!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
ναι παιδί μου, το αφήνω φλού για να μην πάει χαμένο.
-
Ορέστης 35
Εμενα μου αρεσει.Πάνας έγραψε: 17 Σεπ 2019, 23:15Τι νηματάρα είναι αυτή;don't speak έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:00 Άλλη η μία άλλη η άλλη.
Η δεύτερη μόνο σε αυτή τη φωτογραφία είναι καλή, αλλά ήθελα όπως φαίνεται εκεί να μου πεις.
@don't ..Ρε συ στην αρχή νόμιζα ότι κάνουν πουλάκια τα μάτια μου, πως και σε έπεισαν;
Έθνι τι γνώμη έχεις για αυτό; Δεν θέλω βαθμολογία, την γνώμη σου μόνο δάσκαλε!
[img]https://i.postimg.cc/VNqPGYFg/FB-I ... .jpg[/img]
Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα όλο το νήμα Nero αλλά κι εσύ πολύ ξέκωλες βάζεις. Εμένα μου φέρνει πιο πολύ σε ...
"Με λένε Περσεφόνη, είμαι παρθένα και το όνειρό μου είναι να γίνω φουλ τάιμ μάμι αναγνωρίζοντας τη θέση μου στην κοινωνία για αυτό και σπούδασα νηπιαγωγός. Μ αρέσει η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, να φροντίζω τον άντρα που θα παντρευτώ με όλους τους τρόπους και είμαι ακτιβίστρια κατά του Καζινοκαπιταλισμού. Μ αρέσει να είμαι ευγενική, σεμνή και ταπεινή αλλά θα ήμουν ανοιχτή σε κάθε τραβηγμένη σεξουαλική εμπειρία με τον σύζυγό μου"
Eθνικοκοινωνιστης
"Με λένε Περσεφόνη, είμαι παρθένα και το όνειρό μου είναι να γίνω φουλ τάιμ μάμι αναγνωρίζοντας τη θέση μου στην κοινωνία για αυτό και σπούδασα νηπιαγωγός. Μ αρέσει η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, να φροντίζω τον άντρα που θα παντρευτώ με όλους τους τρόπους και είμαι ακτιβίστρια κατά του Καζινοκαπιταλισμού. Μ αρέσει να είμαι ευγενική, σεμνή και ταπεινή αλλά θα ήμουν ανοιχτή σε κάθε τραβηγμένη σεξουαλική εμπειρία με τον σύζυγό μου"
Eθνικοκοινωνιστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 18 Σεπ 2019, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[Έθνι mode on]: έχει πατομπούκαλα γυαλιά , βάζω 3 [Έθνι mode off]
- Eθνικοκοινωνιστης
κοντα εισαι εσυΊφιδα έγραψε: 18 Σεπ 2019, 18:10 Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα όλο το νήμα Nero αλλά κι εσύ πολύ ξέκωλες βάζεις. Εμένα μου φέρνει πιο πολύ σε ...
Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Αυτή είναι η καλή της;don't speak έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:00 Η δεύτερη μόνο σε αυτή τη φωτογραφία είναι καλή, αλλά ήθελα όπως φαίνεται εκεί να μου πεις.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Eθνικοκοινωνιστης
4αρι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero

(ελπίζω να μην μπει τυχαία ο psi και πάθει κανα εγκεφαλικό απο υπερκωλαριαση)

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αν δεν είχε βάλει βυζί και δεν είχε φουσκώσει το πάνω χείλος θα έπαιρνε ένα 7αρι.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πόσο της έβαζες δηλαδή, όπως τη βλέπεις;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 11:43Αυτή είναι η καλή της;don't speak έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:00 Η δεύτερη μόνο σε αυτή τη φωτογραφία είναι καλή, αλλά ήθελα όπως φαίνεται εκεί να μου πεις.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
λογω πηγουνιου 3.5Nero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 19:27
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αναμενόμενον από τον Έθνι
3,5 ρε μλκ έβαλεNero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 19:27
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 11 Απαντήσεις