!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
-
stergiosbik
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Δόξα τω Θεώ ξημερωσαμε και είμαστε καλά.
48 ώρες ξύπνιος με ένα 2ωρο υπνου.
Πουστη εγκέλαδε γαμιεσαι!
48 ώρες ξύπνιος με ένα 2ωρο υπνου.
Πουστη εγκέλαδε γαμιεσαι!
- MiGiSukhoI
Μόλις ξύπνησα. Συμπλήρωσα 8ώρο ύπνου!
Μόνο κάτι φαφλάταδες καραβανάδες που θα μπουν στην Istanbul ή θα κόψουν τα λαρύγγια των Τούρκων, σύμφωνα με δηλώσεις τους εδώ μέσα, μένουν ξάγρυπνοι.
Μπουρδέλο κράτος, είναι ανίκανο να χτίσει ένα σχολείο και παρακαλάει τους κρατικοδίαιτους ιδιώτες. Αυτό είναι ο Καπιταλισμός.
Κάνα φράγκο με έρανο θα μαζέψουν οι χριστιανόπληκτοι του επικέντρου των σεισμών που έχουν υποστεί και τις μεγαλύτερες καταστροφές, για να φτιάξουν τα σπίτια των ανθρώπων που καταστράφηκαν ή μόνο για τους οίκους που κηρύττουν το μίσος;
Ελάχιστοι στην Λάρισα έμειναν εκτός οικίας χθες. Τα ίδια σε Τύρναβο και Ελασσόνα.
Μόνο κάτι φαφλάταδες καραβανάδες που θα μπουν στην Istanbul ή θα κόψουν τα λαρύγγια των Τούρκων, σύμφωνα με δηλώσεις τους εδώ μέσα, μένουν ξάγρυπνοι.
Μπουρδέλο κράτος, είναι ανίκανο να χτίσει ένα σχολείο και παρακαλάει τους κρατικοδίαιτους ιδιώτες. Αυτό είναι ο Καπιταλισμός.
Κάνα φράγκο με έρανο θα μαζέψουν οι χριστιανόπληκτοι του επικέντρου των σεισμών που έχουν υποστεί και τις μεγαλύτερες καταστροφές, για να φτιάξουν τα σπίτια των ανθρώπων που καταστράφηκαν ή μόνο για τους οίκους που κηρύττουν το μίσος;
Ελάχιστοι στην Λάρισα έμειναν εκτός οικίας χθες. Τα ίδια σε Τύρναβο και Ελασσόνα.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Σαρακατσανος
Πολλοί έμειναν έξω, BF. Το πάρκο στο Χατζηχαλαρ ηταν γεμάτο. Επίσης, πάρα πολλοί ξαναφυγαν για τα παραλιαMiGiSukhoI έγραψε: 05 Μαρ 2021, 09:27 Μόλις ξύπνησα. Συμπλήρωσα 8ώρο ύπνου!
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- MiGiSukhoI
Κοιμήθηκε το 1% εκτός σπιτιού στους υπαίθριους χώρους;
Ένα 20% είχε φύγει από το μεσημέρι και προχθές και είχε πάει στα χωριά του και στα εξοχικά του;
Οι υπόλοιποι νάνι κανονικά.
Ο Covid παραμένει πιο επικίνδυνος.
Ένα 20% είχε φύγει από το μεσημέρι και προχθές και είχε πάει στα χωριά του και στα εξοχικά του;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
ευκαιρία ψάχνατε πλατύποδες για κορώνα πάρτι....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- MiGiSukhoI
Αν δεν είναι Trance πάρτι ή παρτούζα, με 'μένα και τρεις γυναίκες δεν συμμετέχω.
Υ.Γ. Δεν πάσχω από πλατυποδία.
Υ.Γ. Δεν πάσχω από πλατυποδία.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
ΠροσκυνώMiGiSukhoI έγραψε: 05 Μαρ 2021, 09:27 Μόλις ξύπνησα. Συμπλήρωσα 8ώρο ύπνου!
Συνήθως δε,είναι και κάτι άλλοι δεξιοί,μπαντριώτεζ,που λέει και ο Kauldron
Έχουμε μετατραπεί σε έθνος χέστηδων,από το πολύ δημοσιοϋπαλληλίκι και από το πολύ καθησιό.
Δεν υπάρχει πιο φοβικό έθνος,λαός,whatever,στον πλανήτη.
Εγώ δυστυχώς συμπλήρωσα μόνο 7 ώρες ύπνου,γιατί σηκώθηκα για κατούρημα κατά τις έξι και μισή το πρωί και μετά δεν έκλεινε το μάτι.
Και στην Πινακοθήκη τα ίδια και παντού.Σαρακατσανος έγραψε: 05 Μαρ 2021, 10:02
Πολλοί έμειναν έξω, BF. Το πάρκο στο Χατζηχαλαρ ηταν γεμάτο. Επίσης, πάρα πολλοί ξαναφυγαν για τα παραλια
Δεν θέλω να έχω σχέσεις με τέτοια άτομα,δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό.
Προτείνω να φύγουν από τη χώρα,να μας αδειάσουν τη γωνιά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κατά τις 12κ30 τα ξημερώματα έβαλε ένας παλαβός τέρμα το ω γλυκύ μου έαρ . Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται...δεν την παλεύει κανένας.
Αρχικά νόμιζα μέσα στον ύπνο μου πως βαραγαν καμπάνες λόγω μεγάλου σεισμού.
Ησυχία στο χωριό όποτε ακούγονταν καλά.
Δεν έχω δυνατά ηχεία και πυροτεχνήματα...
Να έβαζα και το δεύτε λάβετε φως και να ανάψω 2 3 έτσι για το καλό.
Δεν ειδοποίησε τουλάχιστον να συντονιστούμε.
Να σουβλισουμε κ κάνα αρνί.
Αρχικά νόμιζα μέσα στον ύπνο μου πως βαραγαν καμπάνες λόγω μεγάλου σεισμού.
Ησυχία στο χωριό όποτε ακούγονταν καλά.
Δεν έχω δυνατά ηχεία και πυροτεχνήματα...
Να έβαζα και το δεύτε λάβετε φως και να ανάψω 2 3 έτσι για το καλό.
Δεν ειδοποίησε τουλάχιστον να συντονιστούμε.
Να σουβλισουμε κ κάνα αρνί.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tο "ω γλυκύ μου εαρ" είναι η Γ Στάση του Επιταφιου Θρηνου. Είναι πένθιμο και όχι Αναστάσιο. Ψάλλεται μόνο Μ. Παρασκευή.
Πάλι καλά που δεν έβαλε και το "Αμωμοι εν οδω αλληλούια"
Πάλι καλά που δεν έβαλε και το "Αμωμοι εν οδω αλληλούια"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Σαρακατσανος
Το 70% των νοσηλευτών της κλινικής κοιμήθηκαν σε αυτοκίνητα και σπίτια σε χωρια νότια της Λάρισας. Οι υπόλοιποι μενουν στα χωριά της ζώνης του ρήγματος και ζητάνε να κάνουν κανονικά τις βάρδιες τους για να ζεσταθούν. Και από την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού. Με σκηνές δεν αντέχουν παιδιά/ηλικιωμένοι σε αυτό το κρύο.MiGiSukhoI έγραψε: 05 Μαρ 2021, 10:04 Κοιμήθηκε το 1% εκτός σπιτιού στους υπαίθριους χώρους;
Ο sars-cov2 είναι πιο επικίνδυνος γιατί οι κρετινοι δεν εχουν εμβόλια, όπως μάθαμε χθες μετά από συνεχείς πιέσεις. Και τώρα προέκυψε πρόσθετη ανάγκη να εμβολιαστούν ...χθες και οι κάτοικοι των χωριών που διαμενουν στις σκηνές. Η δε Περιφέρεια θα ζητήσει ανάκληση της εντολής για lockdown στην περιοχή.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Όσοι έμειναν έξω όλο το βράδυ, θα τους επιβληθεί πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση; Ή η αστυνομία κοιμάται;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πριν 10 λεπτά κουνηθηκαμε παλι στη Λάρισα.
4.1 ρίχτερ.
https://www.earthquakes.gr/loc_eq/earth ... greece.asp
Πόσο ακόμα?
Ιαπωνία γίναμε.
4.1 ρίχτερ.
https://www.earthquakes.gr/loc_eq/earth ... greece.asp
Πόσο ακόμα?
Ιαπωνία γίναμε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κουράγιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- MiGiSukhoI
Μη μου αναφέρεις τις περιοχές του Τυρνάβου και της Ελασσόνας που βρίσκονται στο επίκεντρο. Εγώ για την Λάρισα μιλάω με τα περίχωρά της.Σαρακατσανος έγραψε: 05 Μαρ 2021, 12:01Το 70% των νοσηλευτών της κλινικής κοιμήθηκαν σε αυτοκίνητα και σπίτια σε χωρια νότια της Λάρισας. Οι υπόλοιποι μενουν στα χωριά της ζώνης του ρήγματος και ζητάνε να κάνουν κανονικά τις βάρδιες τους για να ζεσταθούν. Και από την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού. Με σκηνές δεν αντέχουν παιδιά/ηλικιωμένοι σε αυτό το κρύο.MiGiSukhoI έγραψε: 05 Μαρ 2021, 10:04 Κοιμήθηκε το 1% εκτός σπιτιού στους υπαίθριους χώρους;
Ο sars-cov2 είναι πιο επικίνδυνος γιατί οι κρετινοι δεν εχουν εμβόλια, όπως μάθαμε χθες μετά από συνεχείς πιέσεις. Και τώρα προέκυψε πρόσθετη ανάγκη να εμβολιαστούν ...χθες και οι κάτοικοι των χωριών που διαμενουν στις σκηνές. Η δε Περιφέρεια θα ζητήσει ανάκληση της εντολής για lockdown στην περιοχή.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-