Bazoomba έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:21
Καρολίνα έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:06
Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:04
Πρώτη φορά που ο Μπαζούμπα, ανοίγεται τόσο με τα εσώψυχά του. Βασικό.
(Ακόμα και αν είναι φέηκ τα εσώψυχα)
Πως μπορεί να στεριώσει η μεταξύ μας φιλία, όταν ακόμα και στα πιο απλά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η αμφιβολία; Όταν "μπαίνει" η πονηριά στην μέση της σχέσης δύο ανθρώπων τότε έχουν δηλητηριαστεί όλα. ΟΛΑ!
Πως θα με αντικρύζεις όταν θα σου εκμυστηρεύομαι την συμπάθεια μου, την στιγμή που δεν μπορείς να με εμπιστευτείς ούτε για τις ιστορίες της εφηβικής μου ηλικίας; Πως θα κάνουμε όνειρα μαζί για τις επικείμενες συναντήσεις μας, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρα στο μυαλό σου η μορφή αυτού που θα βρεις απέναντι; Τι κάνουμε τόσον καιρό Καρολίνα,
είμαι για εσένα απλώς ένα λαχανί σύνολο γραμμάτων; Δεν σκέφτηκες ότι αυτός που πατάει τα πλήκτρα έχει αισθήματα; Μήπως η προσέγγιση σου είναι υστερόβουλη ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τον συντονισμό; Τι να πρωτοπιστέψω για εσένα, που ήμουν από τους ελάχιστους που σε εμπιστεύτηκε εξ'αρχής;
ΦΑΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ! ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ!
Καλή συνέχεια.
Μα ποιος είπε ότι αμφιβάλλω για σένα και ότι δεν σε εμπιστεύομαι; Γι'αυτό άλλωστε σου είπα και το δικό μου παιδικό τραύμα με την δασκάλα που με εξευτέλισε μπροστά σε όλα τα άλλα παιδάκια, σε τόσο τρυφερή ηλικία.
Τώρα, για την μορφή σου έχεις δίκιο, δεν την γνωρίζω. Αλλά και άλλων την μορφή που την ήξερα και έκανα όνειρα μαζί τους, πήγαν στράφι.
Σου λέω με το χέρι στην καρδιά (και χωρίς να μετράω από εκεί τίποτα με τον αγκώνα μου) ότι ο συντονισμός δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Κομμάτια να γίνουν όλα, εγώ εσένα θέλω για φίλο. Ακόμα και αν δεν ήσουν συντονιστής και απλώς σφουγγάριζες το φόρουμ αργά το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται και έχουν μείνει μέσα μόνο τα μποτς, τίποτα δεν θα άλλαζε για μένα.
2 ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΕΦΑΓΑ! ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ (τίποτα πρόστυχο δεν έχει αυτό που μόλις εκμυστηρεύτηκα ΝΑ ΞΕς).
Καλό βράδυ, να με σκέφτεσαι.