζει οπλικά συστήματα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Δεν έγραψα εγώ το "προκαλεί".
Εγώ έγραψα ότι την έχουν καταβρεί καί οι δύο πολιτικά με τον "πατριωτισμό".
Το αντίθετο. Είμαι εξαιρετικά σοβαρός στο θέμα και θεωρώ αυτά τα παιχνίδια έντασης επικίνδυνα.
Με τον πατριωτισμό την καταβρίσκει η πλειοψηφία του λαού, άρα ο Μητσοτάκης συμπιέζει με το λαϊκό αίσθημα.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 09:09Δεν έγραψα εγώ το "προκαλεί".
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κι εγώ.
Ελπίζω ότι θα πειστεί η Τουρκία να τα σταματήσει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Οργισμένος
Ναι βρε. Δεν έπρεπε ο υπαμ να δείξει χάρτη με τη μισή Τουρκία υπό ελλ κατοχή. Κι έπειτα το Αιγαίο και η Κρήτη είναι σωστό και λογικό να δωθουν στον καλό μας γείτονα. Φταίει ο εθνικιστής Κουλης , να τα λέμε όλα.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 09:09Δεν έγραψα εγώ το "προκαλεί".
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Βασικά, όπως έγραψα από την αρχή καλό προεκλογικό παιχνιδάκι έχουν στήσει εκατέρωθεν.Οργισμένος έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 10:15Ναι βρε. Δεν έπρεπε ο υπαμ να δείξει χάρτη με τη μισή Τουρκία υπό ελλ κατοχή. Κι έπειτα το Αιγαίο και η Κρήτη είναι σωστό και λογικό να δωθουν στον καλό μας γείτονα. Φταίει ο εθνικιστής Κουλης , να τα λέμε όλα.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 09:09Δεν έγραψα εγώ το "προκαλεί".
- Οργισμένος
Δεν θέλει και πολύ μυαλό ξέρεις να βρεις ποια χώρα έχει στρατεύματα κατοχής ή "βοήθειας" σε ένα σωρό κοντινά της κράτη. Αντε πια με αυτό το σανό. Νισάφι.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 10:48Βασικά, όπως έγραψα από την αρχή καλό προεκλογικό παιχνιδάκι έχουν στήσει εκατέρωθεν.Οργισμένος έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 10:15Ναι βρε. Δεν έπρεπε ο υπαμ να δείξει χάρτη με τη μισή Τουρκία υπό ελλ κατοχή. Κι έπειτα το Αιγαίο και η Κρήτη είναι σωστό και λογικό να δωθουν στον καλό μας γείτονα. Φταίει ο εθνικιστής Κουλης , να τα λέμε όλα.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 09:09
Δεν έγραψα εγώ το "προκαλεί".
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις