καλως
https://youtu.be/P_ZUkTzLsdA?si=D-csQyK83Xmpt-cH
καλως
Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο και οι λαιβ δηλώσεις Κονέ ρωτούσαμε πόσο είναι το σκόρ, με 1-0 προφανώς δεν θα βγαίναμεGoBack έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:15Δεν βγαιναν να παιξουν με 0-0 οι χαρτινοιΓια το τι του είπε ο Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια, όταν ήταν έτοιμες οι ομάδες να βγουν: «Κάνουμε το πλάνο μας, ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα αποδυτήρια. Γίνεται λίγο η κατάσταση... Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος».![]()
Ε καλά, ο ένας αρειανος και ο άλλος βαζελος είναιΚόκκορας έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 20:30 εντωμεταξυ οι betarades εχουν καλεσει καργα,κομινη ισως μονο ο παπαπετρου λειπει...![]()
στα δε video με σφαγες δεν ειδαν προβλημα στο Αρης ΠΑΟΚ με Σπαθα και δεν το συμπεριελαβαν το ματς(βαλαν ενα αλλο αρης παοκ που παιχτηκε σφαγη εις βαρος του αρη)![]()
αναλογως και με ΠΑΟΚ παναθηναικο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ε καλά τώρα, αυτοί είναι σε denial που τους χάρισε το πρωταθλημα ο γαυρος ως ακίνδυνους για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚΚόκκορας έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 22:45 εσεις ξεχασατε τα δικα σας χαρτινα
και μολις ηρθε η ωρα διαμαρτυροσασταν κιολας που χασαμε μονο το παιχνιδι στα χαρτια(που σας εβαλε πισω στο πρωταθλημα) για τηνιστορια οσκαρ
και δνε ειχαμε και μειον 3 απο πανω
τοσο ωραια!