!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50
Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:37
Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:17

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό τόσες μέρες. Τα λένε οι αναρχικοί, οι συλλογικότητες, το κερφαα, ο μιστερ μαξ, ο λέων ο Αιγαιομακεδόνας και κάποιοι ακραίοι συριζαίοι. Όκ, αυτοί έχουν συγκεκριμένο πολιτικό όραμα και συγκεκριμένο πακέτο απόψεων. Ακραίο πακέτο; Ακραίο. Περίεργο, τρελό, λάθος, προδοτικό, αισιόδοξο, ονειροπόλο,ευγενικό όπως θες πες το. Τέλος πάντων είναι συγκεκριμένο πακέτο πάνω στο οποίο μπορείς να συζητήσεις.

Αυτά που υποστηρίζεις εσύ ,απο τη στιγμή που δεν τους δίνεις όυτε καν μια ιδεολογική βάση, δεν βγάζουν κανένα νόημα, βλεπεις ότι δεν μπορείς να τα στηρίξεις πουθενά. Το μόνο που κάνεις είναι να εκνευρίζεις τον κόσμο και να καταφέρνεις να σε βρίζουν και να γράφουν αισχρολογίες/. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις στο ίδιο τροπάρι
Ποιο; γιατί δεν φαίνεται σε τι μου απαντάς.
Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
χθες με έκανε να αμφιβάλω και εγώ για τις δικές μου θέσεις και δεν είναι μόνο η Naida αλλά χιλιάδες άτομα με ακριβώς τις ίδιες πεποιθήσεις
πραγματικά δεν ξέρω ποιος βλέπει τον κόσμο της αλίκης και ποιος όχι
Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς. Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15πρέπει να αντιληφθείτε
Πεθαίνω με κάτι τέτοια.

:blm:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15
Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
χθες με έκανε να αμφιβάλω και εγώ για τις δικές μου θέσεις και δεν είναι μόνο η Naida αλλά χιλιάδες άτομα με ακριβώς τις ίδιες πεποιθήσεις
Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς.
Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς. Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο τελικά ο Dwarven Blacksmith ότι το μοναδικό πολιτικό σου κίνητρο είναι το μίσος προς την ΕΕ. Δεν εξηγείται αλλιώς :-?
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15 Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
Εδώ είναι η Ευρώπη. Στέλνει αστυνομικές δυνάμεις εδώ και έδινε τεράστια ποσά στη Τουρκία για τους λάθρο. Τι άλλο να κάνει;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:01
Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:41
Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:04

Καλό είναι να σταματήσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά.

Θες να αφήσει τους Σύριους για αρχή. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει τέλος.

Οι σκοπός είναι να αφήσει μόνο τους Σύριους.
Πόλεμο έχουν και οι Αφγανοί. Και έχουν μπει και Αμερικανοί και Ευρωπαίοι στο χορό.
Και δεν υπάρχει άλλη χώρα να ζητήσουν άσυλο όπως και οι Σύριοι όπως και όλοι οι άλλοι εννοείται.
Ασφαλής χώρα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17
Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς.
Είναι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17
θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο τελικά ο Dwarven Blacksmith ότι το μοναδικό πολιτικό σου κίνητρο είναι το μίσος προς την ΕΕ. Δεν εξηγείται αλλιώς :-?
Κανένα μίσος δεν έχω. Αλλά ούτε και αυταπάτες για τον ρόλο της.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Belisarius έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18
Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15 Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
Εδώ είναι η Ευρώπη. Στέλνει αστυνομικές δυνάμεις εδώ και έδινε τεράστια ποσά στη Τουρκία για τους λάθρο. Τι άλλο να κάνει;
Το βλέπετε λίγο - πως να το πω... - τοπικά το θέμα.
Αυτό κάνει η ΕΕ γενικά (προς το παρών) για να μην έρχονται μετανάστες στην Ευρώπη.
Το κάνει στην Βόρεια Αφρική, το κάνει στην Υποσαχάρια Αφρική, το κάνει στο Ιράκ, το κάνει στην Δυτική Αφρική...
Με λίγα λόγια δίνονται τεράστια ποσά σε μίζες και σε βοήθεια για να κρατηθούν έξω τα λεφούσια των λαθρομεταναστών!!!

Μέχρι στιγμής δουλεύει σχετικά ικανοποιητικά.
Όταν το σκατό φτάσει στην κάλτσα και αλλάξει η ιδεολογία της βάσης του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τότε θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν νέα πιο αυστηρά μέτρα.

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18
Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:41

Πόλεμο έχουν και οι Αφγανοί. Και έχουν μπει και Αμερικανοί και Ευρωπαίοι στο χορό.
Και δεν υπάρχει άλλη χώρα να ζητήσουν άσυλο όπως και οι Σύριοι όπως και όλοι οι άλλοι εννοείται.
Ασφαλής χώρα;
Δεν υπάρχει έτσι;

Καμία άλλη χώρα στον πλανήτη;

Καμία μουσουλμανική χώρα πχ που να δώσει τροφή και στέγη στους ομοθρήσκους Αφγανούς αδελφούς.

Πρέπει όλοι να πάνε Ευρώπη και όλοι ονειρεύονται την Γερμανία, αυτή τη χώρα που είναι πραγματικός παράδεισος για να ζεις και οι άνθρωποι είναι τόσο καλόβολοι και δεν έχουν καμία σχέση με ρατσισμό και φυλετισμό. Και πρέπει όλοι να πάνε Γερμανία μέσω Ελλάδας.

Καλά τα λέω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:19
foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17

Είναι.
Η εχθρική χώρα έχει συγκεκριμένη νομική έννοια: να κινδυνεύει η ζωή σου λόγω εθνικότητας, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων και οτιδήποτε άλλο κάνει κάποιον πρόσφυγα. Πέρα από τα ατελείωτα προπαγανδιαστικά βίντεο για το πόσο τους λατρεύει η Τουρκία και την προφανή διαπίστωση ότι όχι, ΔΕΝ κάνει διωγμούς εναντίον Σύρων ή Αφγανών το τουρκικό κράτος, στις ίδιες τις ανθρώπινες ιστορίες τους κανείς δε λέει "φοβάμαι για τη ζωή μου στην Τουρκία". Δεν υπάρχει καν προσπάθεια να τηρηθεί κάποιο τέτοιο πρόσχημα. Ο φερόμενος ως σκοτωμένος από πλαστική σφαίρα είχε λέει δουλειά στην Κωνσταντινούπολη, ήταν 22 και έμενε Τουρκία από τα 17, απλώς πίστευε πως στην Ευρώπη θα έχει καλύτερες αποδοχές. Συγνώμη αλλά αυτός είναι ο ορισμός του οικονομικού μετανάστη όχι του πρόσφυγα που το σκάει από εχθρική χώρα. Και μάλιστα του οικονομικού μετανάστη που ούτε καν τα περνάει ιδιαίτερα άσχημα, δε φεύγει επειδή πεινάει αλλά για να πιάσει την καλή!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:23
Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18

Ασφαλής χώρα;
Δεν υπάρχει έτσι;

Καμία άλλη χώρα στον πλανήτη;

Καμία μουσουλμανική χώρα πχ που να δώσει τροφή και στέγη στους ομοθρήσκους Αφγανούς αδελφούς.

Πρέπει όλοι να πάνε Ευρώπη και όλοι ονειρεύονται την Γερμανία, αυτή τη χώρα που είναι πραγματικός παράδεισος για να ζεις και οι άνθρωποι είναι τόσο καλόβολοι και δεν έχουν καμία σχέση με ρατσισμό και φυλετισμό. Και πρέπει όλοι να πάνε Γερμανία μέσω Ελλάδας.

Καλά τα λέω;
Ναι ναι καλά τα λες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17 Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.
Είναι.
Γι αυτό παίρνουν το αεροπλάνο από την ωραία χώρα τους και ταξιδεύουν χωρίς βίζα στη Τουρκία και αράζουν μέχρι να βρουν τον τρόπο να περάσουν Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Belisarius έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:26
foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17 Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.
Είναι.
Γι αυτό παίρνουν το αεροπλάνο από την ωραία χώρα τους και ταξιδεύουν χωρίς βίζα στη Τουρκία και αράζουν μέχρι να βρουν τον τρόπο να περάσουν Ευρώπη.
Και ποιος είσαι εσύ που θα τους στερήσεις το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:07
stavmanr έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:03
Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:02

ερμ...ναι. Ακόμα και αν παραβλέψουμε όλα τα άλλα, αυτός που ενεργεί αυτή τη στιγμή στρατιωτικά στη Συρία και δημιουργεί πρόσφυγες είναι ο Ερντογαν, όχι οι "διαφωτισμένοι σύμμαχοι", ούτε η ΕΕ ούτε η Αμερική.

το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;
Όχι. Εσείς οι ίδιοι είστε που ωρύεστε ότι δεν είναι σύριοι οι πρόσφυγες.
Μην μου γυρνάς το επιχείρημα ντούμπλε-φας ανάλογα πώς σε βολεύει.
Δε γυρνάω κανένα επιχείρημα. Ίσα ίσα επειδή είμαι πάντα καλόπιστος ομιλητής δέχομαι να συζητήσω πάνω στη βάση που θέτεις εσυ. Ότι το ζήτημα είναι α προσφυγικό και β για το οποίο ευθύνονται αυτοί που κάνουν πόλεμο στη Συρία. Φυσικά και δε συμφωνώ μ'αυτά αν ρωτάς τη γνώμη μου, αλλά ακόμα και στο δικό σου γήπεδο βλέπεις ότι το επιχείρημα σου χωλαίνει λίγο
Μου γράφεις από τη μία οτι φταίει ο πόλεμος στη Συρία κι από την άλλη ότι δεν είναι σύριοι οι πρόσφυγες στην τεράστια πλειονότητά τους.
Είτε πάμε για βραβείο παράνοιας είτε τρολάρεις. :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”