Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς. Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχειNaida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:37Ποιο; γιατί δεν φαίνεται σε τι μου απαντάς.Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:17
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό τόσες μέρες. Τα λένε οι αναρχικοί, οι συλλογικότητες, το κερφαα, ο μιστερ μαξ, ο λέων ο Αιγαιομακεδόνας και κάποιοι ακραίοι συριζαίοι. Όκ, αυτοί έχουν συγκεκριμένο πολιτικό όραμα και συγκεκριμένο πακέτο απόψεων. Ακραίο πακέτο; Ακραίο. Περίεργο, τρελό, λάθος, προδοτικό, αισιόδοξο, ονειροπόλο,ευγενικό όπως θες πες το. Τέλος πάντων είναι συγκεκριμένο πακέτο πάνω στο οποίο μπορείς να συζητήσεις.
Αυτά που υποστηρίζεις εσύ ,απο τη στιγμή που δεν τους δίνεις όυτε καν μια ιδεολογική βάση, δεν βγάζουν κανένα νόημα, βλεπεις ότι δεν μπορείς να τα στηρίξεις πουθενά. Το μόνο που κάνεις είναι να εκνευρίζεις τον κόσμο και να καταφέρνεις να σε βρίζουν και να γράφουν αισχρολογίες/. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις στο ίδιο τροπάρι
χθες με έκανε να αμφιβάλω και εγώ για τις δικές μου θέσεις και δεν είναι μόνο η Naida αλλά χιλιάδες άτομα με ακριβώς τις ίδιες πεποιθήσεις
πραγματικά δεν ξέρω ποιος βλέπει τον κόσμο της αλίκης και ποιος όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς.nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
χθες με έκανε να αμφιβάλω και εγώ για τις δικές μου θέσεις και δεν είναι μόνο η Naida αλλά χιλιάδες άτομα με ακριβώς τις ίδιες πεποιθήσεις
-
Nero
θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο τελικά ο Dwarven Blacksmith ότι το μοναδικό πολιτικό σου κίνητρο είναι το μίσος προς την ΕΕ. Δεν εξηγείται αλλιώςNaida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς. Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εδώ είναι η Ευρώπη. Στέλνει αστυνομικές δυνάμεις εδώ και έδινε τεράστια ποσά στη Τουρκία για τους λάθρο. Τι άλλο να κάνει;Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15 Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
Ασφαλής χώρα;Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:01Και δεν υπάρχει άλλη χώρα να ζητήσουν άσυλο όπως και οι Σύριοι όπως και όλοι οι άλλοι εννοείται.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:41Πόλεμο έχουν και οι Αφγανοί. Και έχουν μπει και Αμερικανοί και Ευρωπαίοι στο χορό.Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:04
Καλό είναι να σταματήσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά.
Θες να αφήσει τους Σύριους για αρχή. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει τέλος.
Οι σκοπός είναι να αφήσει μόνο τους Σύριους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι.foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς.nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50
Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανένα μίσος δεν έχω. Αλλά ούτε και αυταπάτες για τον ρόλο της.Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο τελικά ο Dwarven Blacksmith ότι το μοναδικό πολιτικό σου κίνητρο είναι το μίσος προς την ΕΕ. Δεν εξηγείται αλλιώςNaida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς. Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.nemo έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:50
Όπως βλέπουμε και εδώ στις απαντήσεις του Nero η Naida δεν μπορεί και δεν θέλει να αποδεχτεί καμιά θέση εκτός από αυτήν που έχει
πραγματικά δεν ξέρω ποιος βλέπει τον κόσμο της αλίκης και ποιος όχι![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το βλέπετε λίγο - πως να το πω... - τοπικά το θέμα.Belisarius έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18Εδώ είναι η Ευρώπη. Στέλνει αστυνομικές δυνάμεις εδώ και έδινε τεράστια ποσά στη Τουρκία για τους λάθρο. Τι άλλο να κάνει;Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15 Αυτό που κινεδεις πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν είναι, είναι η Ευρώπη.
Αυτό κάνει η ΕΕ γενικά (προς το παρών) για να μην έρχονται μετανάστες στην Ευρώπη.
Το κάνει στην Βόρεια Αφρική, το κάνει στην Υποσαχάρια Αφρική, το κάνει στο Ιράκ, το κάνει στην Δυτική Αφρική...
Με λίγα λόγια δίνονται τεράστια ποσά σε μίζες και σε βοήθεια για να κρατηθούν έξω τα λεφούσια των λαθρομεταναστών!!!
Μέχρι στιγμής δουλεύει σχετικά ικανοποιητικά.
Όταν το σκατό φτάσει στην κάλτσα και αλλάξει η ιδεολογία της βάσης του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τότε θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν νέα πιο αυστηρά μέτρα.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει έτσι;Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18Ασφαλής χώρα;Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:01Και δεν υπάρχει άλλη χώρα να ζητήσουν άσυλο όπως και οι Σύριοι όπως και όλοι οι άλλοι εννοείται.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 09:41
Πόλεμο έχουν και οι Αφγανοί. Και έχουν μπει και Αμερικανοί και Ευρωπαίοι στο χορό.
Καμία άλλη χώρα στον πλανήτη;
Καμία μουσουλμανική χώρα πχ που να δώσει τροφή και στέγη στους ομοθρήσκους Αφγανούς αδελφούς.
Πρέπει όλοι να πάνε Ευρώπη και όλοι ονειρεύονται την Γερμανία, αυτή τη χώρα που είναι πραγματικός παράδεισος για να ζεις και οι άνθρωποι είναι τόσο καλόβολοι και δεν έχουν καμία σχέση με ρατσισμό και φυλετισμό. Και πρέπει όλοι να πάνε Γερμανία μέσω Ελλάδας.
Καλά τα λέω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η εχθρική χώρα έχει συγκεκριμένη νομική έννοια: να κινδυνεύει η ζωή σου λόγω εθνικότητας, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων και οτιδήποτε άλλο κάνει κάποιον πρόσφυγα. Πέρα από τα ατελείωτα προπαγανδιαστικά βίντεο για το πόσο τους λατρεύει η Τουρκία και την προφανή διαπίστωση ότι όχι, ΔΕΝ κάνει διωγμούς εναντίον Σύρων ή Αφγανών το τουρκικό κράτος, στις ίδιες τις ανθρώπινες ιστορίες τους κανείς δε λέει "φοβάμαι για τη ζωή μου στην Τουρκία". Δεν υπάρχει καν προσπάθεια να τηρηθεί κάποιο τέτοιο πρόσχημα. Ο φερόμενος ως σκοτωμένος από πλαστική σφαίρα είχε λέει δουλειά στην Κωνσταντινούπολη, ήταν 22 και έμενε Τουρκία από τα 17, απλώς πίστευε πως στην Ευρώπη θα έχει καλύτερες αποδοχές. Συγνώμη αλλά αυτός είναι ο ορισμός του οικονομικού μετανάστη όχι του πρόσφυγα που το σκάει από εχθρική χώρα. Και μάλιστα του οικονομικού μετανάστη που ούτε καν τα περνάει ιδιαίτερα άσχημα, δε φεύγει επειδή πεινάει αλλά για να πιάσει την καλή!Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:19Είναι.foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:17Δεν είναι εχθρική χώρα για αυτούς η Τουρκία.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:15
Το ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα στην διαχείριση αυτής της μεγάλης μάζας ανθρώπων από την ελληνική κυβέρνηση είναι αντιληπτό. Το ότι επίσης λογικό είναι να μην επιτρέπει η χώρα μας να περάσουν έτσι ανεξέλεγκτα τόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι επίσης κατανοητό και λογικό. Αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι θα τους κάνουν ξουτ ξουτ και θα φύγουν να γυρίσουν σε μια επίσης εχθρική χώρα γι αυτούς.
Ναι ναι καλά τα λες.Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:23Δεν υπάρχει έτσι;Naida έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:18Ασφαλής χώρα;Gherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:01
Και δεν υπάρχει άλλη χώρα να ζητήσουν άσυλο όπως και οι Σύριοι όπως και όλοι οι άλλοι εννοείται.
Καμία άλλη χώρα στον πλανήτη;
Καμία μουσουλμανική χώρα πχ που να δώσει τροφή και στέγη στους ομοθρήσκους Αφγανούς αδελφούς.
Πρέπει όλοι να πάνε Ευρώπη και όλοι ονειρεύονται την Γερμανία, αυτή τη χώρα που είναι πραγματικός παράδεισος για να ζεις και οι άνθρωποι είναι τόσο καλόβολοι και δεν έχουν καμία σχέση με ρατσισμό και φυλετισμό. Και πρέπει όλοι να πάνε Γερμανία μέσω Ελλάδας.
Καλά τα λέω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Και ποιος είσαι εσύ που θα τους στερήσεις το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή;Belisarius έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:26Γι αυτό παίρνουν το αεροπλάνο από την ωραία χώρα τους και ταξιδεύουν χωρίς βίζα στη Τουρκία και αράζουν μέχρι να βρουν τον τρόπο να περάσουν Ευρώπη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου γράφεις από τη μία οτι φταίει ο πόλεμος στη Συρία κι από την άλλη ότι δεν είναι σύριοι οι πρόσφυγες στην τεράστια πλειονότητά τους.Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:07Δε γυρνάω κανένα επιχείρημα. Ίσα ίσα επειδή είμαι πάντα καλόπιστος ομιλητής δέχομαι να συζητήσω πάνω στη βάση που θέτεις εσυ. Ότι το ζήτημα είναι α προσφυγικό και β για το οποίο ευθύνονται αυτοί που κάνουν πόλεμο στη Συρία. Φυσικά και δε συμφωνώ μ'αυτά αν ρωτάς τη γνώμη μου, αλλά ακόμα και στο δικό σου γήπεδο βλέπεις ότι το επιχείρημα σου χωλαίνει λίγοstavmanr έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:03Όχι. Εσείς οι ίδιοι είστε που ωρύεστε ότι δεν είναι σύριοι οι πρόσφυγες.Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 10:02
ερμ...ναι. Ακόμα και αν παραβλέψουμε όλα τα άλλα, αυτός που ενεργεί αυτή τη στιγμή στρατιωτικά στη Συρία και δημιουργεί πρόσφυγες είναι ο Ερντογαν, όχι οι "διαφωτισμένοι σύμμαχοι", ούτε η ΕΕ ούτε η Αμερική.
το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;
Μην μου γυρνάς το επιχείρημα ντούμπλε-φας ανάλογα πώς σε βολεύει.
Είτε πάμε για βραβείο παράνοιας είτε τρολάρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση